x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cele 3 zodii care au renunțat să mai aștepte dragostea în perioada Lunii în Fecioară, 6 - 8 iunie 2022

Cele 3 zodii care au renunțat să mai aștepte dragostea în perioada Lunii în Fecioară, 6 - 8 iunie 2022

06 Iun 2022   •   13:28
Cele 3 zodii care au renunțat să mai aștepte dragostea în perioada Lunii în Fecioară, 6 - 8 iunie 2022
Sursa foto: David Cajilima Unsplash.com

Dacă există ceva care poate fi asociat cu Luna în Fecioară, acesta este caracterul practic. Tranzitele Fecioarei sunt cele care ne țin să gândim logic. Vrem să dăm sens vieții noastre. Vrem să știm ce se duce unde și cât timp va dura.

Cu alte cuvinte, vrem răspunsuri practice la ceea ce credem că sunt întrebări decente, sincere.

Iar 6 - 8 iunie 2022, în perioada Lunii în Fecioară, întrebarea noastră principală va fi despre iubire și dacă merită sau nu să o așteptăm.

În multe cazuri, răspunsul va fi nu. Acest lucru nu se datorează lipsei de răbdare sau incapacității de a aștepta pur și simplu; nu, această concluzie vine din experiență.

Așteptarea iubirii are o perioadă scurtă de valabilitate; abia așteptăm pentru totdeauna și, mai devreme sau mai târziu, începem să înțelegem că poate, doar poate, trebuie să mergem mai departe. Dacă aștepți să se întâmple dragostea, ar putea fi timpul să te odihnești, măcar pentru o vreme.

Beneficiul influenței Lunii în Fecioara asupra vieții noastre amoroase este că clarifică totul.

Nu există zone umbrite, adică înțelegem ideea: dacă nu are sens, de ce o facem?

 

Și așa, vom ajunge să înțelegem că este timpul să renunțăm în ceea ce privește la așteptarea iubirii. Luna în Fecioară are sens în această decizie.

 

Din tot felul de motive, trei zodii au renunțat să mai aștepte dragostea în timpul Lunii în Fecioară, 6 - 8 iunie 2022.

1. Rac(21 iunie - 22 iulie)

 

Strict vorbind, este vorba despre prietenie. Te-ai propus de atâtea ori pentru prieteni, iar cea mai mare crimă a ta este să crezi că ei vor face același lucru pentru tine. Ai învățat la greu că doar pentru că iubești pe cineva nu înseamnă că te va iubi înapoi sau chiar te va trata cu decența pe care o aștepți de la un prieten.

Tu ai așteptări, iar când acele așteptări nu se realizează, vezi persoana reală și simți adevărata dezamăgire.

Din 6 iunie, te vei hotărî; dacă prietenul tău nu este la fel de interesat de prietenie ca tine, atunci punct.

Nu mai aștepți ca ei să îți arate atenția lor. Nu mai aștepți. Lasă-i să facă ce doresc, atâta timp cât tu nu ești implicat. Așa te simți astăzi.

2. Fecioara (23 august - 22 septembrie)

 

Simți că ai dat tuturor din viața ta șansa de a se răscumpăra în ceea ce privește modul în care te-au tratat în trecut. Ceea ce începe ca iertare și o inimă bună se transformă în curând în a cunoaște adevărul situației de acum.

 

În timpul Lunii în Fecioară, îți vei opri mașina ta de dragoste care curge mereu și pur și simplu nu o vei mai oferi atât de liber.

Ai așteptat și ai așteptat ca anumiți oameni din viața ta să-ți arate un gram de dragoste pe care le-ai turnat peste ei și a trecut puțin prea mult timp.

Recunoști că dacă mai aștepți ca această schimbare miraculoasă să aibă loc, vei împlini 95 de ani. S-a terminat. Așteptarea a luat sfârșit și cum se întâmplă asta? Te-ai săturat să aștepți ca oamenii să te iubească și să-ți arate respectul pe care crezi că meriți. 

3. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

 

Experiența te-a învățat că, dacă trebuie să aștepți prea mult ca o persoană să-ți arate dragoste, acea persoană nu se mișcă suficient de repede. Iubești viața; nu vrei să pierzi mai mult timp, pentru că ai pierdut deja o mulțime. Iubești pe cineva care pur și simplu doarme la volan, ca să zic așa.

Cu Luna în Fecioară, vei vedea clar că este timpul să mergi mai departe.

Ai un moment de „click”, în care dintr-o dată, totul ți se pare diferit când vine vorba despre această persoană și despre sentimentul tău față de ea. Dăruiești atât de mult și apoi te întorci.

Nu vei mai fi profitat de tine. Timpul este prețios pentru tine, la fel și libertatea ta și, având în vedere asta, nu mai ai răbdare să le oferi pe amândouă. Faci o mișcare pentru a te scăpa de această povară. Ai renunțat să aștepți ca dragostea să își facă apariția. Pierderea lor.

 

×
Subiecte în articol: horoscop