x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 2 zodii au noroc pe 26 septembrie 2024

2 zodii au noroc pe 26 septembrie 2024

de Redacția Jurnalul    |    25 Sep 2024   •   17:00
2 zodii au noroc pe 26 septembrie 2024
Sursa foto: Hepta

Două semne zoodiacale au parte de noroc pe 26 septembrie 2024. Marele benefic, Jupiter, le ajută să-și găsească drumul spre îndeplinirea dorințelor.

Rac

Racii se bucură de vibrațiile pozitive ale acestei zile. Se gândesc la ce au realizat până acum și felul în care valorile lor morale i-au ajutat de-a lungul timpului. Sentimenele Racilor sunt mai intense datorită vibrațiilor primite  de la Lună, planeta lor dominantă. Se simt astfel mai nostalgici și mai dornici să se adâncească în confortul casei lor. Își vor canaliza creativitatea în schimbări aduse casei.

Totodată, un proiect, o relație sau o schimbare în mentalitatea lor îi va ajuta să-și creeze viitorul. Intuiția este mai dezvoltată în această perioadă. Vor acorda mai multă atenție îngrijirii propriei persoane. 

Scorpion

Venus intră în semnul zodiacal al Scorpionilor în această perioadă iar legătura armonioasă a acesteia cu Jupiter, îi va ajuta să evolueze pe toate planurile. Indiferent dacă te răsfeți cu o mică sesiune de cumpărtiri sau te vezi cu prietenii, această zi pare să îți aducă abundență și bucurie. Scorpionii au o energie magnetică iar acum este bine să profite de ea. Lucrurile vor fi mai bune și în dragoste. 

Oamenii par să fie atrași de Scorpioni și vor dori să-și petreacă timp cu ei. Legăturile emoționale sunt mai profunde, astfel că este  moemntu lsă înceapă o nouă poveste de iubire, potrivit catine.ro.

×
Subiecte în articol: zodii noroc