x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii care se vor despărți de parteneri în timpul Lunii în Berbec

3 zodii care se vor despărți de parteneri în timpul Lunii în Berbec

de Moira Dună    |    20 Iun 2022   •   15:22
3 zodii care se vor despărți de parteneri în timpul Lunii în Berbec
Sursa foto: pixabay.com

Diferențe ireconciliabile. Acesta este „motivul” principal al despărțirilor. Acum, în timpul Lunii în Berbec, va trebui să ne confruntăm cu una dintre cele mai triste experiențe ale condiției umane: dragostea nu este suficientă pentru a păstra o relație.

Putem iubi o persoană toată viața, dar dacă nu facem ceea ce este nevoie într-o relație, aceasta se va rupe. Tranzitul Lunii prin Berbec are loc între 20-22 iunie 2022, și este greu, mai ales că ne împinge să căutăm adevărul și, după cum știm cu toții, adevărul poate răni. Ceea ce căutăm, găsim acum și ceea ce găsim ar putea fi un adevăr care va duce la un sfârșit, scrie yourtango.com.

Aceasta este ziua în care cuplurile trebuie să își pună întrebarea corectă: Sunt fericit în această relație? Pentru mulți dintre noi, vom răspunde cu un singur cuvânt: Nu. Ceea ce ne ține în relație, deși nu suntem fericiți, este că încă iubim această persoană. Dar, așa cum am menționat mai devreme, uneori dragostea nu este suficientă. Dacă dragostea nu este suficientă, atunci ce este? Ce face ca o relație să se destrame dacă ambele persoane încă se iubesc? De ce este nevoie? Răspunsul: bani, atenție, respect, considerație, compasiune, sacrificiu, compromis, angajament, devotament, loialitate.

Și uneori, deși iubim pe cineva, știm că, dacă rămânem, vom ajunge să ne urâm viața. Numai cei puternici pot supraviețui acestui lucru. Doar persoana cu adevărat curajoasă poate lua decizia fermă de a părăsi o relație unde are dragoste, dar foarte puțin din orice altceva.

1. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Dacă cineva este suficient de puternic pentru a se îndepărta de persoana pe care o iubește, acela ești tu. Nu îți place, dar ești dură și rezistentă, și mai ales te respecți pe tine. Vrei o viață fericită și, ai încercat!  Ai făcut toate lucrurile corecte și ai învățat toate lecțiile dure. Te-ai îndrăgostit și te-ai implicat iar astăzi știi în inima ta că nu va funcționa. Ai dragoste și admirație pentru persoana cu care ești. Totuși, enu-ți oferă ce ai nevoie. Îți dai seama că, dacă petreci tot acest timp cu o persoană, ar fi bine să simți și atracție sau interes, ceea ce nu simți. Vei pleca foarte curând. Și bine pentru tine că ai fost curajos.

2. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Îți frânge inima să gândești așa cum gândești acum, dar știi în adâncul interiorului că această relație nu va dura. Modul în care doi oameni care se iubesc la fel de mult ca voi pot ajunge în dezacord provoacă enervări și este necesară acțiunea. Cu Luna în Berbec, te vei simți suficient de puternic pentru a spune ce ai în minte, dar eziți să treci la fapte. Totuși, dacă rămâi, îți vei pierde mai mult decât mințile. Vei pierde însăși esența a ceea ce ești și pur și simplu nu este ceva pe care ești dispus să-l tolerezi. Poate puteți rămâne în relații bune deoarece aveți multe în comun. Totuși, ceea ce nu aveți în comun este mult prea mult, devenind factorul decisiv în această despărțire. Tu vei fi cel care va regla aceste lucruri, deoarece tu ești cel puternic din această relație.

3. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Să o spunem astfel: dacă nu faci nicio mișcare pentru a rupe această relație, atunci partenerul tău va lua decizia, și atunci vei ajunge în situația de a fi părăsit. Îți iubești partenerul, și te iubește și el pe tine dar voi doi ați ajuns într-un impas. Ești într-o relație moartă. Se întâmplă cu milioane de oameni. Totul începe cu povestea de dragoste din basme și apoi se transformă în „realitate”. Realitatea vine cu o mulțime de lucruri pe care nimeni nu le dorește. Îți iubești partenerul, dar nu ești dispus să trăiești cu el. Nu te mai interesează până când moartea vă va despărți. Poți lua acum acea putere de luptă oferită de Luna în Bervec și să o folosești pentru a scăpa din această capcană. 

×
Subiecte în articol: horoscop