x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cum influențează Mercur retrograd relațiile de dragoste

Cum influențează Mercur retrograd relațiile de dragoste

de Moira Dună    |    09 Mai 2022   •   10:42
Cum influențează Mercur retrograd relațiile de dragoste

Planeta Mercur este retrogradă începând din 10 mai și până pe 3 iunie. În acest timp, Mercur va tranzita  semnele Gemeni și Taur.

Întrucât Mercur stăpânește comunicarea, în timpul retrogradării sale vor fi afectate toate tipurile de conversații, verbale sau scrise, dar și relațiile, scrie bustle.com. 

În prima parte a retrogradării sale, planeta va traversa semnul Gemenilor, zodie care guvernează și ea comunicarea, așa că trebuie să avem grijă ce spunem sau am putea interpreta greșit mesajele pe care le primim,  ceea ce ar putea duce la frustrări sau neînțelegeri.

În data de 22 mai, Mercur se întoarce în Taur, schimbând vibrația energetică pentru a se concentra mai mult pe valori și resurse. În această perioadă, adescoperim că încetinirea lui Mercur ne face să reevaluăm eforturile noastre în dragoste.

În cea mai mare parte a acestei perioade de retrogradare, planeta dragostei Venus se va afla în Berbec, zodie îndrăzneață și nerăbdătoare, determinându-ne să acționăm în relații, să fim mai impulsivi cu plăcerile noastr.

Pe 24 mai, planeta războiului Marte o urmărește pe Venus în Berbec, intensificându-ne motivația de a ne urmări dorințele. Acestui semn de foc rapid îi place să se miște rapid, dar Mercur retrograd încetinește și ne face să reviziuim unde ne aflăm. Va trebui să temperăm iubirea cu un plus de precauție, conștiință și grijă.

Berbec

Problemele de comunicare vor duce la neînțelegeri confuze sau la argumente semantice. În loc să dai atenție instinctelor tale impulsive, fii atens la cuvintele pe care le alegi și la tonul pe care îl folosești când îți spui punctul de vedere. Ascultarea este la fel de importantă ca și împărtășirea când vine vorba de relații!

Taur

Această retrogradare va avea un impact mare asupra ta și a valorilor tale, așa că este important să poți face loc reflecției în relațiile tale. Evaluează-ți obiectivele personale și asigură-te că obții ceea ce meriți de la viață, așa că evaluează unde te afli în dragoste. Asigură-te că îți dedici energia unor relații care merită timpul tău și care te susțin.

Gemeni

Mercur este planeta ta conducătoare și va petrece prima jumătate a acestei retrogradări în semnul tău, așa că poți paria că îi veți simți efectele într-un mod tangibil. Treci în revistă ceea ce îți dorești de la dragoste și viață, în timp ce intri în contact cu obiectivele tale personale. Așa că nu-ți fie teamă să iîți dedici timp pentru romantism și pentru a te concentra pe cultivarea a ceea ce este important pentru tine pe termen lung.

Rac

Foști colegi sau persoane din cercurile sociale anterioare pot reveni în viața ta acum. Dar este posibil să vezi aceste fețe cunoscute sub o lumină diferită și mai cochetă de data aceasta. Explorează scânteile care apar în cadrul prieteniilor sau al rețelei tale profesionale, dar asigură-te că ai suficient timp pentru a intra în contact cu obiectivele tale pe termen lung, în loc să te grăbești.

Leu

Comunicarea din viața ta profesională și prieteniile ar putea deveni dezordonată, așa că s-ar putea să fii nevoit să mediezi drama în cercul tău social sau să stingi niște incendii la locul de muncă. Dacă aceste distrageri iau timp și energie din viața ta amoroasă, fii mai comunicativ. Asigură-te că este clar că nu el e de vină. 

Fecioară

Problemele logistice de la locul de muncă îți pot îngreuna munca, dar acestea nu trebuie să îți afecteze viața ta amoroasă. Îți poți tempera frustrările rememorând aventurile cu partenerii tăi sau explorând posibilități cu o flacără veche. Gândește-te înapoi la lucrurile care te-au făcut să te simți entuziasmat de dragoste în trecut și fă-ți timp pentru a-ți redescoperi pasiunile.

Balanță

Acdeastă retrogradare te va duce într-o călătorie de autodescdoperire, așa că pregătește-te să intri în contact cu pasiunile tale și să explorezi emoțiile de sub suprafața relațiilor tale. Unele secrete sau resentimente pot ieși la suprafață acum, așa că fii gata să procesezi orice apare și ai încredere că înfruntarea adevărului te va ajuta să-ți extinzi orizonturile și să te aliniezi cu sinele tău cel mai înalt.

Scorpion

Energia acestei retrogradări este orientată în special către relații, așa că pregătește-te să sapi în cele mai apropiate conexiuni tale. Curăță aerul de orice generare de resentimente în dragoste și înțelege cu adevărat ceea ce te aștepți de la un partener intim. Acum este momentul să comunici deschis despre orice temeri ai, lupte sau presupuneri nerostite care au persistat în fundalul relației tale.

Săgetător

Fii atent pentru că acest tranzit te-ar putea face să întârzii la unele întâlniri importante. Planificarea timpului cu un partener sau găsirea momentului potrivit pentru a lămuri o ceartă cu persoana iubită s-ar putea dovedi o provocare acum, deoarece greșelile de comunicare și problemele de programare îți ocupă tot timpul. Fii flexibil în relațiile tale și acordă-ți timp suplimentar pentru conversații care ar putea necesita mai mult efort decât credeai.

Capricorn

Un fost iubit îți acaparează gândurile. Poate vrei să distrezi puțin cu vechile tale sentimente care se reaprind brusc dar greșelile de comunicare sau anulările de ultim moment ar putea împiedica realizarea unor planuri solide.

Vărsător

Această retrogradare te pune în contact cu lucrurile care îți accelerează cu adevărat motorul în relații. Ce te excită? Ce te face să te simți vesel, jucăuș și îndrăgostit? Oferă-ți timp să te conectezi cu inima ta, fie explorând aceste întrebări cu iubitul tău sau pur și simplu petrecând ceva timp introspectiv acasă, reflectând asupra unor amintiri interesante.

Pești

Îți amintești ceea ce este cu adevărat important pentru bazele relațiilor tale. Revzi ceea ce îți aduce siguranță, securitate și confort emoțional și caută să aduci mai multă energie în viața ta. Dacă ești într-o relație, petrece timp acasă, conectându-te cu partenerul și analizând ceea ce ați construit împreună pentru a vă asigura că sunteți pe aceeași undă.

×
Subiecte în articol: mercur horoscop dragoste