x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 15 - 21 iulie 2024. Berbecii trebuie să fie atenți la bani. Gemenilor li se deschid drumurile. Fecioarele fac schimbări

Horoscop săptămânal, 15 - 21 iulie 2024. Berbecii trebuie să fie atenți la bani. Gemenilor li se deschid drumurile. Fecioarele fac schimbări

de Moira Dună    |    11 Iul 2024   •   17:30
Horoscop săptămânal, 15 - 21 iulie 2024. Berbecii trebuie să fie atenți la bani. Gemenilor li se deschid drumurile. Fecioarele fac schimbări
Sursa foto: Hepta

Luna se află în Scorpion și se îndreaptă spre Pluto din Vărsător. Marte se unește cu Uranus din Taur.

Berbec

Încredere

Ai putea să simți o gelozie bruscă, deși temporară față de un prieten. S-ar putea să crezi că acordă prea multă atenție partenerului tău sau poate că doar au obținut o victorie la locul de muncă. Ia în considerare puțină auto-reflecție pentru a vedea dacă există unele modificări pe care ar trebui să le faci pentru a obține ceea ce dorești.

S-ar putea să profiți de moment și să obții o vânzare, un nou loc de muncă sau o nouă sursă de venit. Dar aceasta este o energie dificilă. Ai grijă la comportamentul neglijent care poate provoca o pierdere de bani, cum ar fi uitarea portofelului la restaurant sau pierdera banilor din buzunar.

Taur

În centrul atenției

S-ar putea să simți o fulgerare bruscă de furie sau chiar dezgust când vezi pe cineva într-o poziție înaltă acționând inadecvat. Dar înainte de a lua măsuri, dă-ți seama dacă corectarea acestei persoane este responsabilitatea ta.

Ai putea fi ocupat să ridici lucruri grele sau să-ți încordezi corpul. Ar fi o idee bună să faci câteva exerciții înainte. Fii atent la scări și acoperișuri și ia în considerare să renunți la lecția de deltaplan.

Gemeni

Piatra de încercare a bogăției

Ești obsedat să pleci din oraș. S-ar putea să-ți faci planuri pentru o călătorie sau să te urci într-un avion. De asemenea, ai putea fi nerăbdător cu oamenii din fața ta la coadă. Din fericire, acesta este un aspect care va  trece repede.

O realizare ți-ar putea da lumea peste cap. Deodată, un bloc falnic se micșorează la dimensiunea unei pietre pe care o poți depăși cu ușurință. S-ar putea să realizezi că nu îți mai este frică de lucrurile de care te-ai temut în trecut și asta îți oferă un drum deschis pe care să mergi mai departe.

Rac

Claritate

Revizuiește extrasele și verifică conturile online. Asigură-te că totul arată așa cum ar trebui. Când ești în oraș, fii cu ochii pe poșetă sau portofel. Fii gardianul banilor tăi.

S-ar putea să ai o dorință puternică de a te elibera, așa că dacă un prieten îți cere să te alături într-o călătorie la Madrid, ai putea spune da. Dar această energie este neregulată și este la fel de probabil să începi o ceartă.

Leu

Pași mari

Pentru o scurtă perioadă de timp s-ar putea să fii foarte obsedat de cineva pe care îl cunoști sau pe care ai dori să-l cunoști. S-ar putea să faci puțină introspecție pentru a-ți da seama de ce nu-ți poți scoate această persoană din minte. 

Ar putea fi niște vești surprinzătoare de la compania ta. S-ar putea vorbi despre o fuziune, extindere sau reducere care ar avea un anumit efect asupra poziției tale în următoarele câteva săptămâni. Ai grijă la reputația ta. O postare greșită și ai putea câștiga un tip de notorietate pe care nu ți-o dorești.

Fecioară

Diferență

Există energie volatilă pe care o poți folosi pentru a curăța casa. Dar dacă ești vinovat să faci treburile casnice sau manipulat să faci treburile altcuiva, ai putea fi nervoasă până la sfârșitul zilei.

