x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 4 cele mai norocoase zodii. Optimiști, perseverenți, aventuroși, răbdători

4 cele mai norocoase zodii. Optimiști, perseverenți, aventuroși, răbdători

de Moira Dună    |    30 Oct 2023   •   17:00
4 cele mai norocoase zodii. Optimiști, perseverenți, aventuroși, răbdători
Sursa foto: Hepta

Unii oameni par să fie, în mod natural, mai norocoși decât alții iar explicația ar putea fi scrisă în stele.

Dar ce înseamnă, în astrologie, să fii norocos. Acest lucru se referă la poziția planetelor, stelelor și corpurilor cerești în momentul nașterii tale. Aceasta poate influența personalitatea, punctele forte, punctele slabe și chiar predispoziția la anumite evenimente și oportunități de viață.

Iată 4 cele mai norocoase semne zodiacale:

1. Săgetător
Săgetătorul, reprezentat de arcaș, este adesea asociat cu norocul. Acest semn este guvernat de Jupiter, planeta expansiunii și abundenței. Săgetătorii tind să aibă o capacitate înnăscută de a atrage oportunități. Au o perspectivă pozitivă asupra vieții și un puternic simț al aventurii, făcându-i deschiși către noi experiențe și șanse de dezvoltare. 

2. Leu
Leul este un alt semn binecuvântat cu noroc natural. Conduși de Soare, Leii strălucesc puternic în orice situație. Carisma și personalitatea lor magnetică atrag adesea energie pozitivă și șanse. Leii au pofta de viață și încrederea de a-și urmări visele, ceea ce îi duce la rezultate favorabile.

3. Taur
Taurule este cunoscut pentru determinarea și voința sa puternică. Acest semn de pământ este condus de Venus, planeta iubirii și frumuseții. Taurii găsesc adesea norocul în capacitatea lor de a munci din greu și de a persevera. Sunt răbdători, practici și insistenți, ceea ce poate duce la succes și stabilitate pe termen lung.

4. Balanță
Balanța este condusă de Venus, la fel ca Taurul. Această legătură cu Venus conferă Balantelor farmec și grație naturală. Au un talent pentru a menține echilibrul în viața lor, ceea ce atrage armonie, relații și oportunități de creștere personală. Balanțele găsesc adesea noroc prin conexiunile lor sociale, potrivit astrotalk.com.

 

×
Subiecte în articol: horoscop noroc