x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 18 - 24 iulie 2022. Este o perioadă bună, dar vine cu încercări și erori

Horoscop săptămânal, 18 - 24 iulie 2022. Este o perioadă bună, dar vine cu încercări și erori

17 Iul 2022   •   11:10
Horoscop săptămânal, 18 - 24 iulie 2022. Este o perioadă bună, dar vine cu încercări și erori
Sursa foto: jeremy Bishop Unsplash.com

Horoscopul săptămânal al fiecărui semn zodiacal pentru perioada 18 - 24 iulie 2022 este aici cu o prognoză astrologică pentru ultima săptămână a sezonului Rac.

Săptămâna aceasta anunță venirea Soarelui în Leu, care se va preta vindecării și reînnoirii. Ne putem aștepta la îmbunătățiri ale talentelor noastre comunicative, deoarece vom vedea trigonul lui Mercur, Neptun, trigonul lunar Mercur și pătratul lui Mercur.

În timp ce viețile noastre amoroase nu vor fi în centrul atenției acestei săptămâni, ne vom împiedica de noi modalități de a accepta oamenii care suntem.

Respectul de sine și stima de sine cresc, datorită Soarelui în Leu, jumătății de lună în Berbec și Jupiter, semipătratul Berbec. Toate acestea vin la momentul potrivit, deoarece „timpul perfect” este cheia succesului acestei săptămâni.

S-ar putea să descoperim că ne confruntăm cu șanse dificile în timpul săptămânii, pe măsură ce ne luptăm înainte și înapoi cu energiile create de Saturn în Vărsător și Luna pătrar Saturn spre ultima parte a săptămânii.

Una peste alta, pe măsură ce părăsim Racul, renunțăm și la anumite emoții pe care le vom recunoaște mai degrabă dăunătoare sănătății noastre decât utile.

Avem mai multe tranzite Neptun care ne ajută să înțelegem anumite probleme de care ne-am ținut și, cu ajutorul tranzitelor Berbec, ne vom depăși problemele.

Horoscopul săptămânal al fiecărui semn zodiacal pentru 18 - 24 iulie 2022

Berbec (21 martie - 19 aprilie) 

Nu va fi un șoc pentru tine când te vei trezi că îți revendici spațiul și îți ceri intimitatea. Simți că ai sacrificat suficient și, în timpul săptămânii, vei cunoaște că, dacă vrei să păstrezi ceva, atunci ar fi mai bine să fii dispus să lupți pentru asta. Deși nu vei fi provocat în acest fel, vei fi în gardă. Săptămâna aceasta te pune într-o stare defensivă, pe care o vei considera a fi una de pregătire. 

Taurul (20 aprilie - 20 mai) 

Dacă ai experimentat vreodată sentimentul de a exagera, săptămâna aceasta te va face să știi că acest lucru este realitate. Ești pe cale să exagerezi, Taur, și deși consecințele nu vor fi prea groaznice, vor fi fizice și tu vei fi cel care le va simți. Acesta ar putea fi un avertisment pentru a folosi moderația în toate lucrurile. Încearcă să te abții de la acțiuni excesive, în special când mănânci, bei sau chiar te antrenezi prea mult. Respectă-ți corpul, deoarece este singurul pe care îl ai.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Aceasta este săptămâna de care ai nevoie pentru a-ți limpezi mintea și a recăpăta stăpânirea puterii tale. Ți-ai permis prea multe „coborâșuri” și nu mai poți tolera încă o veste proastă. Și astfel, iei o decizie fermă de a lăsa opiniile celorlalți să iasă din tine. Săptămâna aceasta te vindecă în sfârșit de durerea sâcâitoare a ceea ce lași să te conducă.

Rac (21 iunie - 22 iulie) 

Sincer, nu știi ce faci cu viața ta. S-ar putea să simți că trebuie să găsești un scop și, dacă mergi pe acea cale, vei ajunge să te simți deprimat, deoarece nu există un scop evident pentru tine. Ești blocat pe cuvântul „scop” și simți că trebuie să fii ca toți ceilalți. Scopul tău, Rac, este să trăiești. Asta e tot. Nu te îngrijora de lucrurile mici; nu te bloca în cuvinte precum scop sau cale. Doar trăiește-ți viața și nu te lăsa prins de cuvinte la modă.