Cauți emoție și poate te simți puțin rebel. S-ar putea să șochezi pe toată lumea când anunți dintr-o dată că te muți, că îți părăsești locul de muncă sau mergi să urci pe Kilimanjaro. Cauți să te eliberezi de rutine, reguli și convingeri limitative.

Balanță

Glamour și romantism 

S-ar putea să fii lovit de săgeata lui Cupidon și să te îndrăgostești nebunește de o persoană, de o pereche de cizme sau de un proiect pentru animale de companie. În timp ce această energie este temporară, poți acorda prioritate acțiunilor pozitive. 

Resursele pot veni sub mai multe forme, inclusiv sfaturi sau alt sprijin nematerial. IA în considerare opusul a ceea ce ai făcut înainte. O schimbare ar putea face toată diferența.

Scorpion

Obstacol

Ai putea fi obsedat de ceva ce s-a întâmplat în copilărie. Ai de ales. Îl poți folosi pentru a te ajuta să atingi un obiectiv mai înalt sau îl poți elimina ca o distragere inutilă. Vei lua o decizie.

Ai putea fi în preajma unor oameni care trăiesc viața la un alt nivel. Ar putea fi sportivi, muzicieni sau lideri. Acesta este un moment bun pentru a participa la o conferință sau un eveniment caritabil. Ai putea face câteva conexiuni importante.

Săgetător

Mai mare decât viața

Emoțiile sunt mari. Ai putea intra cu ușurință într-o ceartă cu un membru al familiei. S-ar putea să vă aflați în părți opuse ale unei probleme. Acest aspect este temporar dar lucrurile care se spun acum ar putea fi amintite mult timp.

Dacă ți-ai întreba viitorul tău sine dacă este mulțumit de alegerile alimentare pe care le faci astăzi, ce ar spune viitorul tău sine? Viitorul tău sine ți-ar spune să mănânci mai puțin zahăr și să faci mai mult sport? Ai putea călători în viitor pentru instrucțiuni dintr-o versiune ulterioară a ta. Asta te-ar putea motiva suficient pentru a schimba ceea ce faci acum.

Capricorn

Semne

Ar fi foarte ușor să-ți pierzi cumpătul în legătură cu o chestiune de bani. S-ar putea să cauți obsesiv banii pe care crezi că s-au pierdut. Dar poți găsi pe cineva care să te ajute dacă ești răbdător și calm. Și s-ar putea să descoperi că ceea ce crezi că s-a pierdut este temporar deplasat.

O întâlnire s-ar putea transforma într-o aventură. S-ar putea să te căsătorești. S-ar putea să te îndrăgostești fără speranță, răsturnându-ți lumea cu susul în jos. Și, chiar dacă nu cauți o persoană, iubirea este totuși posibilă. Inima ta ar putea bate pentru un cățel, pisoi sau chiar o rață.

Vărsător

Bun simț

Cu Pluto în propriul tău semn, lucrurile pe care le mănânci și le bei pot avea un efect mai puternic asupra sănătății tale. S-ar putea să fii foarte concentrat pe dieta ta și să faci schimbări pozitive care îți vor transforma energia și starea de spirit.

Ar putea fi un zgomot acasă. Două părți în conflict s-ar putea ciocni, cu tine la mijloc. S-ar putea să fii nevoit să vrei menținerea păcii. Deși s-ar putea să nu reușeșt să rezolvi complet această problemă, cea mai bună soluție este să faci oamenii să vorbească.

Pești

Spirit liber

S-ar putea să fii destul de obsedat de ceva din viața ta. Ar putea fi o conversație, o piesă muzicală care se aude mereu în capul tău sau un gând negativ persistent. Doar recunoaște-l și apoi deschide ușa pentru a-l lăsa să plece, așa cum ai face cu o molie din casă.

Te-ai putea implica în ceva ce nu ai mai făcut până acum. S-ar putea să mergi cu un skateboard motorizat. S-ar putea să intri într-o cameră pentru a rezolva puzzle-uri cu prietenii tăi sau ai putea participa la o sesiune de jocuri de societate.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal