x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii aleg un alt drum când planeta Mercur intră în Rac

3 zodii aleg un alt drum când planeta Mercur intră în Rac

de Moira Dună    |    19 Iun 2024   •   18:30
3 zodii aleg un alt drum când planeta Mercur intră în Rac
Sursa foto: Hepta

Planeta comunicării, Mercur, stă lângă malul oceanului, luminat de Lună. Sub acest tranzit cosmic, rațiunea noastră este împletită cu intuiția. Știm ce vrem. Deși nu putem descrie cum vom ajunge acolo, pur și simplu știm instinctiv care este următorul pas pentru a ajunge unde vrem.

Influența vizionară a energiei mercurine în Rac ne împinge să credem că ceea ce ne dorim este singura opțiune logică. Deși vom fi cu toții influențați de acest tranzit, trei zodii vor fi cel mai mult afectate de acest eveniment ceresc, care se desfășoară între 17 iunie - 2 iulie 2024. 

Rac
Mercur intră în Rac. Aici, planeta intelectului poate vedea imaginea de ansamblu. Lumina sa fidelă servește drept ghid. Când Racul se simte pierdut pe mare, va putea să  navigheze pe urmele luminoase, înapoi în centrul tău rațional. Acest tranzit sporește instinctele.
Pe măsură ce acest semn de apă ajunge să se scufunde adânc, în natura saemoțională naturală, Racul poateamesteca cu ușurință inteligența cu emoția. În loc să se înece în dorință, Racul plutește cu o plasă de siguranță. a lua decizii importante cu privire la autonomie și individualitate.

Calea vieții sale se întinde înainte cu o promisiune plină de speranță. Intuiția și inima înțeleaptă ale Racului îi aduce acolo unde își dorește să ajungă.

Scorpion
Mercur vrea să știe totul. Mesagerul planetar al cosmosului călătorește non-stop, aducând știri, mesaje și informații. Cu toate acestea, intuițiile subiective influențează înțelegerea lui Mercur atunci când tranzitează Racul. În timpul acestui tranzit, Scorpionul este probabil să rămână fără scuze la ceea ce crede. Incapabil să-și sacrifice moralitatea, el se deosebește de mediile care nu se potrivesc cu convingerilesale.
Într-o lume care predică obiectivitatea, este important să rămânem subiectivi la adevărul nostru, uneori. Ne cunoaștem cel mai bine.

Scorpionului i se reamintește să găsească oameni cu gânduri asemănătoare în timpul acestui tranzit. Este în regulă să vrei să fii văzut și înțeles. Compasiunea pentru ceilalți ar trebui să completeze discuțiile aprinse. Cu toate acestea, deciziile personale trebuie să se bazeze pe autenticitate, integritate și demnitate.

Pești
Inima vrea ce vrea ea. Când Mercur este în Rac, mintea nu poate lupta cu dorul nostru. Motivele practice pentru a ceda locul dorului nostru trec peste orice filozofie obiectivă. Sectorul de dragoste al Peștilor este activat și dorința devine magnetică. Pe măsură ce mesagerul planetar transmite mesaje, nu poate să nu transmită o perspectivă printr-un ton iubitor și plin de compasiune.
Pe măsură ce Peștii navighează în acest tranzit cosmic, deciziile majore schimbă cursul vieții lor amoroase. Ei știu la cine și la ce tânjește inima lor. Nu are rost să încerci să-i convingi de contrariul. Alegerile făcute cu inteligență emoțională îi pot duce la următorul pas către o conexiune armonioasă. Cu toate acestea, navigarea prin viață printr-o lentilă nostalgică sau o negare a realității, poate provoca mai mult rău decât bine, potrivit collective.word.
 

×
Subiecte în articol: zodii mercur rac