x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 4 zodii cu aură norocoasă

4 zodii cu aură norocoasă

de Moira Dună    |    18 Apr 2024   •   09:30
4 zodii cu aură norocoasă
Sursa foto: Hepta

Unii oameni par aproape supranatural de norocoși în comparație cu o persoană obișnuită. În unele cazuri, s-ar putea să caute în buzunare și să găsească 100 de lei. Alteori, s-ar putea trezi cu un mare premiu sau urcând într-un lift cu o celebritate.

Oricât de norocoși sunt acești oameni, merită să subliniem și modul în care norocul lor îi afectează pe cei din jurul lor, aducând o bucurie nespusă în orice cadru prin care se aventurează.

Leu
Norocul Leilor constă în farmecul lor inerent și personalitatea plăcută. Leii sunt sufletul unei petreceri și s-au dovedit a fi un fel de cameleoni, adaptându-se la fiecare situație socială și mulțumindu-se cu fiecare persoană pe care o întâlnesc. Nu contează dacă stau într-un bar de motocicliști sau participă la un târg hi-tech, Leii se vor simți întotdeauna confortabili cu toți cei din jurul lor, împlinindu-i pe oameni cu carisma lor veselă. Drept urmare, norocul pare să-i urmeze pe Lei oriunde merg, cu noi oportunități deschizându-se la fiecare pas.

Fecioara
O perfecționistă neobosită în toate sensurile cuvântului, odată ce o Fecioară și-a stabilit un obiectiv clar pentru ea înșăși, ea are un mod de a vedea acel obiectiv în întregime. Nu contează dacă este ceva la fel de banal precum curățarea unei sufragerii dezordonate sau creșterea veniturilor, atunci când o Fecioară își stabilește o dorință, nu se va odihni până când acea fantezie devine realitate. În mod firesc sceptice față de concepte precum norocul, Fecioarele preferă să-și vadă soarta în viață ca un produs al eticii lor stricte de muncă, servind drept o recompensă eficientă pentru ani (uneori decenii) de muncă asiduă.

Săgetător
Conduși de Jupiter – planeta norocului și prosperității  – Săgetătorii nu sunt neapărat norocoși, cât sunt extrem de pozitivi. În timp ce alții ar putea privi o întâmplare ca fiind descurajatoare sau chiar dezastruoasă, Săgetătorii preferă să o privească într-o lumină mai optimistă, uitându-se la astfel de evenimente prin ochelari nuanțați de trandafir. Când o relație se termină brusc sau își pierd locul de muncă, ei aleg să o vadă ca pe o cale către ceva mai bun, preferând să optimizeze binele și să minimizeze răul (în beneficiul bunăstării lor mentale și fizice).

Pești
Peștii par să posede o înțelegere mai profundă a Universului, menținând o cunoaștere inexplicabilă a vieții și a tuturor funcționării sale misterioase. Cu această cunoaștere care informează multe dintre acțiunile lor, Peștii par să știe întotdeauna de ce situații să se ferească, precum și spre care să se îndrepte cu toată inima. Având încredere în intuiția lor, ar putea auzi o voce enigmatică în capul lor spunându-le să parieze totul pe negru la o masă de ruletă sau încurajându-i să-și împacheteze o haină de ploaie într-o zi aparent însorită. Pentru Pești, totul este să asculte această voce, să urmezeorice sfat pe care Universul pare să le transmită, potrivit collective.world.
 

×
Subiecte în articol: zodii noroc