x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 19-25 august 2024. Berbecii au multă energie. Racii beneficiază de protecție divină. Balanțele au nevoie de echilibru

Horoscop săptămânal, 19-25 august 2024. Berbecii au multă energie. Racii beneficiază de protecție divină. Balanțele au nevoie de echilibru

de Moira Dună    |    15 Aug 2024   •   12:00
Horoscop săptămânal, 19-25 august 2024. Berbecii au multă energie. Racii beneficiază de protecție divină. Balanțele au nevoie de echilibru
Sursa foto: Hepta

Venus din Fecioară face careu cu Jupiter din Gemeni. Pe 19 august este Lună plină în Vărsător. Jupiterdin Gemeni îl încadrează pe Saturn în Pești.

Berbec

Ajutor spiritual

Ai parte de energia perfectă pentru a face ceva care îți place. S-ar putea să ai multe treburi de făcut la locul de muncă. Deși s-ar putea să le amâni, ai multă energie pentru distracție. 

Primești mesaje din Univers iar îngerii și ghizii tăi sunt peste tot în jurul tău. Dar acestea sunt în competiție cu toate distragerile din viața de zi cu zi. Revenirea la o practică spirituală te va ajuta să auzi clar ajutorul care ți se oferă.

Taur

Drum superior

Ești fericit pe canapea cu multe filme de vizionat. Sau ai bani de cheltuit și un întreg centru comercial de vizitat. Ar fi destul de ușor să exagerezi.

S-ar putea să faci parte dintr-un grup în care iubești unii dintre oameni și ai provocări cu alții. Totul ar putea ajunge la un final. Unele lucruri te încântă, iar restul par mai enervante decât de obicei. Te afli într-un puzzle de nerezolvat.

Citiți și 4 zodii cărora le place să profite de persoanele din jurul lor

Gemeni

Energie și noroc

Ai mai mult noroc decât de obicei. Este momentul pentru a lansa o lucrare creativă în sfera publică.

Lucrurile nu devin mai ușoare doar pentru că agiți apele. De fiecare dată așezi ștacheta puțin mai sus. Acesta este ceea ce te face performant dar înseamnă, de asemenea, că nu te simți niciodată destul de confortabil.

Rac

Forță superioară

S-ar putea să simți că mâinile blânde ale Universului te conduc spre ușa potrivită și spre alegerile potrivite. Înțelegi că Universului îi pasă de tine și o ființă superioară este cu tine. Parcă ai avea un halou de protecție.

Credința ta de copil este contestată de vocile lumii. S-ar putea să vrei să ai încredere și să crezi că poți merge fără teamă pe calea pe care ai ales-o, dar ascultarea știrilor sau a rețelelor sociale te-ar putea face să te îndoiești. Te-ai putea afla într-o paralizie temporară.

Leu

Victorie

Deși ai un pic mai mult noroc, ești și într-o dispoziție de cheltuială. Și ai putea fi foarte generos cu prietenii, familia și colegii de muncă. S-ar putea să fii gata să cumperi prânzul pentru prietenii tăi sau să aduci gogoși pentru toată gașca. 

Dacă ai o afacere, aceasta s-ar putea extinde, aducându-ți mult mai multă muncă și dureri de cap legate de fluxul de numerar. Dacă lucrezi pentru altcineva, s-ar putea să vezi vânzări record în timp ce acestea reduc bugetul departamentului tău.

Fecioară

Invitații

S-ar putea să faci un angajament mare și, din moment ce încerci să-ți ții promisiunile, te-ai putea trezi că îți dorești să nu fi garantat atât de mult.

S-ar putea să simți că faci tango cu iubitul tău. Unul dintre voi vrea să înainteze, în timp ce celălalt se dea înapoi. Și, din când în când, schimbați rolurile și mergeți în cealaltă direcție. Ești gata să discuti despre schimbarea pașilor acestui dans.

Citiți și 5 zodii care tânjesc la conexiuni emoționale profunde în relațiile cu prietenii

Balanță

Echilibru

Încerci să faci prea multe pentru prea mulți. S-ar putea să-ți petreci dimineața trimițând energie pașnică și iubitoare în lume, apoi faci cumpărături pentru vecinul tău și oferi un umăr pe care să plângă unui prieten. Caută echilibrul și fă ceva și pentru tine, în timp ce faci fapte bune pentru lume.

S-ar putea să conștientizezi brusc că unele dintre lucrurile pe care le faci zilnic nu te vor duce la obiectivele tale. Acesta este momentul să te oprești. Poți schimba un obicei prost.

Scorpion

Cunoștință

Ai noroc în chestiuni financiare dar acea ușă s-ar putea deschide în ambele sensuri. Banii ar putea intra și ieși. S-ar putea să obții o ofertă extraordinară care îți economisește mulți bani. Dar, din punct de vedere tehnic, aceasta este încă o cheltuială și ai putea folosi această energie pentru a atrage bani.

În timp ce oamenii din viața ta te încântă, poți fi frustrat când cineva nu se ridică la standardele tale. Și acum ar putea avea nevoie de ajutorul tău pentru a-l scoate din blocaj. Ai putea să dai cuiva o lecție de viață.

Săgetător

Idei și oameni

S-ar putea să dai bani pentru partenerul tău. Ar putea cere luna și tu construiești cu entuziasm o navă-rachetă pentru a satisface cererea. Este ușor să exagerezi pentru cineva pe care îl iubești.

S-ar putea să simți tensiune din cauza oaspeților peste noapte, a unui nou copil, a unui cățeluș. Te grăbești să găsești o soluție. Poate vrei să extinzi un spațiu mic.

Capricorn

Important

S-ar putea să-ți fi supraîncărcat programul, crezând optimist că ai putea să faci totul. În plus, este posibil să ai câteva angajamente sociale și chiar vizitatori din afara orașului. Calendarul tău explodează.

S-ar putea să te simți provocat. Asta ar putea însemna să te întrebi dacă să semnezi sau nu un contract. Există beneficii dacă aștepți.

Vărsător

Oportunități

Acționezi chiar dacă șansele tale de câștig nu sunt bune. Ai putea merge mai departe într-un proiect sau o relație, împotriva șanselor. Dar ai putea să exagerezi și să ignori semnele de avertizare.

S-ar putea simți că iei bani cu o mână și îi dai cu cealaltă. Este foarte important să plătești mai întâi. Achită-ți obligațiile. Abia atunci vei putea activa mai multe oportunități de a aduce fonduri.

Pești

Decizii

Ai putea fi îndrăgostit. Ar putea fi o persoană, un cățel sau ceva care are tracțiune integrală. Dar s-ar putea să nu iei decizii bune acum, așa că așteaptă înainte de a decide.

Ai ieșit rapid pe poartă, dar ai putea lovi un zid. Nu este o lipsă de energie, ci mai mult un sentiment de incertitudine (care este o scurgere de energie mai mare decât orice altceva). În loc să te concentrezi pe lipsa ta de energie, uită-te la ceea ce încerci să decizi, potrivit astrology.com.

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal zodii