x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 14 noiembrie 2019. E cam gălăgie în preajma ta, deşi tu ai avea nevoie de o zi mai liniştită, eventual în deplină singurătate

Horoscop 14 noiembrie 2019. E cam gălăgie în preajma ta, deşi tu ai avea nevoie de o zi mai liniştită, eventual în deplină singurătate

13 Noi 2019   •   15:23
Horoscop 14 noiembrie 2019. E cam gălăgie în preajma ta, deşi tu ai avea nevoie de o zi mai liniştită, eventual în deplină singurătate
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop Berbec. Două aspecte stau la baza marilor succese, răbdarea şi încrederea. Dacă simţi că-ţi lipsesc, învaţă să le educi. Fiecare eveniment de pe parcursul acestor planuri au acest rol: de a-ţi mai domoli ţie graba şi de a-ţi alunga temerile sau suspciunile. De ce te îndoieşti de ceea ce te aşteaptă la final? Ştii bine că ai reuşit lucruri şi mai măreţe, cu alte ocazii, ca atare adu-ţi aminte de acele succese din trecut şi gândeşte-te ce anume le-a generat. Nu cumva tot încrederea deplină şi răbdarea de a evolua pas cu pas până la victoria finală? Ba da, deci scoate de la naftalină, din nou, aceste resurse: le ai, foloseşte-le!

 

Horoscop Taur. A venit momentul să iei o decizie majoră prin care să dai alt curs existenţei tale. E un moment de renaştere chiar, deoarece eşti pe cale să alegi alt drum, să accepţi alt stil de a fi sau de a acţiona, şi totul ţine de propria ta alegere. Nimeni nu te obligă să faci schimbarea, ci, dacă e să aibă loc, e numai creaţia propriei tale voinţe şi a propriilor tale gânduri. Ceea ce doreşti tu acum generează un va de schibări benefice pentru tine de acum înainte, poate pentru câteva luni, poate pentru ani de zile în perspectivă, tocmai de aceea trebuie să fii conştient de greutatea momentului şi să iei decizia înţelept, optimist, cu încredere deplină în rezultate.

 

Horoscop Gemeni. E cam gălăgie în preajma ta, deşi tu ai avea nevoie de o zi mai liniştită, eventual în deplină singurătate, dar nu poţi avea parte de aşa ceva. Ai alături un grup de prieteni care au chef de distracţie, de muzică, de petrecere chiar, şi nu poţi face tocmai tu opinie separată, deşi nu eşti un mare amator de asemenea activităţi. Tu ai fi preferat să rămâi acasă, să citeşti, să dormi, te studiezi, să te retragi în lumea ta tihnită ca să-ţi reîncarci bateriile, dar dacă ai totuşi ocazia de a socializa şi a te distra, nu refuza. S-ar putea ca exact acel lucru de care fugi să-ţi facă cel mai bine, deci deschide uşa divertismentului! Singurătatea scoate la iveală şi emoţii care nu-ţi priesc.

 

Horoscop Rac. Chiar dacă unii nu te înţeleg şi te cataloghează drept un rebel, tu mergi pe calea ta, pentru că aceasta ţi se potriveşte. Nu ţine cont de cei care te critică şi încearcă să te tragă înapoi în şablonul strict a societăţii, culturii sau mediului în care te afli. Tu ai stilul tău, mai original, mai aparte, şi nu e obligatoriu să fii la fel cu toată lumea. Dacă tu vrei să evadezi dintr-un spaţiu rigid, fă-o, nu mai sta pe gânduri, în ciuda tuturor poveţelor cu ton superior care vin de la unii care au impresia că ar avea vreun drept să te judece. E viaţa ta, e modul tău de a te comporta, ca atare fii tu însuţi, chiar şi aşa, mai altfel decât restul lumii.

 

Horoscop Leu. Te preocupă foarte mult viitorul carierei tale şi profiţi de o zi mai relaxată pentru a medita asupra acestui obiectiv major. Poate stai de vorbă cu cineva mai experimentat care are nişte sfaturi excelente de oferit şi merită să le asculţi, să le ţii minte şi mai apoi să le şi pui în practică. De fapt, contactul cu lumea, azi, are exact acest rol: de a-ţi aduce în faţă nişte opţiuni, nişte alternative sau poate chiar nişte oferte pe care te poţi baza de acum înainte pentru a găsi un serviciu mai bun, curând. Discută, dar, mai ales, vorbeşte despre ceea ce ştii!

