x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 11-17 martie 2024. Berbecii și Scorpionii se distrează. Leii au oportunități grozave

Horoscop săptămânal, 11-17 martie 2024. Berbecii și Scorpionii se distrează. Leii au oportunități grozave

de Moira Dună    |    07 Mar 2024   •   16:00
Horoscop săptămânal, 11-17 martie 2024. Berbecii și Scorpionii se distrează. Leii au oportunități grozave
Sursa foto: Hepta

Luna nouă se află în Pești. Planeta comunicării, Mercur, este în Berbec și face sextil cu Pluto din Vărsător. Venus intră în Pești pe 11 martie și rămâne în acest semn până pe 4 aprilie.

Berbec

Conexiune grozavă

Te așteaptă multe posibilități. Există posibilitatea de a dansa, de a juca jocuri sau de a te bucura de alte distracții interesante. 

Ai putea fi foarte atras de culoare și design. Un nou grup muzical ți-ar putea capta imaginația, astfel încât să poți asculta melodiile lor iar și iar. Sau ai putea avea o inspirație pentru un proiect creativ al tău

Taur

Prietenie și dragoste

Ai putea face mai multe conexiuni cu oameni prin grupuri și organizații. S-ar putea să te alături unor oameni cu preocupări similare. Sau ai putea avea ocazia să cunoști un prieten al unui prieten.

Acum există posibilități romantice pentru tine. S-ar putea ca un prieten să vrea să fie ceva mai mult. Sau tu și iubitul tău ieșiți cu prietenii. Dacă ești în căutarea dragostei, spune da unui eveniment social.

Gemeni

Schimbare de planuri distractivă

Carisma ta este puternicăt. Poți întâlni noi prieteni și conexiuni de afaceri 

Vrei să prezenți un proiect creativ. S-ar putea să postezi imagini cu opera ta de artă pe rețelele sociale. Ai putea să-ți cânți muzica pe scenă sau să descoperi că oamenii te complimentează pentru ceea ce porți și sunetul vocii tale. Acesta este un moment excelent pentru a căuta dragostea.

Rac

Idei noi 

Mintea ta este un teren fertil pentru a învăța lucruri noi. Dacă ești la școală, poți să te descurci bine la teste și proiecte școlare. Ai putea scrie sau publica ceva. 

Un prieten sau un membru al familiei ar putea sugera o călătorie. Te uiți la bagaje și bilete, și anunți angajatorul când ai nevoie de timp liber. 

Leu

Schimbarea deschide o ușă

Îți sunt disponibile oportunități financiare. Acestea sunt în special despre surse pasive de venit sau concepte de investiții. Și este important în acest timp să găsești experți care să te ajute. Cu toate acestea, este foarte posibil să primești acest ajutor de specialitate la costuri mari.

Te-ai putea apropia mult mai mult de un prieten sau iubit. Și ai putea face acest lucru vorbind despre cumpărarea a ceva împreună, cum ar fi o proprietate. De asemenea, este posibil ca o prietenie să devină mai intimă.

Fecioară

Soluție la o problemă

Relațiile sunt evidențiate pentru tine. Dacă ești deja într-un cuplu, ai o șansă reală să o întărești. Caută activități comune pe care le puteți face, unde puteți străluci amândoi. Dacă ești în căutarea dragostei, acesta este unul dintre cele mai bune perioade să-ți găsești partenerul. Roagă-ți prietenii și familia să te ajute să cunoști pe cineva nou.

Această energie poate aduce pe cineva foarte amabil (și atrăgător) în viața ta, iar asta ar putea duce la câteva posibilități interesante. Această persoană carismatică te poate ajuta în afaceri sau cu ceva destul de personal.

Balanță

Fiecare pas poate duce la ceva mai bun

S-ar putea să fii foarte concentrat pe construirea unor obiceiuri mai bune. Este posibil să cauți o aplicație de urmărire a obiceiurilor. Faci progrese în multe domenii, iar acum impulsul te poate duce mai departe.

S-ar putea să ai un nou coleg de muncă, iar voi doi v-ați putea înțelege foarte bine. 

Scorpion

Distracție și romantism.

Este important să te distrezi puțin. În ultimul timp, s-ar putea să fi fost foarte concentrat să lucrezi sau să despachetezi dintr-o mutare recentă sau să ajuți membrii familiei cu problemele lor, dar acum este timp pentru tine.

Oportunități romantice sunt disponibile acum. Dacă ești în căutarea iubirii, acesta este un moment minunat pentru a te întâlni cu potențialii parteneri de relație. S-ar putea să vrei să încerci întâlniri rapide pentru cei singuri. Poate vrei să mergi la un eveniment de dans sau la un festival de muzică. Cu cât întâlnești mai mulți oameni, cu atât vei avea mai multe oportunități de a întâlni pe cineva special.

Săgetător

Refacere

Familia este locul în care îți este inima. S-ar putea să călătorești pentru a vizita rude sau primești musafiri. Ar putea exista un eveniment în familie, cum ar fi o nuntă, o aniversare sau nașterea unui copil.

S-ar putea să vrei să-ți redecorezi casa. Ai putea avea câteva idei creative de bricolaj acasă.

Capricorn

În lumina reflectoarelor

Mulți oameni ți-au putut auzi cuvintele. Este posibil să lași un podcast sau un canal video sau numărul tău de rețele sociale. Ai putea preda la o clasă sau conduci o întâlnire. Toți ochii sunt ațintiți asupra ta.

S-ar putea să ai un cântec în inimă și acum este timpul să cânți. Ai putea să iei lecții de canto sau să aduni câțiva prieteni pentru o sesiune de jam. 

Vărsător

Finanțe în creștere

Îți sunt disponibile oportunități financiare. Aceasta înseamnă că ai putea negocia cu șeful tău pentru a obține o mărire de salariu. Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, s-ar putea să-ți ofere câteva avantaje profitabile. Afacerea ta ar putea crește în venituri sau ai putea primi o ofertă bună de la cineva care dorește să-ți cumpere casa.

Cu mai mulți bani în buzunar, s-ar putea să te gândești să faci niște cheltuieli. Chiar dacă ai tendința spre minimalism, s-ar putea să cauți o jachetă, pantofi sau chiar o mașină nouă. 

Pești

Energia se resetează

Începi noul an lunar și asta înseamnă că, pe măsură ce faceți lucruri noi, plantezi semințe pentru o recoltă abundentă în următoarele 12 luni. Deci, asta înseamnă să cunoști oameni noi, să încerci lucruri noi și să faci activități noi. Ieși din vechea rutină și gustă mâncare nouă, ascultă muzică nouă. Chiar și schimbările mici pot duce la rezultate mari.

Energia relației gtale  este foarte puternică. Ești carismatic iar oamenii sunt foarte atrași de tine. Dacă ești în căutarea dragostei, aceasta este cea mai bună energie pe care ai avut-o de mult timp pentru a găsi pe cineva nou. Fă tot ce poți pentru a profita de acest timp, potrivit astrology.com.

 

×