x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 12-18 februarie 2024. Majoritatea zodiilor întâmpină obstacole pe care trebuie să le depășească

Horoscop săptămânal, 12-18 februarie 2024. Majoritatea zodiilor întâmpină obstacole pe care trebuie să le depășească

de Moira Dună    |    08 Feb 2024   •   16:00
Horoscop săptămânal, 12-18 februarie 2024. Majoritatea zodiilor întâmpină obstacole pe care trebuie să le depășească
Sursa foto: Hepta

Războinicul Marte intră în Vărsător luni, 12 februarie, unde rămâne până pe 22 martie. Marte se unește cu Pluto în Vărsător marți, 13februarie.

Berbec

Oportunitate fascinantă

Este timpul să îți stabilești obiectivele și să le urmărești activ, mai ales dacă poți coopera cu ceilalți. Pe măsură ce Marte tranzitează Vărsătorul, analizează cum poți colabora. Îți place adesea calea solo, dar acum poți obține ceva ajutor, mai ales în domenii legate de tehnologie și comunitate. Ia în considerare să câștigi încrederea oamenilor de care ai nevoie și să le vorbești despre scopurile tale. 

Așa cum eroul începe o căutare și întâlnește un obstacol, la fel și tu. Ceva îți stă în cale. S-ar putea să crezi că acesta este un semnal de întoarcere, dar este de fapt un test al hotărârii tale. Te îndrepți în direcția corectă, dar, desigur, asta nu face obstacolul să dispară. Trebuie să găsești o cale să-l depășești. Și, pe măsură ce o faci, câștigi putere și determinare.

Taur

Oportunitate de carieră 

Este foarte important să te concentrezi asupra carierei tale. Nu este neapărat o cale lină dar dacă obiectivul tău este clar poți face progrese remarcabile către o promovare, extinderea afacerii sau intrarea într-o nouă profesie. Nu vei mai avea o astfel de șansă în următorii ani.

Ai parte de primul tău obstacol. Ceva pare descurajant, ca o urcare abruptă pe un munte și s-ar putea să te întrebi dacă va merita. Dar știi că scopul tău este demn. Este doar o chestiune de a pune un picior în fața celuilalt pentru a depăși acest obstacol.

Gemeni

Armonie

Ești în armonie cu energia lui Marte. Aceasta înseamnă că acțiunile pe care trebuie să le întreprinzi sunt clare. Știi ce să faci, iar acum ai o cronologie. Acest lucru este valabil mai ales dacă ești la școală, speri să călătorești sau termini o chestiune legală. Oricare dintre acestea va duce la o explozie de energie pentru a te ajuta să o finalizezi într-un mod satisfăcător.

Sunt obstacole, iar obstacolele te fac mai puternic. Concentrează-te pe obiectiv și vei trece peste obstacol.

Rac

Prietenii și legături emoționale puternice

Există oportunități și lecții despre a da și a primi. Ești un expert în a da până la punctul de a da prea mult, dar ai putea obține câteva lecții de viață despre a primi. Ai oportunități de carieră, relații și prieteni noi.

În momentul în care îți deschizi brațele pentru a primi, Universul îți aduce un obstacol. Este posibil ca persoana de la care vrei să primești să nu dorească sau să nu poată oferi în acest moment. Sau s-ar putea că ceea ce ți se oferă nu este exact ceea ce ți-ai dorit. Acest blocaj este o lecție de la Univers. Aceasta este oportunitatea ta de a depăși obstacolul precizând clar ce vrei cu adevărat.

Leu

Conexiuni importante

Ai oportunități puternice de relație. Acestea includ relații de dragoste, prietenii, parteneriate de afaceri și colaborări profesionale. Concentrează-te pe întâlnirea cu oameni noi și vei face niște conexiuni grozave. Abordează oamenii pentru a începe o conversație. Folosește acest timp pentru a găsi oameni care au păreri asemănătoare și care te susțin. Nu ai avut o astfel de oportunitate de cel puțin doi ani.

În momentul în care ești pe cale să începi, apare un obstacol. Poate că evenimentul la care urma să participi este anulat sau vremea rea te împiedică să ajungi. Acesta este un test. Universul îți verifică hotărârea. Nu lăsa o zi și un obstacol să te împiedice să faci conexiunile pe care le dorești.

Fecioară

Câștig financiar

Uneori poți fi atât de prins de eficiență și productivitate încât să te blochezi într-o rutină. Dar a face lucrurile diferit poate fi stimulant, interesant și incitant. Dacă nu știi ce să schimbi, începe cu pași mici.

