x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 10 noiembrie 2019. Inima ta bate din ce în ce mai tare pentru că se apropie un eveniment care provoacă emoţii intense

Horoscop 10 noiembrie 2019. Inima ta bate din ce în ce mai tare pentru că se apropie un eveniment care provoacă emoţii intense

09 Noi 2019   •   17:06
Horoscop 10 noiembrie 2019. Inima ta bate din ce în ce mai tare pentru că se apropie un eveniment care provoacă emoţii intense
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop Berbec. Nu te poţi rupe încă de o situaţie tristă din trecut, pentru că ori de câte ori credeai că ai uitat cele întâmplate atunci, apare ceva care scoate totul la lumină. Cineva din preajma ta are grijă să-ţi reamintească iar şi iar prin ce ai trecut şi cum să te detaşezi de trecut în asemenea condiţii? E nevoie de un efort de voinţă pentru a scoate din viaţa ta tot ce te întoarce în trecut, deci fă puţină ordine! Numai de tine depinde să arunci balastul care nu-ţi mai este util, ca să nu duci după tine amintirile care nu-ţi fac nicio plăcere.

 

Horoscop Taur. Timpul are o cu totul altă greutate privit din punctul în care ai ajuns acum. Deşi toate au un ritm specific de înaintare, deşi eşti convins că toate sunt scrise undeva şi programate foarte bine, de data aceasta eşti uimit de ceea ce se întâmplă, de parcă ai avea parte de evenimente pe care nu le-ai prevăzut. Orice se poate întâmpla, deci fii pregătit şi pentru eventuale modificări chiar şi în cele mai bine conturate planificări, pentru că viitorul se schimbă continuu. Deciziile de azi vor influenţa ziua de mâine, deci ai grijă ce alegi!

 

Horoscop Gemeni. Înainte de a atrage atenţia asupra ta pentru o eventuală nouă iubire, ar trebui să te priveşti pe tine însuţi cu mai multă afecţiune. Acordă-ţi mai multă atenţie, ocupă-te mai mult de corpul tău sau de aspectul exterior. E un moment bun să faci o schimbare în modul tău de a fi, deci poţi începe cu alimentaţia, cu regimul de viaţă, cu lookul, cu părul sau machiajul, pentru că de aici ar putea surveni şi o serie de schimbări în modul în care te vor vedea ceilalţi. Ai toate şansele să atragi ochii tuturor asupra ta dacă decizi chiar de azi o transformare profundă, vizibilă, uimitoare pentru ceilalţi şi chiar şi pentru tine.

 

Horoscop Rac. Meriţi tot ce e mai bun, deci ajunge doar să priveşti spre cer şi să ceri ceea ce vrei să primeşti. Vei fi răsplătit din belşug, pentru că tot ce faci, tot ce reprezinţi e felul în care Dumnezeu te-a lăsat pe pământ şi dacă El te iubeşte aşa, tu de ce te-ai privi cu alţi ochi? Ai putea primi azi un semn divin, un fel de miracol sau o străfulgerare de gând extraordinar care îţi transmite că eşti o persoană specială şi că cineva acolo sus te iubeşte! Profită de această senzaţie superbă că eşti ocrotit, că eşti iubit şi apreciat, că eşti în siguranţă, şi îndrăzneşte să ceri şi mai mult. Meriţi, pentru că şi tu ai făcut atâtea lucruri minunate!

 

Horoscop Leu. Nu te lăsa învins de tonul ridicat al celor cu care discuţi azi, ci urmează de fiecare dată căile corecte şi legale în ceea ce faci. Unii vor încerca să te intimideze cu critici şi cu acuze dure, dar fii sigur că sunt nemeritate! E modul lor de a-şi impune poziţia apelând la o atitudine dură, ca de profesori puşi pe note proaste, dar cât timp tu nu te simţi vinovat de nimic şi faci totul ca la carte, nimeni nu te poate îngenunchea. Luptă cu dovezi incontestabile, fără să te abaţi nicio clipă de ca calea cinstită, căci adevărul învinge de fiecare dată!

 

Horoscop Fecioara. Tot ce-i frumos se încheie, din păcate, şi la un astfel de final de drum ai ajuns şi tu azi. Trebuie să-ţi iei rămas bun de la o stare de lucruri care ţi-a oferit bucurie, o vreme, de la o persoană care a însemnat ceva pentru sufletul tău sau doar de la o binefăcătoare senzaţie de linişte care îţi va lipsi enorm de acum înainte. Nimic nu e veşnic, mai ales lucrurile bune care aduc fericire, deci nu te crampona de ceva care se apropie de sfârşit. Vei trece la o altă etapă care poate veni cu altceva nou şi poate la fel de bun, deci spune adio trecutului!

