x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cea mai norocoasă zi pentru fiecare zodie în august 2022

Cea mai norocoasă zi pentru fiecare zodie în august 2022

26 Iul 2022   •   16:35
Cea mai norocoasă zi pentru fiecare zodie în august 2022
Sursa foto: Vitolda Klein Unsplash.com

Luna august 2022 aduce șansa de a ne afla mai mult în prezent, astfel încât să putem profita de toate oportunitățile divine pe care universul ni le rezervă.

Luna începe cu Mercur, planeta comunicării, intrând în zodia Fecioarei, orientată spre detalii. Acest lucru stabilește scena pentru ceea ce va deveni o  perioadă importantă pentru planificarea obiectivelor și pentru a ne asigura că totul este pregătit pentru a le atinge. Sub influenta acesteia ne vom putea gestiona timpul și responsabilitățile cu mai multă ușurință, scrie yourtango.com.

Venus, planteta dragostei dar și a finanțelor, intră în Leu, marcând începutul unor noi investiții și oportunități. Venus în Leu este îndrăzneață și curajoasă în căutarea a ceea ce simte că ne dă foc sufletului. Acest lucru va inspira o cale înainte care, nu doar ne va face să simțim gravitatea momentului prezent, dar ne va permite și să profităm la maximum, găsind binecuvântările ascunse. De Venus în Leu vor beneficia relațiile romantice, deoarece simțim mai intens că vrem să ne urmăm inima, chiar dacă va fi nevoie și de unele sacrificii.

Vom fi astfel mai hotărâți și vedem clar ce cale trebuie să urmăm, ceea ce ne va ajuta când Soarele va intra în Fecioară. Și Luna Nouă apare în Fecioară, mai târziu în cursul lunii augut, și ne îndeamnă să reflectăm la ceea ce vrem să începem acum, așa cum Uranus va deveni retrograd și ne încetinește procesarea schimbărilor care au avut loc în viața noastră.

Luna august ne încetinește ritmul pentru a ne ajuta să trăim prezentul și să beneficiem de toate binecuvântările pe care ni le oferă Universul. 

Iată cum va fi această perioadă pentru fiecare zodie:

Berbec

Cea mai norocoasă zi: luni, 29 august

Chiron retrograd în Berbec se unește cu Nodul Nord din Taur, aducându-ți o realizare foarte importantă care îți va schimba viața pentru totdeauna. Chiron guvernează rănile pe care le-ai suferit devreme în viață și vindecarea lor, în timp ce Nodul Nord reprezintă destinul tău. Aceasta este o energie extrem de puternică care îți va permite să te transformi pe tine însuți și felul în care experimentezi împrejurimile.

Taur

Cea mai norocoasă zi: vineri, 19 august

Ultimul pătrar al Lunii reprezintă un moment în care poți elimina obstacolele din calea ta, astfel încât să te poți concentra mai mult pe ceea ce vrei să creezi. Asta înseamnă că vei simți o dorință mai mare de a fi tu însuți și de a opera din acest loc al unității cu inima ta și lumea din jurul tău. Prin energiile asociate, vei simți claritate și pace, care te vor ajuta în săptămânile următoare.

Gemeni

Cea mai norocoasă zi: sâmbătă, 20 august

În ceea ce privește orice ai dorit să creezi sau să începi, planeta Marte, care intră în semnul tău luna aceasta, îți dă undă verde. Aceasta este o energie fantastică pentru a crea ceva sau chiar pentru a găsi hotărârea de a merge mai departe și de a face lucrurile. Nu-ți fie teamă să-ți asumi riscuri sau să participi la un proiect sau o relație, deoarece vei fi pe deplin sprijinit de Univers.

Rac

Cea mai norocoasă zi: joi, 11 august

Luna Plină în Vărsător îți oferă șansa de a ajunge la un nivel mai profund de intimitate cu tine și cu cei din jurul tău. Acesta va fi un moment minunat pentru îngrijirea de sine și pentru a reflecta, amintindu-ți că meriți să faci o prioritate din bunăstarea ta. De asemenea, poți ajunge la o înțelegere mai profundă a ceea ce ai nevoie de la alții, ceea ce te poate ajuta să-ți transformi relațiile.

