x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop chinezesc. 4 semne zodiacale care vor avea ghinion în 2019

Horoscop chinezesc. 4 semne zodiacale care vor avea ghinion în 2019

04 Mar 2019   •   19:05
Horoscop chinezesc. 4 semne zodiacale care vor avea ghinion în 2019

Există câteva diferențe între astrologia chinezească și astrologia vestică, în special atunci când vine vorba de Noul An și de horoscop. În astrologia chinezească, anul 2019 este în grija mistrețului, cunoscut pentru bunătate și atitudinea prietenoasă pe care o are, însă unele semne zodiacale trebuie să fie precaute în acest an, potrivit Your Tango.

1. Șarpe (1977, 1989)

Semnul șarpelui, al șaselea semn zodiacal, este cunoscut pentru calmul pe care îl are în situații dificile. Șerpii sunt descriși ca fiind inteligenți și niște gânditori excelenți, în astrologia chinezească. În plus, aceștia vor face tot ce le stă în putință pentru a-și atinge obiectivele.

La polul opus se află mistrețul, care își pune încrederea în cei din jur și deseori este naiv. Persoanele aflate sub acest semn zodical îi vor pune pe ceilalți pe primul loc, lucru pe care o persoană aflată sub semnul șarpelui nu l-ar face niciodată.

Prin urmare, fiind atât de diferiți, șarpele și mistrețul nu se vor înțelege niciodată prea bine. Astfel, în 2019, persoanele aflate sub semnul șarpelui trebuie să fie extrem de atente când vine vorba de bani, dragoste și carieră.

2. Maimuță (1980, 1992)

Maimuța, al nouălea semn al zodiacului chinezesc, este recunoscută pentru inteligență, fire competitivă și capacități naturale de a fi un lider extraordinar. Pe de altă parte, persoanele aflate sub acest semn pot fi arogante și geloase, dacă altcineva se descurcă mai bine la un anumit lucru.

Pe de altă parte, mistrețul are o atitudine mai umilă. Dacă maimuța își va dori să se afle pe cea mai înaltă poziție, mistrețul se va mulțumi cu mai puțin sau „suficient”.

Prin urmare, persoanele aflate sub semnul maimuței se vor confrunta cu multe provocări în acest an. Acestea trebuie să fie atente în special când vine vorba de educație și sănătate.

3. Bou (1985, 1997)

Boul, al doilea semn zodiacal în astrologia chinezească, este cunoscut pentru onestitate și modestie. Persoanele aflate sub acest semn zodiacal își ies greu din fire și sunt lideri excelenți, pentru că au gândire logică.

Relația dintre bou și maimuță poate merge în două direcții: prieteni sau dușmani. Astfel, anul 2019 se anunță a fi unul cu suișuri și coborâșuri. Persoanele aflate sub semnul boului trebuie să fie atente când vine vorba de carieră, educație și sănătate.

4. Mistreț (1983, 1995)

Mistrețul, ultimul semn al zodiacului chinezesc, este cunoscut pentru bunătate și dărnicie. În zodiacul chinezesc, persoanele ale căror semn zodiacal conduce anul vor avea ghinion. Astfel, peroanele aflate sub semnul mistrețului trebuie să fie precaute și să ia decizii cu grijă.

×
Subiecte în articol: horoscop zodiac chinezesc 2019