x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 5 noiembrie 2019. Ţi se citeşte pe chip o fericire, o stare de calm, o serenitate ce are la bază un puternic sentiment de siguranţă

Horoscop 5 noiembrie 2019. Ţi se citeşte pe chip o fericire, o stare de calm, o serenitate ce are la bază un puternic sentiment de siguranţă

04 Noi 2019   •   14:27
Horoscop 5 noiembrie 2019. Ţi se citeşte pe chip o fericire, o stare de calm, o serenitate ce are la bază un puternic sentiment de siguranţă
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop Berbec. E mare vânzoleală în jurul tău şi nu reuşeşti să menţii dialogul pe un teren paşnic. Ceilalţi îşi calm pierd cumpătul şi ridică tonul fără motiv şi, cum ai şi tu o limită a răbdării, e normal să sari la un moment dat când simţi că nu mai suporţi tensiunea. Ceva lipseşte pentru a avea o discuţie constructivă în care fiecare să-şi expună punctul de vedere iar nevii pun stăpânire pe fiecare încercare de a te face auzit sau înţeles. Când nu reuşeşti să ţii sub control energiile, furtuna e gata-gata să răbufnească. Ceilalţi îşi vor elibera nervii pe tine ca mai apoi să te stresezi singur cum să rezolvi problema.

 

Horoscop Taur. Prietenul tău cel mai bun îţi ridică unele semne de întrebare, pentru că nu-l simţi cu adevărat alături de tine, aşa cum te-ai fi aşteptat. Ba chiar s-ar putea să auzi unele vorbe prin anturaj care te fac să te îndoieşti de bunele sale intenţii, de ceea ce simte el pentru tine. Dacă intuiţia îţi atrage atenţia asupra unei feţe ascunse a prieteniei sale, fă tot posibilul să afli mai mult. E posibil să ascundă ceva în spatele amabilităţii sale, şi ar fi bine să afli ce înainte de a te păcăli. Nu înseamnă că îl vei da afară din viaţa ta, renunţând la o prietenie, ci doar că e bine să ştii realitatea, să nu mai crezi chiar tot ce spune, altfel te poate manipula cum doreşte.

 

Horoscop Gemeni. Azi se confirmă cel mai bine proverbul: prietenul la nevoie se cunoaşte! Cineva îţi arată o cale care merită valorificată  din plin, cu încredere, dar cum nu ai încă toate informaţiile, te laşi un pic dus de val, ca să vezi totuşi încotro duce acest nou sens. Lasă-te ghidat de el, pentru că are o idee bună ce va duce într-o direcţie benefică ţie. E un sfat avizat, un ajutor binevenit, o soluţie salvatoare pentru tine, ca atare trebuie s-o accepţi cu inima şi cu mintea deschise, fiind exact răspunsul pe care-l aşteptai pentru clarificarea anumitor aspecte din viaţa ta. Fii recunoscător pentru portiţa deschisă!

 

Horoscop Rac. Fii foarte atent la informaţiile, sfaturile, ponturile pe care ţi le transmite astăzi un amic, pentru că efectele celor tocmai aflate vor fi foarte profitabile pentru tine. Ori e o mână concretă de ajutor întinsă spre tine de cineva drag pentru a duce la îndeplinire un proiect care te preocupă, ori e o idee rentabilă care merită pusă în aplicare imediat, pentru că nici nu ştii câte vor veni după aceea. Ba ai putea primi şi bani de undeva, poate complet dezinteresat şi necondiţionat, bani pe care îi poţi folosi în avantajul tău pentru o vreme. Nu te gândi ce se ascunde în spatele acestui gest: e chiar prietenie pură!

 

Horoscop Leu. Nu poţi trece la etapele următoare, pentru că o acţiune începută mai demult a rămas nerezolvată şi îţi cere de urgenţă să te ocupi şi de ea. Este un moment bun să arunci o privire înapoi, la activităţi abandonate în trecut, deoarece acum deţii resursele necesare pentru a le duce la capăt cu brio. Fă ordine prin restanţe, prin datorii, prin chestiuni rămase neîncheiate, pentru că abia după aceea te vei putea concentra cu succes la ce va veni. Nu te poţi ocupa de chestiuni noi cât timp cari după tine atâtea treburi rămase în aer.

 

Horoscop Fecioara. Ţi se citeşte pe chip o fericire, o stare de calm, o serenitate ce are la bază un puternic sentiment de siguranţă. Ai impresia că toate merg aşa cum trebuie, că toate sunt la locul potrivit, că mergi pe teren solid, şi resimţi această stare generală de bine ca pe un dar divin, ca pe un bonus de la Univers care îţi transmit astfel că eşti iubit, ocrotit, în siguranţă, şi niciodată nu eşti singur. Dacă te încarci de această superbă emoţie pozitivă, vei reuşi mai apoi să o transmiţi şi tu altora prin gesturi, vorbe şi sentimente, pentru că… dar din dar se face rai! Oferă, dăruieşte, iubeşte, zâmbeşte, încălzeşte şi tu alte suflete!

 

Horoscop Balanța. Azi este o zi a schimbului de sfaturi, de gesturi, de energii, pentru că şi tu poţi fi altora de ajutor cu ceea ce ştii, dar şi alţii pot participa cu bucurie dacă îi inviţi să ţi se alăture. Pe cine te poţi baza cel mai mult dacă nu pe cei din familie, ca arare priveşte-ţi rudele, părinţii sau copiii, ca pe cei mai buni prieteni la greu. Ei vor sări în ajutorul tău fără să stea pe gânduri, dar şi tu eşti capabil de şi mai mult pentru cei care îţi cer sfaturile. Relaţia părinţi copii este astăzi în prim plan, pentru că aici se petrec cele mai frumoase momente de dăruire, devotament, apropiere, sprijin. Eşti fericit că sunteţi împreună şi faceţi totul cu drag unii pentru ceilalţi!

 

Horoscop Scorpion. Eşti influenţabil şi toate poveştile care ajung la urechile tale te fac să-ţi pierzi curajul de a duce mai departe ce ai început. Unii îţi vorbesc despre viitorul acestui proiect în cele mai sumbre note, alţii te fac să te îndoieşti că faci ceea ce trebuie şi cum nu eşti foarte ferm pe poziţie, ci de-a dreptul oscilant, după cum bate vântul, eşti blocat în neputinţă şi nesiguranţă. Nu eşti aşa de obicei, dar azi parcă ai crede şi pe unii, şi pe alţii, fără să poţi lua decizii cu propria ta minte. Mai lasă lucrurile să se aşeze, pentru că momentan nu ai tăria de a trage linie finală.

 

Horoscop Săgetător. Cineva încearcă să-ţi taie elanul cu povestiri rele despre ceea ce te aşteaptă, dar tu nu te laşi influenţat. N-au decât să bată pasul pe loc, blocaţi în depresie şi neputinţă, pentru că tu priveşti cu încredere spre viitor, pregătit pentru orice ar urma. Vei vedea că această atitudine pozitivă, încrezătoare va fi şi cea mai bună soluţie pentru a ajunge acolo unde doreşti, deoarece ceilalţi, care-şi fac griji din orice şi îşi toarnă cenuşă în cap, îşi reduc singuri şansele de a depăşi impasul. Nu te lăsa copleşit de veştile cu tentă negativă: în fond fiecare cu norocul lui!

 

Horoscop Capricorn. Le strici cheful celor din jur cu atâtea comentarii acide, deci ai grijă ce spui! Unii se simt bine, sunt inspiraţi de planuri măreţe de la care au mari aşteptări, dar apari tu cu ton autoritar şi critici tot ce visează aceştia. Fii mai atent la ton, la felul în care îi aduci cu picioarele pe pământ, pentru că ceilalţi chiar cred în visele lor şi nu acceptă să vină cineva să le ţină lecţii. Mai bine ai începe să-ţi revizuieşti propriile vise, pentru că nu toate sunt posibile. Există un proverb care zice: vezi bârna din ochii tăi înainte de a vedea paiul din ochii altora!

 

Horoscop Vărsător. Deşi încerci de fiecare dată să vorbeşti amabil cu oricine, nu ai parte de cei mai plăcuţi interlocutori, încât nici nu ar merita să te porţi atât de frumos cu ei. La tonul tău amabil, ei îţi răspuns cu ton ridicat, la vorbele tale frumoase, ei răspund cu critici, încât nu ai nicio satisfacţie în relaţia ta cu lumea. Cu toate acestea, reuşeşti să-ţi păstrezi cumpătul şi să nu cazi în capcana întinsă de ei, aceea de a te scoate din sărite cu orice preţ. Nu le merge, ci tu rămâi zâmbitor şi calm până ce dezamorsezi tensiunea.

 

Horoscop Pești. Stai şi cântăreşte atent ce deţii şi ce trebuie să investeşti în ceea ce ai de făcut, ca să descoperi că ai la purtător toate resursele necesare pentru un succes deplin. Lasă fricile deoparte, nu-l mai lua pe nu în braţe, pentru că totul e posibil. Fă totul cumpătat, cu cap, raţional, moderat, nu investi prea mult, dar nici prea puţin, pentru că ţi se cere o acţiune moderată, cumpătată, în care să dai dovadă de simţul măsurii şi al echilibrului. Nici nu trebuie să spui că e simplu, dar nici că e imposibil, ci să analizezi situaţia cu detaşare ca să descoperi ce anume poţi oferi din ce se aşteaptă de la tine. Ar fi păcat să nu te implici din frica de eşec, dar nici să dai vina pe alţii, dacă vezi că nu-ţi iese chiar aşa cum doreai.

 

Horoscop oferit de acvaria.com

 

×
Subiecte în articol: Horoscop 5 noiembrie horoscop