x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cele mai romantice 5 semne zodiacale din astrologie

Cele mai romantice 5 semne zodiacale din astrologie

03 Iul 2022   •   11:00
Cele mai romantice 5 semne zodiacale din astrologie
Sursa foto: Unsplash.com

Horoscop. În ciuda faptului că trăim într-o lume foarte obosită, o lume în care a avea speranță poate fi o cauză pierdută, există încă loc pentru romantici, în special pentru semnele zodiacale romantice fără speranță.

Desigur, sunt puțini și sunt greu de găsit. Dar dacă te uiți suficient de bine, cum ar fi să ridici lucrurile și să le îndepărtezi din drum, îi vei găsi pe romantici acolo - și, dacă ai noroc, sau verifică horoscopul și folosește astrologia ca ghid, vei găsi un romantic fără speranță ca următorul, care literalmente nu poate trăi fără iubire.

Cele mai romantice semne zodiacale

1. Rac (21 iunie – 22 iulie)

Dintre toate semnele zodiacale, cea mai romantică dintre toate este Racul. Racului nu numai că îi place să iubească dragostea, dar este preocuparea lor profundă pentru ceilalți care îi face să iubească, pentru ei, ușor.

Acest lucru nu înseamnă că sunt capricioși cu dragostea lor, dar spune că cei care sunt născuți sub acest semn zodiacal sunt mult mai probabil decât orice alt semn să se îndrăgostească de mai multe ori de-a lungul vieții. Așa sunt programate creierul și inima lor.

2. Pești (19 februarie – 20 martie)

Peștii îndrăgostiți sunt frumoși. Peștii iubesc profund și iubesc atât de des (deși nu la fel de des ca Racul).

Dar, în timp ce unele semne zodiacale ar putea încerca să evite cât mai mult posibil rănile din dragoste, Peștii o atribuie daunelor colaterale și continuă să se arunce în ea. Este un risc să iubești, iar Peștii știu asta, dar este și un risc pe care nu-i deranjează.

3. Fecioara (23 august – 22 septembrie)

S-ar putea să ne gândim la Fecioara ca fiind cea mai inocentă dintre semnele zodiacale, așa că poate că dragostea este ceva ce ei nu înțeleg cu adevărat, dar asta nu este tocmai adevărat. Din cauza inocenței Fecioarei, ei sunt capabili să iubească enorm.

Au una dintre cele mai deschise inimi din astrologie, cu toate venele și arterele expuse, dacă vor să experimenteze dragostea adevărată. Fecioara a stăpânit cu siguranță acest lucru.

4. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Când vine vorba de a fi unul dintre semnele zodiacale romantice fără speranță, Balanța nu este de obicei considerată că se află nici măcar în apropierea acestei liste. Problema este că Balanței îi place să păstreze distanța și să se joace cu ea înainte de a sări spre dragoste.

Chiar și atunci când sunt cu cineva și sunt amândoi îndrăgostiți, așa că mediul este unul de siguranță, Balanța se joacă în continuare timidă. Este posibil ca o Balanță să iubească pe cineva mai mult decât ar putea oricine altcineva vreodată, dar că cineva ar putea să-și trăiască întreaga viață și nici măcar să nu știe asta.

5. Taur (20 aprilie – 20 mai)

Încăpățânat, Taurul nu evocă gânduri despre iubire, dar Taurul este șmecher așa. Da, pot fi o durere totală, dar atunci când sunt îndrăgostiți, sunt ca o persoană complet diferită. Ei vor să-și petreacă tot timpul cu iubirea lor, să le umple cu cadouri și chiar s-ar târâ peste cărbuni încinși pentru a se asigura că dragostea lor este fericită.

Să-l vezi pe Taur îndrăgostit este altceva. Este ca și cum ai da peste un unicorn și ai avea mintea în aer temporar: este ciudat și nu ai crezut niciodată că este adevărat, dar ești al naibii de fericit că ai avut șansa să-l vezi măcar o dată.

 

×
Subiecte în articol: horoscop