x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 4 octombrie 2018. Scorpionii vor face planuri de viitor cu familia

Horoscop 4 octombrie 2018. Scorpionii vor face planuri de viitor cu familia

03 Oct 2018   •   12:56
Horoscop 4 octombrie 2018. Scorpionii vor face planuri de viitor cu familia

Horoscop zilnic 4 octombrie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de joi.

Horoscop 4 octombrie Balanta. Îl simţi pe cel drag alături de tine cu adevărat într-un moment mai sensibil, când încurajările sale, susţinerea sa morală sau doar simpla ta prezenţă îţi este de mare ajutor. În astfel de momente se vede cât de unit e cuplul vostru, cât de adevărată este iubirea sa, pentru că dacă îţi este alături doar atunci când ţi-e bine, nu înseamnă că te iubeşte. Dacă rămâne lângă tine şi în momentele mai tensionate, mai sumbre, mai stresante, e semn că e jumătatea ta perfectă şi te vei putea baza pe el oricând, de acum înainte. Dar dacă dă bir cu fugiţii exact când te doare, nici nu ai ce regreta dacă pleacă.

Horoscop 4 octombrie Scorpion. Stai de vorbă cu familia şi pui ţara la cale pe îndelete pentru perioada imediat următoare. Planurile pe care vi le faceţi împreună au toate şansele să se materializeze, pentru că nu sunt simple vise sau iluzii, ci proiecte cât se poate de concrete pentru care aveţi toate mijloacele necesare să le duceţi la capăt. Fiecare va juca un rol în desfăşurarea lor, ca atare trebuie să vă asumaţi fiecare responsabilităţi concrete, fără a promite ceva ce nu puteţi face. Spune ce stă în puterea ta şi du la îndeplinire!

Horoscop 4 octombrie Sagetator. Lumea şi aşa te priveşte uneori ca şi cum ai fi de pe altă planetă, pentru că eşti mai diferit, mai original, mai special din multe puncte de vedere. Dar nu trebuie să renunţi la viele tale înalte doar pentru a le fi lor pe plac. Fii tu aşa cum eşti, mergi pe drumul tău, chiar dacă pare complet paralel faţă de al multora din jurul tău. Tu eşti cu un pas înaintea tuturor şi e normal să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă. Eşti mai evoluat din multe puncte de vedere, mental  spiritual, emoţional, şi n-are rost să renunţi la ştacheta ta foarte ridicată doar pentru a fi în rând cu restul lumii. N-au decât să te urmeze ei pe tine acolo, sus!

Horoscop 4 octombrie Capricorn. Parcă ai fi nimerit într-un mediu cu oameni ostili, care ţi se opun cu încăpăţânare, orice le-ai spune. Nu le răspunde cu aceeaşi monedă, înţelege-i tu pe ei, pentru că nu poţi fi pe placul tuturor, întotdeauna. E o problemă de comunicare la mijloc, parcă aţi vorbi fiecare altă limbă şi e normal să apară animozităţi atât de mari când nu găsiţi terenul comun pe care să vă apropiaţi unii de alţii. Dacă vezi că nu te înţelege nimeni, rămâi zâmbitor şi amabil, fără a te intersecta prea mult cu aceştia. Lasă-i să te cunoască mai bine înainte de a emite şi tu pretenţii.

Horoscop 4 octombrie Varsator. Nostalgiile te năpădesc mai mult ca oricând, poate şi pentru că toamna asta te face mult mai sensibil decât eşti de obicei. Îţi aduci aminte de tot felul de momente frumoase din trecut şi simţi nevoia să readuci la lumină ceea ce conta cândva pentru sufletul tău. Că revezi persoane dragi din copilărie, că treci prin locuri de care te leagă amintiri puternice sau că ai şansa de a retrăi o emoţie de odinioară, trecutul revine în actualitate cu un episod de o încărcătură emoţională maximă ce te face să-ţi recunoşti slăbiciunile.

Horoscop 4 octombrie Pesti. Aştepţi semne clare de iubire de la cel drag, dar poate el nu ştie să arate concret ce simte, ci doar atât: simte. Bucură-te de emoţiile pe care le împărtăşeşte alături de tine, nu-i cere să vină mereu cu dovezi despre iubirea sa. Vrea încrederea ta necondiţionată, pentru că acelaşi lucru îţi oferă şi el. Tu, însă, azi, consideri că iubirea trebuie şi demonstrată practic, palpabil, concret, fără putinţă de tăgadă, de aceea vii la el cu daruri, cu servicii în favoarea sa, cu scrisori de amor, cu buchete de flori, cu tot felul de lucruri palpabile prin care vrei să-i arăţi ce simţi.

