x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cea mai norocoasă zi pentru fiecare zodie în săptămâna 13 – 19 iunie 2022

Cea mai norocoasă zi pentru fiecare zodie în săptămâna 13 – 19 iunie 2022

13 Iun 2022   •   16:14
Cea mai norocoasă zi pentru fiecare zodie în săptămâna 13 – 19 iunie 2022
Sursa foto: Wes Hicks - unsplash.com

În această săptămână, claritatea va lumina calea de urmat și cunoașterea intuitivă care a fost întotdeauna acolo.

În timpul retrogradării planetei Mercur a trebuit să discutăm despre probleme din trecut care au apărut pentru a fi înțelese. Am asteștat să ni se întâmple ceva care să rezolve lucrurile, crezând că liberul arbitru va fi restricționat și vom avea parte de soluții magice, scrie yourtango.com.

Însă acum vedem lucrurile diferit, recunoscând ce binecuvântare este să putem face alegeri care reflectă în mod direct ceea ce am învățat. Pe măsură ce Mercur intră în Gemeni, se simte că acesta devine asul norocos din buzunar.

Este conștientizarea că nu există nicio grabă pentru nimic, dar încrezători că noi suntem cei care ne putem modela viitorul, în funcție de dorințele și visele pe care le avem. Când ne eliberăm de nerăbdare, vom înțelege adevărul a ceea ce inima ta a decis deja. Și, pe măsură ce Luna Plină în Săgetător se manifestă pe 14 martie, s-ar putea să vedem că dintr-o dată adevărul nu mai pare o povară, ci un dar.

Iată ziua norocoasă pentru fiecare semn:

Berbec

Cea mai norocoasă zi: marți, 14 iunie

În calitate de tovarăș de foc, această Lună Plină în Săgetător te va inspira să te îndrepți spre propria putere. Nu încerca să fii altcineva. Te simți cel mai bine când ai curaj să acționezi. Nu-ți fie teamă de pericol dacă asta înseamnă să fii stăpân pe tine și pe cunoștințele tale. 

Taur

Cea mai norocoasă zi: sâmbătă, 18 iunie

Venus din Taur se intersectează astăzi cu Saturn retrograd în Vărsător. Acest aspect aduce noroc și karma pozitivă pentru alegerile și deciziile anterioare pe care le-ai luat, în special în relații. Este timpul să îmbrățișezi tot ceea ce este bun și minunat în univers. A trebuit să-ți evaluezi viața recent și, în anumite privințe, să începi de la zero pentru a te reconstrui. Acum este timpul ca lucrurile ia o întorsătură pozitivă.

Gemeni

Cea mai norocoasă zi: luni, 13 iunie

Mercur se transformă în Gemeni astăzi, ajutându-te să vgândești și să comunici mai clar. Acesta este un moment excelent pentru a începe să vorbești despre planurile pe care le-ai luat în considerare în ultima vreme și pentru a începe să le împărtășești altora. Aceasta ar fi o zi excelentă pentru a străluci. Vei fi coordonat cu tine însuți și vei radia energie pozitivă și încrezătoare. 

Rac

Cea mai norocoasă zi: miercuri, 15 iunie

Luna ajunge în Capricorn, în timp ce Soarele din Gemeni se unește cu Saturn retrograd în Vărsător. Aceste aspecte îți deschide inima pentru a simți totul mai profund și mai intuitiv. Vei vedea recunoaștere și recompense karmice din deciziile anterioare luate cu integritate și adevăr. Saturn retrograd îți garantează că este timpul să începi să vezi că lucrurile se schimbă în viața ta și astăzi este doar începutul.

Leu

Cea mai norocoasă zi: vineri, 17 iunie

Luna în Vărsător te ajută să începi să te vezi într-o lumină cu totul nouă. Dacă te simți dezamăgit în ultima vreme, acesta este începutul pentru a înțelege, în sfârșit, cât de uimitor ești. De asemenea, ar trebui să te simți mai puternic și mai competent, simțind că universul este de partea ta. Doar asigură-te că oamenii din jurul tău nu lucrează împotriva ta.

Fecioară

Cea mai norocoasă zi: joi, 16 iunie

Neptun în Pești se intersectează cu Soarele în Gemeni, ceea ce te face să acționezi spontan. Aceasta înseamnă că te vei baza mai mult din intuiție decât din rațiune, astfel încât să fii mai fericită. Bucură-te dar nu uita că norocul nu se poate planifica.

Balanță

Cea mai norocoasă zi: duminică, 19 iunie

Ești unul dintre semnele dominante ale lui Venus, planeta iubirii și a banilor. Venus se unește cu Saturn și Neptun. Pentru tine, există multe pentru care să fii recunoscător. Când ești recunoscător pentru lucrurile pe care  ai reușit să le rezolvi, meriți să sărbătorești. Unele vise devin realitate. Viața poate fi și bună, astfel că poți să lași garda jos și să fii pur și simplu fericit.

Scorpion

Cea mai norocoasă zi: sâmbătă, 18 iunie

Ești gata să-și asumi un risc. Universul încearcă să te ajute să realizezi ceea ce dorești, ca parte a acestui nou capitol din viața voastră. Asiguraă-te că vezi lucrurile așa cum sunt cu adevărat.

Săgetător

Cea mai norocoasă zi: marți, 14 iunie

Aceasta este Luna plină anuală și anul acesta este și o Super Lună. O Super Lună Plină înseamnă că este mai aproape de pământ decât o Lună obișnuită, iar acest lucru intensifică energia, așa că o simți și mai puternic. O Lună Plină în semnul tău înseamnă că este timpul să vezi dacă ești acum legat de visele și intențiile pe care le-ai stabilit în urmă cu 6 luni.

Capricorn

Cea mai norocoasă zi: joi, 16 iunie

Beneficiezi și de această Lună Plină deoarece alunecă în Capricornul pământesc la scurt timp după ce atinge vârful. Folosește-l ca pe un cadou timpuriu pentru a vedea lucrurile așa cum sunt în viața ta, în loc să vezi doar ceea ce vor alții. Poți să-ți alegi un al mod de a-ți trăi viața, să lași adevărul să iasă la suprafață. 

Vărsător

Cea mai norocoasă zi: miercuri, 15 iunie

Soarele în Gemeni și Saturn retrograd în Vărsător se întâlnesc pe cer, aducând beneficii și oportunități grozave vieții tale. Ia asta ca pe o oportunitate de a vedea creșterea pe care ai obținut-o și modul în care îți afectează viața și relațiile. Ai putea nu numai să creezi realitatea în care trăiești, ci și să ieși cu adevărat din carapacea în care ai fost până acum.

Pești

Cea mai norocoasă zi: sâmbătă, 18 iunie

Ești întotdeauna capabil să realizezi orice ți-ai propus, dacă depui muncă pentru asta. Există șansa ca universul să te ajute. Fă un plan concret. Informează-te cum ar trebui să se desăfșoare lucrurile pentru a-ți asigura succesul, astfel încât eșecul să nu fie niciodată o opțiune.

×
Subiecte în articol: horoscop