x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Cele 3 zodii cu cele mai bune previziuni pentru săptămâna 13 - 19 iunie 2022

Horoscop. Cele 3 zodii cu cele mai bune previziuni pentru săptămâna 13 - 19 iunie 2022

12 Iun 2022   •   11:25
Horoscop. Cele 3 zodii cu cele mai bune previziuni pentru săptămâna 13 - 19 iunie 2022
Sursa foto: Unsplash.com

Horoscop. Este jumătatea lunii iunie și ne dorim o săptămână grozavă! Cu vara pe lângă noi, nu putem să nu simțim nevoia de momente bune și distracție cu prietenii.

Vom avea sprijinul Lunii în Săgetător pentru a ne ajuta să ne punem pe picioare și să începem distracția, iar cu Jupiter pătrat al Lunii în program, va exista sentimentul de posibilitate și noi orizonturi de cucerit. Vrem distracție simplă, iar unii dintre noi le vom avea săptămâna aceasta.

Săptămâna aceasta ne aduce o mulțime de tranzite ale lui Neptun, care cu siguranță ne vor rătăci mințile. Nimeni nu știe unde merg acele minți, dar un lucru pe care îl avem cu toții în comun este că ne dorim bucurie. Ne dorim fericirea. Ne dorim o săptămână solidă fără a fi obsedați de bani, romantism sau sănătate.

Ne dorim o săptămână grozavă pentru a începe vara cu bine și, deși acest tip de măreție este dreptul de naștere al tuturor, cu atât zilele sunt mai glorioase pentru anumite semne zodiacale pur și simplu pentru că așa trebuie să fie.

Cu tranzitele lui Uranus și Saturn care vin la noi cu forță. Poate că trebuie să ne ocolim puțin, ceea ce înseamnă că va trebui să facem lucrurile diferit pentru a ne atinge obiectivele pentru săptămână.

Schimbarea este bună pentru noi și, deși poate dura puțin să ne obișnuim, vom descoperi că schimbările necesare în această săptămână vor deveni alegeri de stil de viață în viitor.

Ceea ce facem săptămâna aceasta va afecta restul sezonului de vară.

Horoscop. Cele 3 zodii cu cele mai bune previziuni pentru săptămâna 13 - 19 iunie 2022

1. Leu (23 iulie - 22 august)

Lucrurile merg foarte bine pentru tine săptămâna aceasta, în principal pentru că ești într-o dispoziție excelentă și știm cu toții că atunci când Leul este într-o dispoziție bună, lucrurile se întâmplă.

Lucruri bune. Întotdeauna ai fost o persoană căreia îi place să împartă bogăția, iar experiențele din această săptămână nu ar fi aceleași dacă nu ai avea gașca cu tine.

Ești o persoană socială și, deși îți place adesea ca ocazia socială să se transforme în sesiuni de lăudăreală asupra talentelor și abilităților tale, în această săptămână te simți destul de bine fără să fii flatat și complimentat la fiecare zece secunde.

Simți că pacea a venit în inima ta și iubești pe toată lumea. Luna Săgetător îi face pe toată lumea să spere, iar săptămâna aceasta te face să simți că acesta este doar începutul succesului tău.

2. Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Ceea ce îți permite să ai o săptămână minunată este că ai decis să-ți trăiești viața fără să asculți negativitatea neîntreruptă a anumitor oameni din viața ta. Da, te-ai săturat de prostiile lor și, în sfârșit, au devenit mai mult decât cuvinte; acum ești în modul de acțiune, ceea ce înseamnă că mergi fără zgomotul opiniilor.

Ai primit destule sfaturi nesolicitate pentru o viață întreagă și, datorită energiei eliberatoare care vine cu tranzitele lui Jupiter, te simți liber. Atât a fost nevoie și va fi o provocare pentru tine să rămâi cu această atitudine. Totuși, dacă o faci, vei avea din ce în ce mai multe săptămâni ca aceasta.

Îți pasă de ceea ce este important și pune-ți foarte puțină grijă pe ceea ce te doboară din nou și din nou. Săptămâna ta va fi fără griji pentru că, Fecioară, ai muncit pentru asta. Ți-ai făcut fericirea și bine pentru că ai făcut-o.

3. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Poți să faci un tranzit Pluto și să-l faci să funcționeze pentru tine, Scorpion, iar în această săptămână, vei veni cu o idee atât de rea și minunată, încât va deveni noua ta obsesie. Vorbim de energie creativă pură și ai totul în colțul tău.

Nu faci niciodată nimic care să nu fie oarecum „special” și chiar dacă tendințele tale se întunecă puțin, pentru asta este arta, în opinia ta. Dacă inspirația ți se pare provocatoare, ei bine, tu trebuie să decizi dacă este un lucru bun sau nu. Ceea ce știi este că, dacă te face fericit, este un lucru bun.

Și mai mult, dacă te inspiră să creezi artă, literatură sau muzică, este o binecuvântare din ceruri. Săptămâna aceasta îți va aduce viziune și speranță. Vei urma ritmul tobei și vei crea cu succes după pofta inimii tale. Nu trebuie să aprobăm; nu trebuie decât să fim martori la gloria ta.

 

×
Subiecte în articol: horoscop