x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. La ce să ne așteptăm pe plan sentimental atunci când vine vorba de tranzitul Marte - Saturn

Horoscop. La ce să ne așteptăm pe plan sentimental atunci când vine vorba de tranzitul Marte - Saturn

28 Oct 2019   •   12:02
Horoscop. La ce să ne așteptăm pe plan sentimental atunci când vine vorba de tranzitul Marte - Saturn
Sursa foto: pixabay.com

Vor fi momente în care o să punem la îndoială tot ce vedem, în perioada în care Marte traznitează Saturn, cu Marte în Balanță și Saturn în Capricorn, tranzit care a început pe 27 octombrie. Această energie nu înseamnă că trebuie să renunțăm la lucrurile spre care aspirăm, însă reprezintă un moment în care ne dăm seama că există lucruri asupra cărora avem control și lucruri asupra cărora nu avem, scrie Your Tango.

Dacă ne uităm la aceste două planete, vedem că au o energie masculină. Asta nu înseamnă că vor fi afectați doar bărbații sau acele persoane care au o astfel de energie, ci înseamnă că o să simțim mai mult agresivitate, fie venind de la noi, fie îndreptată spre noi. Este important să rămânem calmi și să nu reacționăm impulsiv.

Marte reprezintă masculinitatea divină. De asemenea, este planeta care guvernează ambiția, concentrarea și chiar furia. În Balanță, un semn feminin, care crede în corectitudine și parteneriat, Marte vine cu unele beneficii și ne ajută să fim mai critici și mai atenți la acțiunile celor din jur, nu doar la cuvintele lor.

În această perioadă o să avem curajul să ne asumăm riscuri și să muncim din greu pentru ceea ce ne dorim, fără să uităm de persoanele importante din jurul nostru.

Saturn, o altă planetă masculină, guvernează legăturile, timpul, karma. Există riscul să punem la îndoială relația pe care o avem cu persoana iubită.

În această perioadă o să fim mai dispuși să ne analizăm deciziile și acțiunile din trecut. Am făcut un compromis de care nu suntem mulțumiți? Am renunțat la control, deși instinctul ne spunea altceva?

În cele mai bune situații, acest tranzit va deschide calea unor discuții cu persoana iubită, discuții în cadrul cărora o să realizăm ce ne dorim și dacă avem un viitor în această formulă.

×
Subiecte în articol: tranzit horoscop marte saturn