x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 18-24 decembrie 2023, cu Mihai Voropchievici. Schimbări benefice la Fecioară, Vărsătorii sunt trădaţi

Horoscop 18-24 decembrie 2023, cu Mihai Voropchievici. Schimbări benefice la Fecioară, Vărsătorii sunt trădaţi

de Redacția Jurnalul    |    17 Dec 2023   •   13:00
Horoscop 18-24 decembrie 2023, cu Mihai Voropchievici. Schimbări benefice la Fecioară, Vărsătorii sunt trădaţi
Sursa foto: Captură Adevăruri Ascunse

Horoscop 18-24 decembrie 2023, cu Mihai Voropchievici. Săptămâna următoare vine cu schimbări pentru cei din zodia Fecioarei, dar Vărsătorii sunt trădaţi.

Berbec

Pentru Berbec, cartea 10, Semilunele. E o carte mai ambiguă, pentru că indică un pic de ezitare, îndoială, dualitate, neliniște, chiar rivalitate cu alte persoane și trebuie să reflectați înainte de a acționa în săptămâna următoare. Dacă vreți să scăpați de rivalitatea cu un prieten, acordați-i 10 minute pentru o întâlnire ca între prieteni și veți reuși să reveniți la gânduri mai bune și voi, și prietenul vostru.

Taur

Taurul are Luna, iar intră în visare. O săptămână care simbolizează visarea, trecutul, amintirile, pasivitatea de care Taurii dau dovadă de multe. Se refugiază în familie, seara sau noaptea visează cu ochii deschiși, dar de dovadă de o mare receptivitate și culege emoțiile celor din jur. Deci are o săptămână de sensibilitate totală și de nostalgie. Așa că dacă vă apasă emoțiile puternice, încercați un pic să nu vă mai gândiți la trecut - gândiți-vă la prezent sau chiar la viitor, că vine anul viitor imediat peste voi.

Gemeni

Pentru Gemeni, o carte pozitivă, 19, roșu. Aveți o forță bine canalizată, dominați situația acolo unde vă desfășurați activitatea și sunteți plini de dinamism. De câte ori vă supără cineva, scoateți cornițe și dați dovadă de combativitate. E foarte bine, pentru că dinamismul combinat cu combativitatea constructivă vă conduce la reușită. În plus de asta, săptămâna viitoare sunteți magnetici, atrageți.

Rac

Racul se rostogolește ca un bulgăre de foc. E o carte pozitivă mai degrabă și simbolizează o săptămână de rapiditate în tot ceea ce face nativul din zodia Rac, deci veți promova. Aveți șansa de partea voastră săptămâna următoare şi beneficiați de o schimbare de situație benefică. E o săptămână în care pot apărea și ceva deplasări.

Leu

Leul s-a urcat pe cinci, în vârf, are o carte neutră. Veți cunoaște pe cineva, veți avea energie combativă, vă veți lansa în cuceri și ceva spontan din sufletul vostru: cei care ați avut ceva divergențe în relație veți avea forța de a relansa relația. Renunțați la pasivitate.

Fecioară

Fecioara are cartea 12, zborul sau elanul. O săptămână în care ești bântuit de prietenie, de sentimente altruiste, pozitive. Ai o multitudine de influxuri benefice și vin asupra ta schimbări rentabile. Aștepți întoarcerea unei persoane dragi cu care vei face o vizită şi vei cunoaște și alte persoane, instaurând niște relații amicale. Dar primul lucru pe care trebuie să-l faceți, faceți voi primul pas, că aveți de obicei să așteptați.

Balanţă

Balanța are cartea 3, steaua, carte foarte bună. Simbolizează începutul unei noi acțiuni, o activitate profesională reușită, o realizare materială pozitivă. Dar aveți grijă că o întâlnire cu o persoană mai în vârstă va pune bazele unei relații solide în săptămâna care urmează.

Scorpion

Scorpionii au o carte dificilă, șase de negru, mai degrabă negativă. Simbolizează sfârșitul unei situații, dar o situație care obligă la o transformare sau se impune o transformare. De aici voi alegeți: sfârșitul unei relații sau eşecul într-o relație pe care ați vrut s-o începeți înainte de a vă gândi. Aveți grijă că schimbarea aceasta trebuie să se producă în profunzime, altfel nu veți ieși din această situaţie întortocheată.

Săgetător

Are o carte neutră, dar mai degrabă pozitivă, care automat va prelua profesional începutul unei noi acțiuni. Și datorită acestei acțiuni pe care o demarați, realizarea materială va fi pozitivă.

Capricorn

Are carte negativă, e bulversat de o situație, așa că e plin de furie, încearcă niște dispute cu cei din jur și simte totodată că are orgoliul rănit. Pot apărea dispute, furie, crize. Se impune mai multă prudență și mai multă înțelepciune. Nu acționați pe primul impuls!

Vărsător

Are o carte negativă, râu, 17. Iluzii aiurea, rea-credință, un abandon din partea unei persoane pe care o stimai și o aprobai, sau chiar o trădare. Sunteți în săptămâna următoare prizonierul unei situații mai complicate și nu puteți face mare lucru pentru moment. Așa că ar fi bine să părăsiți și dvs. acea persoană care, la rândul ei, a încercat să vă trădeze sau să vă abandoneze.

Pești

Peştii au ovalul, iar acest lucru înseamnă o săptămână benefică, cu receptivitate, cu răbdare, cu dragoste, uneori cu secrete dezvăluite şi fecunditate, aşa că peste nouă luni, poate veni barza.

 

 

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici horoscop