x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii egoiste în dragoste în perioada zodiei Leului

3 zodii egoiste în dragoste în perioada zodiei Leului

de Moira Dună    |    22 Iul 2022   •   15:33
3 zodii egoiste în dragoste în perioada zodiei Leului
Sursa foto: Hepta

Iată-ne în mijlocul verii și asta înseamnă că ne aflăm în perioada zodiei Leu. Un semn de foc, pasional care ne face să nu mai știm când să renunțăm. Cu alte cuvinte, ducem lucrurile prea departe, chiar dacă acele lucruri sunt bune.

Un nou aspect se face simțit în viețile noastre amoroase: egoismul. Probabil că nu este primul lucru pe care am recunoaște și, totuși, va fi destul de evident pe măsură ce avansăm spre mijlocul acestui semn, scrie yourtango.com.

Suntem egoiști în privința iubirilor noastre și ne dorim să fie doar ale noastre. Soarele din Leu nu se va mulțumi cu presupuneri; vrem să ȘTIM, să deținem, să revendicăm, să punem pe hârtie. Nu ne mulțumim doar să avem parte de marea dragoste din viața noastră, vrem să deținem proprietatea asupra persoanei pe care o iubim. 

Când suntem egoiști în iubire, arătăm că suntem și puțin nevrotici. Nu avem încredere că lucrurile pot dura, pasiunea noastră intensă este echilibrată de o nesiguranță intensă și această nesiguranță are nevoie continuu de validare. S-ar putea să ne arătăm o latură care nu este deloc măgulitoare. De dragul iubirii noastre, vrem mai mult decât este posibil. Poate vom învăța că nu putem fi stăpâni pe o persoană și că, dacă ne permitem puțin spațiu de respirație, cel pe care îl iubim vine singur spre noi.

1. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Ești posesiv și acest lucru nu se va schimba prea curând, mai ales acum, când Soarele se află în Leu. Poate asiști cum partenerul tău flirtează cu o altă persoană. Și chiar dacă nu o va face, ești predispus să izbucnești într-o ceartă. Ceea ce poate fi o comunicare inofensivă și prietenoasă între partenerul tău și altcineva, ți se pare o amenințare pentru relația voastră și vei duce totul prea departe și vei ajunge să vă certați și să spui lucruri urâte. Partenerul tău este nevinovat, dar tu nu poți să vezi astaa. Ești extrem de egoist cu iubirea ta, aproape până la nevroză. Te simți amenințat de ideea că cineva vorbește cu partenerul tău. Nu ai fost niciodată capabil să te relaxezi în relație și aceasta ar putea fi o lecție bună pentru tine, deoarece trebuie să te relaxezi. 

2. Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Unul dintre lucrurile pe care nu pare le înțelegi este că, dacă faci unele lucruri destul de des, în cele din urmă acestea se vor întoarce împotriva ta. Bineînțeles, în cazul tău, partenerul tău este cel pe care l-ai dezamăgit cel mai mult, deoarece simți că această persoană este a ta și trebuie să o maltratezi. În mintea ta, asta fac partenerii: se simt suficient de liberi pentru a se ataca verbal unul pe celălalt, iar tu ești principalul infractor aici. Îți vei surprinde partenerul în acțiunea de a fi drăguț cu altcineva și asta te va enerva la culme. Nu poți accepta că iubitul tău este o persoană reală deoarece ai ajuns să-l consideri covorașul tău. Când îl vezi că sse poartă frumos cu altcineva, simți că a zdrobit legătura voastră sacră. Egoismul tău nu are limite. În mintea ta, tu ești singurul care dă foc.

3. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Întotdeauna ai avut o problemă cu egoismul în dragoste și nu se pare că acest lucru se va opri prea curând, mai ales acum. Acest tranzit nu va face decât să-ți exacerbeze natura posesivă, iar partenerul tău este cel care va suferi din cauza nesiguranței tale. Parcă îi pedepsești pentru că este pur și simplu acolo, în timp ce proiectezi scenariu după scenariu în care te înșală. Ești atât de speriat că va găsi pe altcineva atrăgător, încât îi cerți pentru că respiră. Ești profund nesigur, dar fațada ta arată imaginea unei persoane complet sigure pe ea. Dar tu nu esti asta. Ești egoist și exigent, și total nerezonabil. Partenerul tău poate anticipa acest lucru și ar vrea să fugă de tine doar pentru a evita acuzațiile tale neîntrerupte.

×
Subiecte în articol: horoscop