x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 4 zodii au parte de schimbări în timpul retrogradării planetei Mercur

4 zodii au parte de schimbări în timpul retrogradării planetei Mercur

de Moira Dună    |    15 Aug 2024   •   16:30
4 zodii au parte de schimbări în timpul retrogradării planetei Mercur
Sursa foto: Unsplash.com/horoscop schimbări benefice

Patru semne zodiacale vor avea parte de schimbări benefice din 15 august 2024.

Gemeni
Ca semn care se străduiește să înțeleagă și să asimileze cunoștințe, Mercur retrograd se poate prezenta ca un șoc pentru sistemul tău nervos. Dar, ca majoritatea lucrurilor, abordezi acest cu un sentiment de curiozitate. Când Mercur retrograd a început pe 5 august, ai făcut un pas înapoi. După câteva săptămâni de retrogradare, ai devenit mai confortabil în necunoscut. Cu Mercur retrograd acum în Leu, conștientizarea personală îmbunătățită te invită să pășești mai mult într-o poziție de conducere. Acest lucru se manifestă nu numai în carieră și viața profesională, ci și în recunoașterea idiosincraziilor acestei vieți și în continuarea găsirii plăcerii în necunoscut.

Citiți și Horoscop săptămânal, 19-25 august 2024. Berbecii au multă energie. Racii beneficiază de protecție divină. Balanțele au nevoie de echilibru

Leu
Rezultatele neintenționate lovesc puternic, iar energia introspectivă a lui Mercur retrograd poate zgudui încrederea în sine. Din fericire, Mercur retrograd îți oferă o oportunitate de a reevalua eficiența unei conversații negative continue. A fi confruntat cu unele dintre cele mai mari temeri și provocări ale tale te conectează la emoții vulnerabile, arătând în cele din urmă de unde vine și spre ce se îndreaptă adevărata cale a sensului.

Balanță
Mercur este retrograd din 5 august, în semnul Fecioarei și revenind în expresivul Leu. Primele săptămâni ale acestui Mercur retrograd s-au prezentat probabil ca o provocare. Vechile relații care reapareau au cerut să rămâi la ceea ce contează cu adevărat. Din fericire, o schimbare în Leu prezintă o nouă încredere în ​​luarea deciziilor. Ai puterea de a-ți ghida viața într-o infinitate de direcții, iar asta include remodelarea relațiilor anterioare și a celor prezente.

Citiți și 5 cele mai răutăcioase zodii: Competitive, agresive, perfecționiste, egoiste

Vărsător
Cu zeul mesager Mercur mișcându-se înapoi pe cer, prima jumătate a retrogradării a prezentat provocări majore în comunicare. Te străduiești pentru independență radicală și ești înzestrat cu o capacitate impecabilă de a pune la îndoială autoritatea și status quo-ul. De cealaltă parte a individualității se află dragostea ta pentru comunitate, o valoare care îmbrățișează conexiunea și relațiile. Odată cu Mercur retrograd intrând în Leu, luptele pe care le-ai văzut cândva drept negative vin cu înțelepciune sporită. Calea către creștere nu este o linie dreaptă, iar aceasta include transformarea care vine din învățarea prin și cu alți oameni, potrivit collective.world.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zodii schimbari mercur