x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop Casandra 16 - 22 decembrie 2019. Astrele atrag asupra dumneavoastră niște bani care pică exact atunci când aveți nevoie

Horoscop Casandra 16 - 22 decembrie 2019. Astrele atrag asupra dumneavoastră niște bani care pică exact atunci când aveți nevoie

11 Dec 2019   •   13:52
Horoscop Casandra 16 - 22 decembrie 2019. Astrele atrag asupra dumneavoastră niște bani care pică exact atunci când aveți nevoie
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop săptămânal 16 - 22 decembrie 2019. Află ce ți-au hărăzit astrele pentru următoarea săptămână.

 

Horoscop BERBEC 21.03-20.04: Aveti nevoie de o schimbare de peisaj si ar trebui sa faceti orice pentru a va extinde orizonturile. Daca nu puteti calatori, atunci explorati imprejurimile casei sau inscrieti-va la un curs care va va ajuta sa va transportati intr-o realitate cu totul noua.

Horoscop TAUR 21.04-21.05: Accentul se pune asupra unei probleme legate de o mostenire, o proprietate comuna sau orice altceva pe care il detineti impreuna cu altii. Din fericire, astrele atrag asupra dumneavoastra niste bani care pica exact atunci cand aveti nevoie.

Horoscop GEMENI 22.05-21.06: Acum simtiti ca trebuie sa dormiti mai mult si asta datorita Soarelui care este pozitionat departe de semnul dumneavoastra. In mod ironic, tot acum aveti multa energie pe care o veti folosi pentru munca. Succes!

Horoscop RAC 22.06-21.07: Sanatatea este viguroasa, colegii de la munca va sprijina si dumneavoastra simtiti ca traiti corect. Ce poate fi mai bine de-atat? Va veti stabili obiective mari si veti organiza atent multe dintre aspectele vietii personale.

LEU 22.07-22.08: Va atrag activitatile creative si va veti exprima talentul. Scena de acasa se aglomereaza brusc, atunci cand primiti vizita unor oaspeti neasteptati. Exista si destule planuri de renovari sau mutari de resedinta. Aveti grija la stres!

Horoscop FECIOARA 23.08-22.09: Va doriti sa fiti singuri si s-ar putea sa aveti o conversatie importanta cu unul dintre parinti. Va veti identifica puternic cu ideile dumneavoastra dar aveti grija sa nu-i constrangeti pe ceilalti sa fie de acord.

 

Citeste aici horoscopul integral

 

 

×
Subiecte în articol: Horoscop Casandra