x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cele 3 zodii care își vor declara dragostea pentru persoana iubită în timpul Lunii în Balanță, 8 - 10 iunie 2022

Cele 3 zodii care își vor declara dragostea pentru persoana iubită în timpul Lunii în Balanță, 8 - 10 iunie 2022

08 Iun 2022   •   12:58
Cele 3 zodii care își vor declara dragostea pentru persoana iubită în timpul Lunii în Balanță, 8 - 10 iunie 2022
Sursa foto: Unsplash.com

Horoscop. Există un motiv pentru care anumite semne astrologice merg pe spre cel pe care doresc să îl iubească în timpul Lunii în Balanță și asta pentru că acest semn zodiacal este aici pentru a ne ajuta să dăm sens vieții noastre.

Balanța este sensibilă și practică. Tranzitele Balanței ne trezesc interesul pentru echilibru.

Cum ne afectează acest lucru viața amoroasă se află în această idee: știm ce ne dorim de la o persoană și suntem pregătiți să mergem pentru asta.

Timpul este trecător, îl simțim și nu mai vrem să ne obosim să irosim ceea ce este prețios. Știm pe cine iubim și nu mai suntem interesați să ne ascundem. Acest tranzit ne dă puterea să mergem la el.

Dacă există cineva care vrei să fie partenerul tău romantic, atunci astăzi este ziua în care te hotărăști și îl abordezi. În timpul Lunii în Balanță pe 8 iunie, vei simți o urgență în toate acțiunile tale.

Nu mai este timp de pierdut.

Ai văzut ce face amânarea pentru a iubi în viață; o termină. Nu ești pregătit pentru asta astăzi și, dacă ești unul dintre semnele alese cosmic, urgența ta te va împinge să acționezi acum. Știi pe cine vrei; acum du-te, fă-le ale tale.

Acesta nu este un act spontan de curaj.

Nu, acesta este un plan de acțiune bine gândit, bazat pe cercetare. Știi ce vrei de la o persoană și știi ce nu vrei, iar acum că vezi cine întruchipează caracteristicile și trăsăturile pe care le consideri „potrivite” pentru tine, atunci este momentul potrivit.

Fă-ți mișcarea acum, în timpul Lunii în Balanță. Vorbește acum sau taci pentru totdeauna.

Cele trei zodii care își vor declara dragostea pentru persoana iubită în timpul Lunii în Balanță pe 8 iunie 2022.

1. Leu (23 iulie - 22 august)

Nu doar că te duci la cel pe care-l dorești în această zi, în timpul Lunii în Balanță, dar te duci și, sperăm, să le oferi o ofertă pe care nu o pot refuza: Căsătorește-te cu mine! Da, este acel moment din viața ta în care ești persoana care știe ce (și pe cine) vrei și le-ai găsit în persoana cu care ești prezent.

NU pierde această șansă, Leu. Viața nu ne oferă mii de oportunități de a găsi acea persoană specială și, pentru că ai, ar trebui să te asiguri că acea persoană se lipește de tine ca un lipici.

De ce să mai pierzi un minut? Știi că iubești această persoană și că te adoră în schimb, așa că de ce să nu o faci oficial.

Căsătorește-te cu ea! Cere-le mâna în căsătorie, prostule. 

2. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Deși ești o persoană căreia îi place să facă lucrurile în mod spontan, te bucuri de ordinea care vine odată cu a ști în ce te bagi, iar când vine vorba de propria ta viață amoroasă, ai prefera să te asiguri că ai dreptate cu cineva înainte. sărind în ceva fără de care nu poți trăi.

În timpul Lunii în Balanță, pe 8 iunie, te vei simți confortabil cu alegerea pe care urmează să o faci: alege dragostea în care crezi.

Cineva din viața ta se potrivește; este „al tău” în mintea ta și ai o suspiciune furișă că se simt la fel ca și tine.

Această persoană și-a exprimat dorința de a fi cu tine în trecut, dar tu nu i-ai acceptat. Acum, ea pare singura alegere pentru tine. Timpul și-a făcut treaba; acum depinde de tine. Fă o mișcare, Vărsător. Adu dragostea în viața voastră ACUM.

3. Pești (19 februarie - 20 martie)

Chiar dacă ești deja într-o relație dedicată, nu i-ai oferit niciodată partenerului tău dragostea pe care ai vrut să o oferi.

Ceva te-a ținut mereu înapoi și nu ai putut să te deschizi pentru totdeauna, dar tu ți-ai păstrat rezerva.

Timpul ți-a arătat că persoana cu care ești nu este doar cea potrivită pentru tine, ci și persoana cu care poți fi tu însuți.

Știind acest lucru te inspiră, iar acum, tot ce vrei să faci este să recuperezi timpul pierdut. Ești norocos că această persoană a rămas cu tine, dar te iubește și nu te-ar mai părăsi niciodată.

În sfârșit, ai ajuns să recunoști că acest lucru este extraordinar și vei avea parte de o relație mai bună cu el. Iubirea vieții tale este chiar în fața ochilor tăi - nu-i lăsa să scape, Pești.

 

×
Subiecte în articol: horoscop