x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 19-25 februarie 2024. Gemenii se pregătesc de călătorie. Fecioarele primesc ajutor. Săgetătorii renovează

Horoscop săptămânal, 19-25 februarie 2024. Gemenii se pregătesc de călătorie. Fecioarele primesc ajutor. Săgetătorii renovează

de Moira Dună    |    15 Feb 2024   •   10:15
Horoscop săptămânal, 19-25 februarie 2024. Gemenii se pregătesc de călătorie. Fecioarele primesc ajutor. Săgetătorii renovează
Sursa foto: Hepta

Soarele intră în zodia Peștilor și face semisextil cu Pluto din Vărsător.

Berbec

O relație devine interesantă

Este timpul să apreciezi lucrurile bune din viață. Recunoaște ceea ce este sub controlul tău și, dacă ce nu este lasă-l să treacă. Permite destinului să-și joace rolul în viața ta. Observă ce îți aduce Universul în cale. Este posibil să vezi semne care sugerează o direcție de mers.

S-arr putea să te amesteci cu oameni care sunt foarte diferiți de tine. Ar putea avea idei politice sau spirituale diferite, dar asta nu înseamnă că ziua este irosită. Ai putea obține câteva perspective remarcabile despre tine și despre modul în care relaționezi cu ceilalți. Astăzi este un moment bun pentru a fi în preajma unor oameni foarte diferiți.

Taur

Magnetism

Ai putea avea mai multă interacțiune cu comunitatea. A-ar putea să fii implicat în activități de caritate sau să faci ceva pentru a ajuta un candidat politic. Ar putea exista o oportunitate de a lucra cu o organizație religioasă. Acesta este un moment bun pentru a fi voluntar pentru o cauză demnă.

S-ar putea să faci ceva la locul de muncă care nu este în fișa postului. S-ar putea să ți se ofere puține instrucțiuni despre cum să duci sarcina la îndeplinire sau ar putea implica o nouă tehnologie pe care nimeni de la birou nu știe cum să o folosească. Este important să procedezi cu atenție. Dacă înaintezi prea repede, s-ar putea să-ți pierzi timpul și efortul.

Gemeni

Aventură

Ai mai multe oportunități în cariera ta. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, acesta este un moment bun pentru a-ți posta CV-ul sau pentru a accepta invitații la interviu. Poți face o schimbare importantă în acest timp.

Dacă ești pe drum, ar putea exista unele probleme cu biletele, vizele sau bagajele. Este ușor să pierzi noțiunea lucrurilor acum. Încercați să ai un sistem de rezervă, dacă este posibil. Dacă încerci să faci aranjamente de călătorie acum, s-ar putea să întâmpini unele blocaje.

Rac

Conexiune

Te concentrezi pe credințele spirituale, gândurile filozofice și imaginea de ansamblu a vieții tale. S-ar putea să ai o altă perspectivă acum, bazată pe ceva ce ai citit sau pe cineva cu care ai vorbit. Acesta este un moment bun pentru a participa la o conferință, o trezire spirituală sau yoga.

S-ar putea să fii interesat de consolidarea datorilor sau de a obține uncredit foarte bună cu o dobândă mai mică, dar vei întâmpina niște întârzieri iritante. Oricât de concentrat ești pe a face acest lucru, toată lumea pare să-ți solicite mai multe informații sau să te trimită la departamentul greșit. 

Leu

Comoară

AI mai mult acces la resurse decât de obicei. Aceasta înseamnă că oamenii îți vor oferi ajutor atunci când avi nevoie de el. Este posibil să poți obține credit suplimentar sau credit la o rată a dobânzii mai mică. Acesta este un moment bun pentru a refinanța o casă sau pentru a obține un împrumut de consolidare a facturilor. Provocarea este că îți place să fii independent, așa că acceptarea ajutorului poate fi uneori riscantă.

O conexiune specială pe care o ai cu cineva s-ar putea clătina. Sau s-ar putea să te simți testat. Dar acesta ar putea fi un mesaj de la Univers că ești prea fixat pe o idee sau blocat într-o rutină. Înainte de a primi sfaturi de la altcineva, ia în considerare propria ta îngrijorare.

Fecioară

Ajutor

Sunt evidențiate relații de tot felul. Poți întâlni noi prieteni și oameni care sunt dispuși să-ți dea o mână de ajutor. Poți găsi oameni care să fie colaboratori de afaceri sau mentori. Și, cel mai important, ai energie bună pentru o relație de dragoste. Dacă ești în căutarea iubirii, aceasta este cea mai bună energie pe care ai avut-o de ceva timp pentru a face o conexiune grozavă.

