x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 5 cele mai supuse zodii în relațiile de dragoste

5 cele mai supuse zodii în relațiile de dragoste

de Moira Dună    |    22 Ian 2024   •   21:30
5 cele mai supuse zodii în relațiile de dragoste
Sursa foto: Hepta

Zodia și alinierea stelelor în astrograma unei persoane pot oferi uneori o idee destul de exactă despre personalitatea și trăsăturile acesteia. Și când vine vorba de relații, semnul zodiacal poate ajuta pentru a înțelege dacă este genu dominant ori supus. 

Iată 5 cinci semne zodiacale care sunt ascultătoare în relații:

Pești 

Peștii sunt cunoscuți pentru natura lor plină de compasiune și empatică iar atunci când se afl[ într-o relație, sunt mai degrabă supuși. Adesea sunt foarte amabili cu ceilalți și, prin urmare, pot să acorde prioritate nevoilor partenerului lor față de ale lor atunci când sunt îndrăgostiți.

Rac

Oamenii născuți în acest semn sunt grijulii și adesea acordă prioritate armoniei în relații. Sunt persoane emoționale, ceea ce îi poate face mai supuși, îndeosebi când vine vorba de evitarea conflictelor.

Balanța 

Balanța prețuiește echilibrul și armonia în viață. Persoanele din acest semn fac tot posibilul pentru a evita conflictele în relații. Dorința lor de pace îi poate face să pară supuși, în timp ce încearcă să creeze o atmosferă de cooperare și plăcută în relațiile lor romantice.

Fecioara

Fecioarele sunt orientate spre detalii și practice, și pot da dovadă de supunere, fiind adaptate nevoilor și preferințelor partenerului lor. Se adaptează ușor, ceea ce poate ajuta la crearea unei relații armonioase.

Taur 

Oamenii născuți în acest semn sunt cunoscuți pentru răbdarea și loialitatea lor în relații. Deși nu sunt supuși într-un sens „tradițional”, ei pot prioritiza stabilitatea și evitarea conflictelor în relațiile lor, notează indiatimes.com.

 

×
Subiecte în articol: horoscop relaţii ascultator supus dragoste