În momentul în care ești pe cale să faci unele schimbări în rutină sau la locul de muncă, șeful tău vine și îți spune că nu se poate.; Mai degrabă decat sa accepți acest obstacol ca pe un blocaj permanent, caută o alta cale de a-ti atinge scopul. Oamenilor nu le place schimbarea, așa că pe măsură ce tu încerci să te schimbi, alții ar putea încerca să te oprească.

Balanță

Riscuri

S-ar putea să descoperi că te-ai plictisit de rutina zilnică și acum vrei ceva interesant de făcut. Esti dispusă sa-ti asumi un risc, fie in dragoste, fie intr-un proiect creativ. Dacă ai copii, aceștia ar putea face niște lucruri „incitante” care te vor atrage. Pe măsură ce oamenii din jurul tău se schimbă, va trebui să te adaptezi.

În momentul în care începi să adaugi câteva schimbări în viața ta, te confrunți cu un obstacol. Poate că nu poți obține materialele pentru proiectul tău creativ sau ai dintr-o dată un program foarte strâns, care îți consumă tot timpul liber. Universul îți testează hotărârea. Ia în considerare dublarea eforturilor.

Scorpion

Determinare

S-ar putea să fii foarte concentrat să-ți faci casa un loc mai fericit. Acest lucru ar putea însemna că renovezi pentru a repara lucrurile care sunt stricate sau iritante. Este posibil să te muți. Sau te concentrezi pe economisirea banilor pentru a cumpăra proprietatea la care ai visat.

Uneori, când auzi pe cineva spunându-ți nu, devii și mai hotărât. Universul ți-ar putea sta în cale sub forma unei persoane care să-ți spună că nu poți merge înainte. Acum hotărârea ta este mai puternică.. Acesta este doar un test. În curând va ceda și vei fi liber să mergi mai departe.

Săgetător

Dragoste și prietenie

Găsești oameni cu care poți lucra pentru a atinge un obiectiv mai mare. S-ar putea să te întâlnești cu prieteni sau membri apropiați ai familiei pentru a lucra la o idee de afaceri sau un proiect creativ. Acesta este un moment pentru lucrul în echipă. Dacă ai o afacere, s-ar putea să te concentrezi să aduci un nou lider.

Universul îți pune un mare obstacol în cale. O autoritate îți poate spune că ceea ce vrei să faci este imposibil. Dar nu lăsa acest lucru să te descurajeze. Multe lucruri „imposibile” au fost realizate de-a lungul anilor. Concentrează-te pe soluții creative și metode inovatoare.

Capricorn

Resurse

Vei avea mai multe oportunități financiare decât ai avut în ultimii doi ani. Este timpul să-ți concentrezi energia asupra obiectivelor tale. Acesta ar putea fi un moment foarte profitabil pentru tine.

În momentul în care te pregătești să primești, descoperi că Universul a pus un obstacol în calea ta. Ceva despre care credeai că va fi un câștig financiară se dovedește a fi mult mai puțin decât te așteptai. Nu te lăsa descurajaț de acest eșec temporar. Adesea, când urci un munte, s-ar putea să aluneci înapoi câțiva metri. Continuă.

Vărsător

Răspunsuri

Ai mai multă energie decât de obicei. Alții te vor vedea ca fiind mai încrezător, iar abilitățile tale de conducere vor străluci. Ești mai vizibil în acest moment și asta înseamnă că îți este mai ușor să faci conexiuni bune și să cunoști oameni noi. Este, de asemenea, un moment grozav pentru a lansa un nou canal de afaceri sau social media.

Pe măsură ce începi noua călătorie, Universul vă pune o piatră în cale. Acest lucru nu este pentru a te descuraja, ci mai degrabă este un test al hotărârii tale. Așa cum marinarii se așteaptă la o furtună ocazională, ei își dau seama și că vor fi marinari mai buni până la sfârșitul furtunii. Folosește acest obstacol pentru a-ți întări hotărârea.

Pești

Încredere în instinctele tale

Termini proiectele începute. Acesta este un moment bun pentru a pune ultimele tușuri la un manuscris, o renovare a casei, un proiect de școală sau la locul de muncă. Lucrurile pe care ai stat de ceva vreme pot ajunge la o concluzie firească. Poți vedea lumina de la capătul tunelului.

Există un obstacol în calea ta. Și există tentația de a crede că acesta este un semnal că nu ar trebui să mergi înainte. Însă trebuie să sari peste el și să continui. Fie că este vorba de o persoană care îți spune nu sau cineva care te avertizează cu privire la apele periculoase, ai încredere în instinctele tale. Acesta este un moment în care vrei să-ți asculți propria inimă mai degrabă decât opiniile altora.

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal