x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Zăvoranu - Dulcele gust al răzbunării

Zăvoranu - Dulcele gust al răzbunării

de Oana-Maria Baltoc    |    28 Mar 2008   •   00:00

Actriţa, cântăreaţa şi vedeta de televiziune s-a pus serios pe treabă în dorinţa de a finaliza proiectele anunţate de ceva vreme.

Un film, o emisiune şi, foarte posibil, o carte despre viaţa ei

 

Actriţa, cântăreaţa şi vedeta de televiziune s-a pus serios pe treabă în dorinţa de a finaliza proiectele anunţate de ceva vreme. Totuşi, în ciuda eforturilor pe care le face pentru ca treaba să meargă ca unsă, Oana Zăvoranu s-a confruntat în ultima perioadă cu o mulţime de probleme. Implicată în procesul cu Valeriu Lazarov, în certurile cu mama ei şi, mai nou, în scandalul cu Prima TV şi Cârcotaşii, Zăvoranu mai găseşte timp să se ocupe şi de serialul “Răzbunarea Oanei”, un proiect de suflet (în care a investit peste 2 milioane de dolari), la care nu va renunţa în ruptul capului.

 

La vânătoare de actori. Oana&Pepe Production, casa de producţie pusă pe picioare chiar de soţii OaPepe, va demara la jumătatea lunii aprilie filmările la episodul pilot al viitorului serial inspirat din viaţa vedetei. “Filmările vor dura între 7 şi 10 zile. Regizorul Petre Năstase colaborează cu şase agenţii de casting la definitivarea distribuţiei, pentru că trebuie să găsim actori croiţi pe anumite tipologii. O să lucrăm şi cu actori consacraţi, care vor da greutate şi valoare producţiei”, spune vedeta.

 

 

Emisiuni. Zăvoranu negociază de ceva vreme cu mai multe televiziuni interesate nu doar de serial, ci şi de realizarea unor emisiuni. Pe listă s-a aflat şi Prima TV, însă tratativele au eşuat într-un final. “Pentru serial sunt în discuţii cu Antena 1, TVR şi încă un post recent intrat în peisaj. Nu am semnat încă nici un fel de contract, dar sunt foarte aproape de finalizarea demersurilor. Trebuie să analizez foarte bine situaţia pentru că am primit şi două propuneri de a realiza un show de divertisment, respectiv un talk-show, din partea Antena 1 şi Antena 2. În primul caz ar fi vorba despre un format zilnic, iar în celălalt de o emisiune săptămânală, înregistrată. Problema e că în vară va trebui să filmăm primele 60 de episoade ale serialului, în aşa fel încât să fie gata de lansare în grila de toamnă.”

 

După film, o carte? Interesul pe care l-a suscitat ideea realizării unui serial inspirat din viaţa Oanei ar putea fi punctul de plecare pentru o altă premieră în viaţa vedetei. “Până acum nu mi-a propus nimeni să scriu şi o carte despre viaţa mea. De scris aş vrea să o scriu chiar eu, eventual cineva să o redacteze”, a sesizat Zăvoranu potenţialul unui astfel de demers.

×
Subiecte în articol: cover story