x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop Casandra 8 – 14 aprilie 2019. Acum puteti incheia niste negocieri financiare mai vechI

Horoscop Casandra 8 – 14 aprilie 2019. Acum puteti incheia niste negocieri financiare mai vechI

05 Apr 2019   •   15:10
Horoscop Casandra 8 – 14 aprilie 2019. Acum puteti incheia niste negocieri financiare mai vechI

Horoscop săptămânal 8 – 14 aprilie 2019. Afla ce ți-au hărăzit astrele pentru următoarea săptămână.

Horoscop BERBEC 21.03-20.04: In aceste zile s-ar putea sa gasiti solutii pentru probleme mai vechi. Este un moment potrivit pentru autoevaluari, autoanaliza si un moment retrospectiv, ceea ce inseamna ca puteti descoperi si invata multe despre dumneavoastra.

Horoscop TAUR 21.04-21.05: Pe tot parcursul saptamânii va veti intâlni cu prieteni vechi si puteti regândi câteva dintre obiectivele viitoare. Va veti gasi energia necesara si e bine sa o folositi in avantajul dumneavoastra.

Horoscop GEMENI 22.05-21.06: Astrele va aduc in viata oameni si situatii din propriul trecut, ceea ce ar putea fi un lucru bun sau nu, in functie de circumstantele si modul in care relatiile s-au incheiat la un moment dat.

Horoscop RAC 22.06-21.07: Parcurgeti o perioada când va veti confrunta cu frustrari datorate intârzierilor legate de transport, a unor proiecte sau intr-o calatorie pe distata mare. Aveti rabdare si dozati-va bine nervii astfel incât sa nu jigniti pe nimeni.

Horoscop LEU 22.07-22.08: In aceste zile veti rezolva mai usor câteva probleme legate de birocratie sau veti trata niste afaceri mai vechi legate de o disputa. S-ar putea sa fiti surprinsi cât de repede se solutioneaza. In rest, va bucurati de relatia cu partenerul de viata.

Horoscop FECIOARA 23.08-22.09: Se pare ca va veti ocupa de intâlnirea cu fostul partener de viata sau a unui fost partener de afaceri. Aceasta situatie va ajuta sa ajungeti la o intelegere mult mai civilizata sau sa incheiati definitiv relatiile.

Horoscop BALANTA 23.09-22.10: Va confruntati cu tot felul de intârzieri si de erori la locul de munca. Din fericire, acestea va vor testa rabdarea, iar cea mai buna modalitate de a le rezolva este sa acordati timp suplimentar pentru ceea ce faceti.

Horoscop SCORPION 23.10-21.11: Constatati ca trebuie sa eliminati pe cineva din viata dumneavoastra si nu o faceti usor. Linistiti-va si judecati cu calm situatia. Vi se va ivi solutia imediat. Ca parinti, veti avea posibilitatea de a va ocupa mai mult ca de obicei de copii.

Horoscop SAGETATOR 22.11-21.12: Saptamâna aceasta va veti ocupa de musafiri pe care nu i-ati mai vazut de mult timp. S-ar putea sa va fie oaspeti pentru mai multe zile sau doar sa treaca in vizita. Este un moment bun pentru a va aduce aminte de vechi probleme de familie si pentru a le rezolva.

Horoscop CAPRICORN 22.12-19.01: Si dumneavoastra va confruntati cu tot felul de probleme si intârzieri care va creeaza adevarate neplaceri. Nu puteti decât sa zâmbiti si sa mergeti mai departe. Din fericire, este o perioada prielnica pentru câstiguri financiare.

Horoscop VARSATOR 20.01-18.02: Acum puteti incheia niste negocieri financiare mai vechi. Asigurati-va ca verificati toate acordurile financiare si detaliile legate de modul in care câstigati banii. De modul cum ii cheltuiti nici nu mai vorbim...

Horoscop PESTI 19.02-20.03: Eficienta dumneavoastra zilnica ar putea suferi din cauza unor intârzieri, dar este doar o situatie temporara. Sunteti foarte puternici, deschisi si directi in toate comunicarile cu ceilalti, asa ca nimic nu este dificil de realizat. Succes!

Citeste aici horoscopul integral

×