Leu (23 iulie - 22 august)

Pentru că sezonul tău se apropie, simți că lumea îți datorează ceva. Acest lucru creează în tine un sentiment de lipsă, de parcă nu ai avea tot ce ai nevoie acum. Te gândești că ești cumva o victimă, că toată lumea ar trebui să îți aducă laude și să își dea atenție. Vrei cadouri, promisiuni și distracție. Le vei avea pe toate, dar trebuie să-ți reduci atitudinea insistentă, deoarece îi va descuraja pe oameni și, înainte de a-ți da seama, îți vei manifesta cea mai mare frică: oamenii te ignoră pentru că ești prea dificil.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Știi că este rău pentru tine, totuși continui să ai o obsesie nesănătoasă pentru cineva din trecut. Vrei să știi ce fac ei și nu vrei să recunoști că ești interesat doar pentru că te-ai plictisit și ai nevoie de ceva pe care să te concentrezi. Săptămâna aceasta ai uitat complet cum să-ți folosești mintea pentru a-ți găsi pacea; ai prefera să cazi în drame inutile.

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie)

Așteaptă-te în săptămâna aceasta la un dezacord cu prietenii, care se poate transforma într-o sesiune în care toți cei implicați ajung să se înregistreze reciproc pe rețelele sociale. E ca și cum ai sărit în toată drama care poate avea loc între prieteni; ești pe deplin responsabil pentru rolul tău în acest efort teatral și știi asta. Mândria te lasă să-ți pierzi prietenii; nu vei ceda și cu cât poziția ta este mai fermă, cu atât vei deveni mai singur.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

În această săptămână, te uiți în gol, căutând răspunsuri. Te-ai plictisit și știi că depinde de tine să ieși din depresie. Ai dori să dai vina pe altcineva, dar recunoaște cât de nesincer ar fi. Știi că tu ești cel care trebuie să se schimbe și că nu are nimic de-a face cu forțele externe. Săptămâna aceasta îți va schimba cursul; totuși, acest lucru va necesita efort și contemplare. Vei avea succes.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie) 

Zilele de exagerare au trecut, Săgetător, și nimeni nu știe asta mai bine decât tine. Nu ai încercat în mod conștient să exagerezi, dar această săptămână îți permite să reflectezi asupra a ceea ce a mers prost, împreună cu idei creative despre cum poți remedia orice daune pe care le-ai provocat. Este o săptămână bună, dar vine cu încercări și erori. Dacă poți rămâne concentrat, atunci poți realiza lucruri grozave. Elimină distragerile, deoarece acum știi care este direcția potrivită pentru tine.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă este nevoie, poți fi o adevărată amenințare și rezervi această latură a naturii tale doar pentru momentele care necesită rafinarea ta dură. Ești pe cale să acuzi pe cineva. Nu te vei încurca și cineva va încerca săptămâna aceasta. Cum îndrăznesc ei? Deși acest lucru poate declanșa partea mai întunecată a ego-ului tău, nu vei fi dejucat. Nimeni nu va trece peste tine, Capricorn, și, deși încearcă, săptămâna aceasta.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

S-ar putea la fel de bine să trăiești pe o altă planetă săptămâna aceasta, Vărsător, pentru că pur și simplu nu ești pregătit pentru trăsăturile oamenilor și slăbiciunile lor. Faci asta din când în când; te îndepărtezi de oameni și te ascunzi în micul tău refugiu cu lucruri care te fac să te simți în siguranță. Săptămâna aceasta te face să alergi pentru acoperire, deoarece lumea din jurul tău se simte nesigură și instabilă. Faptul că ai această abilitate este practic o superputere și, pentru aceasta, spunem: „Mai multă putere pentru tine!”

Pești (19 februarie - 20 martie) 

Vei încerca să realizezi ceva grozav în această săptămână și, deși s-ar putea să vezi un oarecare succes, sentimentul de bază cu care vei rămâne este că ai eșuat. Acest lucru nu este adevărat; cu toate acestea, te ții mereu la standarde de excelență aproape imposibile, ceea ce face ca multe dintre încercările tale să pară eșec. Este totul sau nimic cu tine, Pești, de aceea ești cu adevărat magnific. Pasiunea ta poate duce la oboseală, dar cel puțin poți spune că ai pus totul în ea.

 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop saptamanal