x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii vor avea noroc în luna august 2024

3 zodii vor avea noroc în luna august 2024

de Moira Dună    |    30 Iul 2024   •   17:00
3 zodii vor avea noroc în luna august 2024
Sursa foto: Vitolda Klein - unsplash.com

Este timpul să lăsăm trecutul în urmă. Deși luna august vinee cu o astrologie provocatoare, va aduce totuși o mulțime de oportunități de a iniția și de a ne încuraja să începem lucruri noi.

În ziua de 4 august va fi Lună Nouă în Leu iar Venus va intra în zodia Fecioarei. Mercur va sta retrograd în Fecioară pe 5 august. Aceste tranzite în Fecioară vor avea un impact semnificativ asupra semnelor de pământ și a semnelor mutabile.

Mercur în Fecioară și Marte în Gemeni vor face cuadratură la începutul lunii. Deși acest lucru prezintă provocări, va aduce și descoperiri dacă ne concentrăm pe obiectivul final. Soarele intră în Fecioară pe 22 august iar Mercur revine la mersul direct pe 28 august. Venus va intra în Balanță pe 29 august.

Aceste tranzite ne vor ajuta să vedem cum ne putem perfecționa talentele. Saturn în Pești ne-a transformat și ne-a dat prelegeri despre schimbările și obiceiurile pe care trebuie să le abandonăm pentru a evolua. Prin încercare și eroare ne putem atinge potențialul. Deși va fi frustrant la început, rezultatul va fi ceva pe care îl apreciem atunci când privim înapoi și reflectăm la călătoria noastră.

Aceste3 zodii care vor intra într-o eră mai norocoasă în august 2024:

1. Leu

Conjuncția Marte/Uranus din Taur din iulie a zguduit lucrurile și a adăugat o mulțime de provocări. Cariera și viața ta romantică s-ar putea să fi suferit sau să se fi schimbat drastic în această perioadă, aducând schimbări și surprize neașteptate.

Luna Nouă din zodia ta, pe data de 4 august, aduce o energie foarte necesară pentru colectivitate. Pentru tine, asta înseamnă oportunități de a iniția noi proiecte și de a repara orice relații care au mers prost. Energia vindecătoare este în plină forță cu Mercur din Fecioară creând spațiu pentru ambițiile tale. Poți repara și crea o nouă relație cu tine deoarece îți vei vedea valoarea.

Odată ce Mercur retrograd se întoarce la semnul tău,  pe 14 august, mai multe oportunități se prezintă pentru viața socială și aspirațiile tale de carieră. Poți simți că te-ai întoarce pe drumul cel bun, îndrăgostit de munca pe care o faci și de oamenii din viața ta.

Este un timp pentru a te recupera și a privi înainte.  Luna Plină din 19 august va readuce mai multe subiecte de relație, un alt element al acestei povești. Poțielibera și aprecia acei oameni care te-au ajutat să fii cel de astăzi. Venus intră în Balanță pe 29 august și acesta va fi un moment excelent pentru a colabora cu colegii pentru a pune în mișcare proiecte fructuoase.

2. Vărsător

Semnele fixe au experimentat vârtejul pe care l-a provocat conjuncția Marte - Uranus, în iulie. August îți oferă câteva schimbări pozitive. Luna îți sporește energia relațională și evidențiază tipurile de prietenii pe care vrei să le cultivi în viitor.

Luna Nouă în Leu, pe 4 august, va fi o perioadă de socializare și întâlnire cu oameni noi. Acesta poate fi, de asemenea, un bun tranzit pentru a te ajuta să faci conexiuni puternice la școală sau în carieră. Vărsătorii singuri vor avea oportunități de a întâlni parteneri romantici care le pot redefini perspectivele și îi pot ajuta să se deschidă emoțional. Mercur va sta retrograd pe 5 august, iar acest tranzit va ajuta la trezirea laturii tale imaginative. Așteaptă-te să te simți inspirat.

Pe 14 august, Mercur intră din nou în Leu, dezvăluind mai multe detalii despre relațiile tale existente, dar acesta poate fi și un tranzit fructuos pentru conectarea cu oameni care te ajută să-ți atingi obiectivele. Un moment perfect pentru a-ți evolua dinamica comunicării cu prietenii și colegii pentru a primi sprijin.

Jupiter și Saturn se vor ciocni pe 19 august iar acesta poate fi un moment pentru a încorpora diplomația în relațiile tale. În aceeași zi, Luna plină va fi în zodia ta, aducând mai multă energie vindecătoare. Venus intră în Balanță pe 29 august, ajutându-te să creezi planuri solide care îți vor permite să te apropii de visele tale.

3. Berbec
Anul a fost o experiență de învățare plină de lecții semnificative care sunt aici pentru a contribui la evoluția ta. August aduce o serie de schimbări, cu sezonul Leului în plină forță, și cu Luna Nouă în Leu, pe 4 august, mărind temele și subiectele din jurul vieții tale romantice sau creative.

Poate fi, de asemenea, o perioadă valoroasă pentru a canaliza această energie în construcție și generare. Cu Mercur retrograd în Fecioară, începând cu 5 august, poți vedea cum să-ți evaluezirutinele pentru a te ajuta să avansezi, indiferent dacă este legat de școală sau de carieră, printr-o planificare solidă. Mergi înainte, chiar și cu tensiunea de la Saturn.

Luna Plină din Vărsător, pe 19 august, te ajută să îți prioritizezi obiectivele și poți primi laude pentru munca depusă. O perioadă de victorii. De asemenea, te poți reuni cu vechii prieteni sau colegi în timpul acestui tranzit. Venus va intra în casa relației tale pe 29 august, odată ce va intra în zodia Balanței. O perioadă de entuziasm, dragoste și compasiune te va înconjura în această perioadă, potrivit yourtango.com.
 

×
Subiecte în articol: zodii noroc august