 

Horoscop Fecioara. Eşti foarte preocupat de lumea largă, citeşti cu aviditate, eşti curios să descoperi lucruri din toate colţurile lumii. E bine să te laşi purtat de această dorinţă maximă de cunoaştere, pentru că ziua de azi seamănă perfect cu un curs intensiv la şcoala vieţii la care vei primi o mulţime de răspunsuri la marile tale întrebări existenţiale. Intră în contact cu cât mai multă lume, dialoghează, navighează pe internet, extinde-ţi orizonturile prin legătura directă cu oamenii, cât mai diverşi şi din direcţii cât mai diferite. Aceasta este şcoala cea mai eficientă, ascultând direct de la sursă ce au ceilalţi să-ţi transmită.

 

Horoscop Balanța. Prea te laşi dominat de influenţele negative din jurul tău, când tu ai resursele proprii de energie care te-ar putea ajuta să treci cu brio peste orice impas. Nu te compara cu alţii, tu eşti tu, ştii cel mai bine pe ce te poţi baza, or ceilalţi te privesc ca şi cum ai fi la fel ca ei: limitat de tot felul de blocaje, îngrijorat de ceea ce nu merge bine. Capul sus şi scoate la lumină ceea ce deţii şi ceea ce ştii, pentru că asta contează cel mai mult acum. Nimeni nu e ca tine, deci nu-ţi raporta valoarea la a celor care te trag permanent înapoi.

 

Horoscop Scorpion. Îţi convine de minune atmosfera calmă care se lasă peste unele planuri care momentan nu mai aduc nimic nou în atenţie. Ocupă-te de o serie de lucruri banale care tot aştepta la rând, dar după ce le vei duce pe toate la îndeplinire, vei vedea că, dintr-o dată, se eliberează lista ta de sarcini, lăsând loc pentru multe alte preocupări interesante. Fă un efort să termini acele aspecte minore de care până acum nu aveai chef să te ocupi, pentru că vei şterge dintr-un foc un şir lung de mărunţişuri care se tot aglomerau. Scapi de ele şi răsufli uşurat!

 

Horoscop Săgetător. Tu ai o atitudine pozitivă şi tonică, dar când te uiţi în jurul tău, nu ai parte de o atmosferă la fel de plăcută din partea celor care îţi ţin companie. Unii vor profita de buna dispoziţie pe care o degaji pentru a se încărca şi ei de energie, dar în schimb rişti să aluneci tu pe panta pesimismului, molipsindu-te de la ceilalţi. Cineva din familie trece prin momente dificile şi tu îi stai alături trup şi suflet şi suferi pentru el de parcă ar fi chiar problemele tale. Îi faci foarte bine cu simpla ta prezenţă şi încerci să-l ajuţi cum poţi, sperând să-l vezi din nou zâmbind.

 

Horoscop Capricorn. Cine se aseamănă se adună, spune o vorbă, şi acelaşi lucru simţi şi tu azi în legătură cu omul care te completează în tot ce faci. Priveşte la cel din faţa ta, pentru că devine un fel de oglindă a propriei tale identităţi. Ori semănaţi grozav de mult în unele privinţe, ori el descrie de fapt cum te comporţi şi tu, cum eşti şi tu, chiar dacă îţi arată o imagine care îţi place sau nu. Privindu-l pe el cu luciditate, poţi lua unele măsuri asupra propriei tale persoane, deoarece vezi la el defecte care îi aparţin în aceeaşi măsură. Dacă la el nu-ţi place, ar trebui să nu-ţi placă nici la tine!

 

Horoscop Vărsător. Nu poţi continua o poveste de iubire în acelaşi mod ca până acum, ci se cere o viziune nouă asupra relaţiei voastre. Poate s-a instalat monotonia şi plictiseala, poate simţi un blocaj în comunicarea cu persoana iubită, deci ar fi nevoie de aer proaspăt în cuplu. O iniţiativă venită de la unul din parteneri ar fi de bun augur, ca atare propune-i ceva partenerului care să vă scoată pe amândoi din zona ternă în care nimic interesant nu se mai întâmpla. Veţi vedea că relaţia poate căpăta un tonus nou, un ritm mai alert, descoperind cât de multă nevoie era de o schimbare! Fii tu primul care se schimbă.

 

Horoscop Pești. Nici raţiunea şi nici logica nu va decide azi ce trebuie făcut, ci e o situaţie în care inima îşi va lăsa amprenta asupra acţiunilor tale. Va fi o decizie luată din colaborarea dintre sentimente şi instinct, cele care simt exact încotro va merge o problemă pe care mintea ta parcă nu o poate gestiona cum se cuvine. Degeaba ai învăţat o mulţime de lucruri de-a lungul vieţii, pentru că vei vedea că tot ceea ce îţi transmite vocea ta interioară este ceea ce contează mai mult. Lasă emoţia să aleagă ce e mai bine pentru tine!

 

Horoscop oferit de acvaria.com

 

×
Subiecte în articol: Horoscop 14 noiembrie horoscop