x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cum știi că întâlnești un bărbat imatur, în funcție de zodie

Cum știi că întâlnești un bărbat imatur, în funcție de zodie

25 Aug 2021   •   16:31
Cum știi că întâlnești un bărbat imatur, în funcție de zodie
Sursa foto: pixabay.com

Dacă mama lui îi mai face cumpărăturile, mai bine fugi de el. Bărbatul copil, veșnicul adolescent, cel care suferă de sindromul Peter Pan, indiferent cum vrei să-l numești, este cineva care refuză să crească. 

Probabil cunoști un astfel de bărbat sau poate chiar te afli într-o relație cu unul. Faptul că este boem poate să ți se pară fermecător, dar devine până la urmă frustrant. 

Când vrei să ai o relație cu un bărbat, îți dorești ca acesta să fie matur, nu un copil bărbat. Vrei să ai alături pe cineva care să poată face față perioadelor grele și provocatoare din viață. Dacă el își păstrează comportamentul juvenil, te vei trezi că ești de fapt singură.

Iată cum știi dacă ai întâlnit un bărbat imatur, după semnul zodical

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Berbecul nu admite niciodată că a făcut o greșeală. Dacă te rănește cu ceva, fie te face pe tine vinovată, fie încearcă să transforme totul într-o glumă. Întrucât este impulsiv, face multe greșeli. Ar fi bine să-și asume lucrurile rele, dar aceasta nu se va întâmpla vreodată. 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taurul nu-ți arată ce gândește și nici nu-ți dă de înțeles, iar asta este valabil și pentru propria lui sănătate. Nici măcar nu va merge la medic deși se simte foarte rău. Așa că poate fi o problemă să-și facă asigurare de sănătate ori să se programeze la doctor, însă așa sunt oamenii maturi. Prin urmare, dacă ai o problemă de rezolvat, descurcă-te singură, nu aștepta de la el.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemenii promit ceva și apoi dau înapoi. Nu este chiar atât de dificil să fii unde spui că vei fi, mai ales dacă ai promis. Dar el consideră că este practic imposibil. Apoi, când îl întrebi despre asta, vine cu o scuză aiurea. Poate că ar trebui să se străduiască să fie punctual și să-și respecte promisiunile. Și așa nu va mai trebui să mintă. 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Racul are vise mari dar nu face nimic pentru a le îndeplini. De obicei lucrurile bune nu te găsesc ele pe tine, va trebui să le cauți singur.  Este greu să-l crezi că și-a căutat de lucru, când vii acasă și îl găsești cu o cutie de pizza goală în față. Și când spune că vrea să se pensioneze la 40 de ani. Trebuie să ai o carieră înainte să te poți retrage. 

Leu (23 iulie - 22 august)

Leul nu te lasă să te ridici. Când vede că avansezi în carieră, el va încerca să te facă să crezi că este doar o manifestare a ego-ului tău supradimensionat. În timp ce te lauzi cu realizările tale în fața prietenilor săi, el te va face să te simți o ratată. E clar că nu poate să te sprijine. Este doar o problemă în plus pentru tine. 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

De regulă, durează mult ca Fecioara să-ți răspundă la mesaje ori apeluri. Este destul de clar că nu ești o prioritate. Este greu mai ales atunci când ai nevoie de informații importante pentru el, cum ar fi data nunții surorii lui sau numele filmului pe care vrea să-l vadă. OIar când te sună înapoi, conexiunea nu este bună.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanța nu se va angaja cu nimic, va fi doar ceva inofensiv, ca ieșirea cu prietenii. Și se asigură că știi foarte bine că nu trebuie să te agăți de el, din moment ce flirtează cu alte fete în fața ta. Vrea să se asigure că își păstrează opțiunile deschise. 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul se poartă urât cu prietenii tăi. Este evident că nu vrea să consume energie pentru a-i cunoaște pe oamenii din viața ta. El refuză total să se întâlnească cu părinții tăi, de parcă asta va face ca lucrurile să pară serioase. Altfel se supără când ai musafiri sau când ieși cu prietenii și nu-l inviți. De ce l-ai invita ? El face pe toată lumea să-l urască !

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul refuză să aibă o conversație cu adulți ca tine. Ori de câte ori vorbești despre ceva serios, el face o glumă. El glumește mereu, chiar și atunci când este într-un context complet nepotrivit, cum ar fi o biserică sau la o slujbă de pomenire. Inițial ți-a plăcut umorul lui, dar acum îți dorești să nu se poarte așa tot timpul. Este ca și cum ai avea un copil de cinci ani. Te simți epuizată !

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul vrea să-l aștepți. Ce este asta, anii '60 ? El nu face nimic, tu lucrezi toată ziua și seara se așteaptă să îi servești cina. Este destul de evident faptul că mama sa nu l-a învățat niciodată ce are de făcut, pentru că nu pare să știe ce înseamnă o familie. 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este obsedat de jocurile video. În fiecare moment liber, îl vei găsi luptând cu monștrii și aruncând în aer dușmani. Are 12 ani ? Este în regulă să te bucuri ocazional de jocurile video, dar el le tratează ca și cum ar fi cel mai important lucru din viața lui. Nu se joacă doar o oră. Este vorba de 8 ore sau mai mult, în fiecare zi. Dacă nu joacă jocuri video, se uită la televizor, de obicei la science fiction. Sigur, s-ar putea să aibă o coordonare excelentă între mâini și ochi, dar abilitățile sale interpersonale lasă de dorit.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Mama îi spală rufele încă. Trebuie să spun mai multe ? Este bărbat și încă nu știe să folosească mașina de spălat. Mai mult, mama lui îi cumpără haine. Este minunat când un băiat este apropiat de mama sa, dar acum este adult ! El ar trebui să-și rezolve treburile singur. 

 

 

 


 

 

×
Subiecte în articol: zodiac horoscop imatur