x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. 6 semne zodiacale care cred în teoriile conspirației

Horoscop. 6 semne zodiacale care cred în teoriile conspirației

02 Dec 2019   •   13:06
Horoscop. 6 semne zodiacale care cred în teoriile conspirației
Sursa foto: pixabay.com

Teoriile conspirației sunt peste tot, iar asta pentru că sunt o încercare ușoară de a justifica într-un fel realitate. Nu toți sunt atrași de astfel de teorii, însă aceste șase semne zodiacale reușesc să le găsească locul în realitatea lor.

Your Tango prezintă șase semne zodiacale adepte ale teoriilor conspirației.

Săgetător

Ai tendința să construiești teorii ale conspirației, însă obișnuiești să le analizezi mult înainte să le împărtășești cu altcineva.

Berbec

Îți place să știi totul, iar uneori, în încercarea de a cunoaște tot ce este în jurul tău, ai tendința să construiești teorii ale conspirației doar pentru a umple un gol.

Fecioară

În mod normal ai nevoie de dovezi pentru a crede ceva, însă te găsești deoseori adeptul unei teorii a conspirației, doar pentru că prezintă o idee pe care nu reușești să ți-o scoți din cap.

Scorpion

Ai tendința să analizezi lucrurile până în punctul în care te pierzi în detalii și ajungi să construiești astfel o teorie a conspirației de care te agăți.

Vărsător

Nu accepți răspunsuri negative, iar dacă ești de părere că ceva s-a întâmplat nimeni nu te poate scoate din acea idee, indiferent de dovezile care sunt prezentate.

Gemeni

Ai tendința să te agăți de o teorie a conspirației în momentul în care nu găsești alt răspuns la o întrebare care te frământă. În plus, teoriile conspirației te fac să simți că faci parte dintr-un grup.  

×
Subiecte în articol: horoscop teoriile conspiratiei