x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Ce ne aduce Anul Nou chinezesc, aflat sub semnul Mistreţului de Pământ

Ce ne aduce Anul Nou chinezesc, aflat sub semnul Mistreţului de Pământ

31 Ian 2019   •   17:51
Ce ne aduce Anul Nou chinezesc, aflat sub semnul Mistreţului de Pământ

Potrivit calendarului tradiţional chinezesc, Noul An începe la 5 februarie 2019, fiind anul Mistreţului de Pământ. Anul se încheie pe 24 ianuarie 2020.

Potrivit zodiacului chinezesc, anul Mistreţului de Pământ va fi un an în care relaxare va fi din ce în ce mai prezentă şi, în plus, reuşim să ne bucurăm mai mult de lucrurile pe care le avem. Mai mult, Mistreţul de Pământ va aduce cu sine un an productiv pe plan profesional.

Mistreţul de Pământ este un semn zodiacal caracterizat de energie, hărnicie şi răbdare. Astfel, toate aceste caracteristici vor asigura un an interesant pentru toate semnele zodiacale. Perioada 5 februarie 2019 – 24 ianuarie 2020 se anunţă a fi una plină de dragoste, prietenie şi fericire.

Anul Nou chinezesc se sărbătoreşte 15 zile la rând, exact cât ţine un ciclu lunar. În plus, cea mai importantă sărbătoare din calendarul chinezesc aduce şi superstiţii legate de prima zi a anului. Oamenii nu trebuie să spele rufe, podele, să stea lângă copiii care plâng, să îşi spele părul, să aibă datorii şi, de asemenea, este recomandat ca femeile să nu iasă din casă. În caz contrat, se anunţă ghinion pe tot parcursul anului.

 

×
Subiecte în articol: anul nou chinezesc mistretul de pamant