x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Efectele lui Pluto asupra fiecărui semn zodiacal

Horoscop. Efectele lui Pluto asupra fiecărui semn zodiacal

04 Oct 2018   •   15:47
Horoscop. Efectele lui Pluto asupra fiecărui semn zodiacal

Pluto retrograd oferă oportunitatea de vindecare, de îmbunătăţire a vieţii în direcţia în care îţi doreşti, cât şi de finalizare a unor nemulţumiri spirituale pe care le ai de mult timp, notează Your Tango.

În astrologie, planeta Pluto este asociată cu energia intensă şi retrospecţia. Astfel, există câteva schimări prin care va trece fiecare zodie.

Berbec

Pluto afectează casa a zecea a carierei. De asemenea, Pluto va aduce schimări şi în ceea ce priveşte viaţa amoroasă, având în vedere că vei realiza că este necesar să faci unele schimbări. În plus, realizezi că a venit momentul să îţi selectezi mai bine oamenii din jurul tău.

Taur

Pluto afectează casa a noua a călătoriilor şi a cunoaşterii. Vei trece prin mai multe etape: una în care eşti încântat de punctul în care se află viaţa ta amoroasă, cât şi modul în care îţi trăieşti viaţa, în general, dar şi una în care vrei să faci schimări semnificative. Vrei să treci la o nouă etapă din viaţa ta.

Gemeni

Pluto afectează casa a opta. Simţi că este momentul să îţi analizezi mai bine viaţa amoroasă şi intimitatea din cuplu. Este momentul ideal pentru a pune în balanţă lucrurile bune din viaţa de cuplu cu lucrurile rele, pentru a lua o decizie legată de viitorul relaţiei în care te afli.

Rac

Pluto afectează casa a şaptea. Primeşti nişte atenţie cu care nu eşti obişnuit şi este un semn că este momentul să faci ceva concret în legătură cu ceea ce vrei şi cu ceea ce îţi lipseşte. De asemenea, eşti în căutarea sufletului pereche şi ai şanse mari să îl găseşti.

Leu

Pluto se află în casa a şasea. Nu este de fiecare dată ideal să spui străinilor ceea ce gândeşti, fără să te asiguri că ceea ce urmează să spui nu îi va afecta pe aceştia. În schimb, înveţi să mai renunţi la orgoliu şi să îţi îndrepţi energia către lucruri cât mai productive.

Fecioară

Pluto se află în casa a cincea. Îţi dai seama că situaţia financiară este o parte destul de importantă pentru tine, nu în ceea ce îi priveşte pe ceilalţi, cât în ceea ce te priveşte pe tine. Încerci să îţi alegi un alt job care să-ţi permită să atingi suma lunară pe care ţi-o doreşti.

Balanţă

Pluto afectează casa a patra. Începi să petreci tot mai mult timp în casă pentru a te gândi la mai multe aspecte ale vieţii: iubire, relaţie, carieră. Vrei să faci unele schimbări, simţi că lipseşte ceva din viaţa ta, însă nu ştii încă ce aspect te deranjează, de fapt.

Scorpion

Pluto afectează casa a treia. Se întâmplă o mulţime de lucruri în viaţa ta, iar zilele vor fi tot mai aglomerate începând cu luna viitoare. Poate că este momentul să te gândeşti mai bine la ceea ce îţi doreşti pentru viitor, fiind timpul să faci paşi concreţi în acea direcţie.

Săgetător

Pluto afectează casa a doua. Începi să fii mai atent la partea financiară, pentru că realizezi că majoritatea problemelor din trecut au apărut din cauza banilor. De asemenea, există posibilitatea să pierzi nişte bani, însă câştigul pe care îl vei obţine ulterior va fi mult mai mare.

Capricorn

Pluto se află în prima casă. Te ocupi de problemele personale, dar pe care ai continuat să le ignori în ultima perioadă. Încerci să iei în calcul mai multe perspective înainte să iei o decizie, astfel încât realizezi că ai făcut unele greşeli în trecut. Acesta este primul pas spre o schimbare pozitivă.

Vărsător

Pluto se află în casa a 12a. În ultima vreme, oboseala a început să-şi intre în drepturi, astfel încât este momentul să faci unele schimbări în viaţa ta, pentru a putea să acorzi timp şi propriei persoane. Începi să înţelegi că odihna este o parte esenţială a vieţii.

Peşti

Pluto se află în casa a 11a. Prietenia va veni în diferite forme. Astfel, indiferent dacă e vorba de prieteni vechi, oameni noi din viaţa ta sau chiar adoptarea unui căţel, înţelegi că prietenia este importantă şi îţi arăţi recunoştinţa faţă de toţi cei importanţi din viaţa ta.

 

×
Subiecte în articol: horoscop pluto