Leu

Cea mai norocoasă zi: joi, 11 august

Venus, planeta iubirii și a abundenței în finanțe, intră în Leu. Ești pe cale să ai o lună uimitoare deoarece Venus te binecuvântează cu oportunități în viață și în venituri. Asigură-te că-ți valorifici un sentiment profund al valorii de sine, în timp ce te ridici pentru a profita de oportunitățile pe care acest lucru le va aduce în viața ta.

Fecioară

Cea mai norocoasă zi: joi, 4 august

Mercur, planeta care guvernează modul în care gândești și vorbești, se va muta în Fecioară, supraalimentând comunicarea. Nu numai că vei putea gândi și vorbi mai clar, dar și alții vor putea să te înțeleagă într-un grad mai profund. Detaliile vor fi importante, așa cum sunt întotdeauna, dar vei putea vedea și imaginea de ansamblu.

Balanță

Cea mai norocoasă zi: joi, 25 august

Mercur este o planetă cu mișcare foarte rapidă, ceea ce înseamnă că se va muta în Balanță la sfârșitul lunii, permițându-ți să simți că dintr-o dată că toată lumea este capabilă să vorbească limba ta. Echilibrul va fi esențial, la fel și reciprocitatea în cadrul relațiilor personale și de afaceri. Asigură-te că îți faci timp pentru a fi deschis la compromis și pentru a vedea o mai mare înțelegere de la ceilalți. Poți învăța ceva din ascultare, la fel de mult ca și din vorbire.

Scorpion

Cea mai norocoasă zi: vineri, 5 august

Primul Sfert de Lună sosește în Scorpion, oferindu-ți oportunitatea de a valorifica un nivel mai profund de motivație pentru crearea viselor tale. Te vei simți mai optimist în această perioadă, ceea ce îți va permite să te simți mai încrezător în drumul tău. Asigură-te că nu îți permiți să te îndoiești de ceea ce știi că este adevărul tău.

Săgetător

Cea mai norocoasă zi: joi, 11 august

Luna Plină în Vărsător îți oferă ocazia de a comunica în mod clar asupra problemelor importante, oferindu-ți șansa de a auzi și de a fi auzit. Comunicarea este rădăcina relațiilor, precum și a celor pe care le ai cu tine însuți. Când vorbești deschis și clar despre ceea ce este important și ce contează cel mai mult pentru tine, te ajută să te menții în prezent și să poți decide ce urmează.

Capricorn

Cea mai norocoasă zi: joi, 25 august

Pe măsură ce Mercur se mută în Balanță, la sfârșitul lunii august, îți va aduce tot felul de schimbări pozitive în carieră și chiar în zonele financiare. Asigură-te că ești conștient de modul în care îți comunici ideile și gândurile partenerilor tăi. profesioniști și că nu de vinzi mai puțin. Oportunități uriașe de creștere sunt posibile acum dacă poți continua să te concentrezi pe ceea ce contează cel mai mult și îți susții acest proces.

Vărsător

Cea mai norocoasă zi: joi, 11 august

Luna ta plină este foarte activă. Acest lucru o face mai intensă și mai puternică. Reflectezi înapoi la ceea ce s-a întâmplat la începutul lunii februarie 2022, deoarece orice teme care au început atunci, se vor încheia acum. Este timpul să pășești în noutatea pe care ai dorit să o creezi, atât în ​​viața ta exterioară, cât și în modul în care vezi lumea din jurul tău. Alege bucuria și asigură-te că nu vei continua să alegi să suferi pentru că ți-e frică să nu lași trecutul în urmă.

Pești

Cea mai norocoasă zi: miercuri, 24 august

Uranus retrograd în Taur îți va afecta comunicarea, mai ales în proiectele creative și căile în care simți că îți exprimi sufletul. Uranus retrograd îl vei simți de fapt mai relaxant, pe măsură ce te vei putea acomoda în ceea ce s-a întâmplat recent în viața ta, aducând cu el o mai mare înțelegere și respect pentru acest proces. Alege ceea ce contează cel mai mult și odihnește-te. 

×
Subiecte în articol: horoscop