 

Horoscop Balanța. Învaţă să renunţi la nu, învaţă să transformi fiecare declaraţie pe care o faci în afirmaţie, pentru că energia cuvântului Da va fi fantastică. Ceea ce porneşti acum, ceea ce visezi să atingi, ceea ce se prefigurează la orizont este posibil numai dacă îmbraci fiecare gând într-o haină pozitivă, strălucitoare, încrezătoare. Poţi orice îţi propui, nu există nici nu pot, nici nu ştiu, ci doar o singură direcţie: spre reuşită. Din momentul când vei folosi cuvântul da cu încăpăţânare, cu insistenţă, chiar şi spre iritarea tuturor, vei vedea că miracolele încep să se arate. Spune da, aşa, mai tare!

 

Horoscop Scorpion. Ceva îţi spune să stai pe loc momentan, să nu dai frâu liber energiei tale debordante înaintea unui drum care nu duce chiar acolo unde sperai. Intuiţia te trage de mânecă şi spune că pe undeva ar exista un pericol sau un punct slab care poate strica totul la un moment dat, iar prudenţa de acum te va ajuta să nu risipeşti energia fără rost într-un sens riscant. Mai chibzuieşte, nu te grăbi la rezultate rapide şi facile, pentru că vei descoperi că nu acestea sunt cele mai bune. Eventual gândeşte-te şi la un plan de rezervă spre care vocea ta interioară deja te împinge subtil.

 

Horoscop Săgetător. Primeşti o invitaţie care îţi face mare plăcere şi pentru că aduce la cunoştinţă evenimente frumoase, cu iz de sărbătoare, din perioada imediat următoare, priveşti cu entuziasm spre momentul promis. Poate fi o invitaţie la nuntă, vestea venirii pe lume a unui copil, poţi primi o ofertă excelentă ce merită acceptată fără să stai pe gânduri sau un telefon vestitor de lucruri deosebite. Persoanele pe care le întâlneşti azi au un efect benefic asupra ta pentru că îţi ridică moralul şi te determină să priveşti spre viitor cu optimism, ceea ce rareori ţi se întâmplă.

 

Horoscop Capricorn. Viaţa de cuplu este fericită, armonioasă, paşnică, exact aşa cum îţi place ţie. Te dedici cu plăcere responsabilităţilor casnice care îţi revin, jucând rolul de părinte perfect, de soţ ireproşabil, de gospodină de nota zece sau de cap e familie demn de apreciere. Evenimentele care au loc azi la voi acasă vă dau tuturor motiv de fericire pentru că sunt rezultatul unirii forţelor tuturor, părinţi şi copii, deopotrivă. Dacă nu ai copii, cine ştie, poate se aude aşa o veste în perspectivă!

 

Horoscop Vărsător. Nu eşti în apele tale dar cine rezonează cel mai bine la problemele tale dacă nu persoana iubită? Nici nu trebuie să-i spui ce simţi, că el deja ştie ce se întâmplă cu tine şi va încerca să îţi ridice moralul atât cât poate. Ai nevoie de multe dovezi de iubire, de vorbe dulci, de declaraţii de dragoste, pentru că acestea sunt sursa ta de energie atunci când eşti cu psihicul la pământ. Primeşte gesturile de afecţiune ale celui drag şi răspunde-i cu aceeaşi generozitate, pentru că schimbul de emoţii şi sentimente e cheia oricărei relaţii de succes.

 

Horoscop Pești. Inima ta bate din ce în ce mai tare pentru că se apropie un eveniment care provoacă emoţii intense. Abia aştepţi să se întâmple, dar totodată eşti un pic nesigur, pentru că ţi-e teamă ca nu cumva să faci vreo greşeală. Relaxează-te, bucură-te de trăirile tale de acum, pentru că ele anunţă de fapt ceva cu totul deosebit care îţi poate schimba viaţa! Poate e vorba de o întâlnire care va avea un rol marcant de acum înainte. Poate e o decizie de zile mari de a porni pe o cale complet nouă. În faţa unei astfel de situaţii e şi normal să ai asemenea emoţii!

 

Horoscop oferit de acvaria.com

×
Subiecte în articol: Horoscop 10 noiembrie horoscop