 Horoscop 4 octombrie Berbec. Chiar dacă nu eşti pe deplin mulţumit de felul cum evoluează anumite planuri, printr-o simplă schimbare a polarităţii gândurilor tale, lucrurile ar putea reveni foarte uşor la normal. Începe de azi să-l înlocuieşti pe nu cu da, pe imposibil cu posibil, eşecul cu succesul, supărarea cu bucurie, şi orizonturile se vor lumina ca prin farmec. Eşti capabil de această fantastică transformare a gândurilor tale, adu-ţi aminte ce bine ai rezolvat unele aspecte în trecut doar pentru că ai gândit pozitiv. Poţi la fel şi acum, deci ce schimbare trebuie să faci? Îl înlocuieşti pe nu cu da? Da! Deci vezi că se poate!

Horoscop 4 octombrie Taur. Fii cinstit cu tine însuţi şi spune-ţi, în sinea ta, că e timpul să te schimbi, să modifici ceva la tine. Nu are rost să-ţi fie frică de această renaştere, pentru că oricum presimţeai că vine, dar te tot ţineai de ceea ce cunoşteai deja, ca nu cumva să greşeşti. N-ai motive de teamă, eşti în cea mai bună perioadă de remodelare a propriului tău eu, dar trebuie să recunoşti cât se poate de sincer că nu tot ce ai, ce ştii, ce faci e perfect, şi de acolo e bine să începi marea transformare. Priveşte-te ca şi cum n-ar fi vorba de tine şi spune cu mai mult curaj şi cu sinceritate: ar trebui să…, ar fi bine pentru tine să…, e în avantajul tău să… şi apoi chiar să pui în aplicare propriile îndrumări.

Horoscop 4 octombrie Gemeni. Numai datorită prudenţei poţi depăşi cu bine furtuna de evenimente care năvăleşte acum în calea ta. În alte condiţii, te-ar fi bulversat complet şi ţi-ai fi pierdut cumpătul, dar de data aceasta reuşeşti să te aduni foarte bine în faţa haosului creat astfel încât să nu dai nimic peste cap. Noroc că exişti tu în această situaţie pentru a readuce totul repede pe un făgaş normal, pentru că reuşeşti să te reorganizezi perfect în faţa surprizelor apărute din senin. Nu te grăbi, nu te enerva, pentru că orice situaţie are rezolvare!

Horoscop 4 octombrie Rac. Dacă te simţi un pic derutat în situaţia în care te afli şi nu deţii informaţii foarte clare, învaţă să ceri îndrumare de la cei care pot face lumină în problema ta. Nu le ştii tu chiar pe toate şi ai mereu ceva util de învăţat doar prin simplul gest de a pune o întrebare. Recunoaşte sincer că nu ştii ce e de făcut în acest punct şi imediat vor apărea, de pretutindeni, şi răspunsurile cele mai bune. Nu e un semn de neputinţă sau de laşitate să spui nu ştiu, ci ar fi mult mai rău să rămâi blocat într-o imensă stare de confuzie sau iluzie, doar din jena de a întreba: ce să fac? Există alături de tine oameni înţelepţi dispuşi să te înveţe.

Horoscop 4 octombrie Leu. Nu eşti în apele tale şi se vede că ceva te apasă pe suflet. Există un aspect care te face mai sensibil, mai îngândurat, foarte vulnerabil la stimuli negativi. Eşti gata să plângi de la orice fleac, să te enervezi de la orice aspect care nu-ţi convine, pentru că s-au infiltrat în inima ta nişte emoţii negative, care de obicei nu te caracterizează. Luptă cu aceste stări, pentru că nu sunt genul tău, şi agaţă-te de un cârlig de optimism şi bună dispoziţie oricât de mic, care să te readucă la normal cât mai repede.

Horoscop 4 octombrie Fecioara. Crezi în pisica neagră? Ok, milioane de alţi oameni cred în acelaşi lucru, şi tu eşti ca ei! Trăieşti într-o lume a simbolurilor şi trebuie să le acorzi mai multă atenţie, pentru că şi ele pot juca un rol benefic în tot ce faci. Ţine cont de ceea ce unii numesc a fi semne norocoase şi evită-le pe cele care au o anumită reputaţie negativă, şi ai să vezi că multe lucruri din viaţa ta se vor aşeza pe un teren mai bun. Om eşti şi tu, deci de ce n-ai avea şi tu superstiţiile tale sau semnificaţiile după care îţi croieşti existenţa? Semne există pe pământ de când lumea, deci nu înseamnă că eşti mai puţin inteligent sau educat dacă tu crezi în ele.

Horoscop oferit de acvaria.com

×