Relația cu un coleg sau cu un client ar putea fi dificilă. Oamenii par să fie ușor iritați, foarte confuzi și nerăbdători pentru rezultate. S-ar putea să trebuiască să respiri adânc și să numeri până la 10.

Balanță

Planuri

Ai ocazia să stabilești noi rutine care pot face o diferență profundă în viața ta. Poți adăuga exerciții zilnice printr-o aplicație sau un antrenor personal. Ai putea curăța bucătăria. S-ar putea să dezactivezi rețelele sociale pentru a putea citi o carte sau a studia un subiect interesant. Vezi schimbări mari în viața ta într-un timp foarte scurt.

S-ar putea să fii nerăbdător să ajuți pe cineva mai tânăr, dar este puțin probabil să te asculte. S-ar putea să-ți faci griji în legătură cu viitorul lui sau cu cât timp petrece conectat la tehnologie. Persoana cu care vrei să vorești nu este pregătită să-ți audă mesajul.

Scorpion

Ajuți și poți fi ajutat

Ai putea avea un interes foarte puternic pentru creativitate, muzică sau design. S-ar putea să studiezi o aplicație pentru a crea imagini sau a amesteca partituri muzicale. Acesta este un moment bun pentru a-ți arăta arta lumii printr-o galerie sau un site web. Sau poate vrei să urci pe scenă și să cânți. Acesta este un moment bun pentru a arăta lumii ce poți face.

Pe măsură ce încerci să ajuți un membru al familiei, acesta te-ar putea refuza. Vrea să fie independent. Aceasta ar putea fi o rudă care este mult mai în vârstă sau mai tânără decât tine. Păstrează spațiul pentru cineva de care îți pasă, în cazul în care dorește ajutorul tău.

Săgetător

Activități stimulatoare

Te concentrezi foarte mult pe locuința ta. Acest lucru ar putea indica faptul că te muți sau faci unele renovări majore. Cineva s-ar putea muta din casă. Cel mai bun lucru de făcut în această perioadă este să vizualizezi cum vrei să fie viața ta acasă. 

A ajunge acolo unde vrei să ajungi ar putea fi foarte dificil. Ar putea exista construcții de drumuri sau pericole meteorologice. Acordă-ți timp suplimentar pentru a ajunge oriunde și respectă regulile de circulație.  

Capricorn

Oportunități

S-ar putea să te concentrezi asupra modului în care ajungeți de la punctul A la punctul B. Vrei să-ți repari sau modernizezi mașina. Sau vrei să cumperi un vehicul nou. S-ar putea să te uiți și la biciclete electrice, bărci sau chiar la lecții de zbor.

Ai putea fi foarte concentrat pe micile detalii ale finanțelor tale, la ceea ce plăteștii, cât durează până când salariul ajunge în contul tău bancar sau cum poți direcționa mai mulți bani către economii. Și în timp ce această energie poate fi iritantă, în general, poți face progrese în crearea unui buget bun.

Vărsător

Informații

S-ar putea să fii foarte concentrat pe finanțe. Ai mai multe oportunități financiare. Acestea ar putea indica o extindere a afacerii tale sau o oportunitate de a obține o mărire de salariu la locul de muncă.

Cineva ar putea să-ți dea un mic impuls într-o direcție, spunându-le altora că ești bun la ceva în care s-ar putea să nu te simți atât de încrezător. Dar acesta este un moment bun. S-ar putea să te ridici într-o mulțime și să cânți sau să reciți poeziile tale. Este bine să-ți asumi un risc, chiar dacă simți că nu ești pregătit.

Pești

Primești ceea ce cauți

Vei fi în lumina reflectoarelor. Ești mai vizibil acum și asta te poate ajuta să-ți găsești un loc de muncă, prieteni noi sau pe cineva pentru o relație de dragoste. Acesta este și timpul tău de plantare a semințelor, cu cât faci mai multe lucruri noi, cu atât recolta ta va fi mai mare în următoarele 12 luni. Acesta poate fi un timp ocupat, dar foarte util.

Ai putea avea o realizare care să-ți ofere o imagine clară a ceea ce se întâmplă, chiar dacă știi că va duce la mai multă muncă. Poate fi vorba despre finanțele tale sau despre cum te descurci la locul de muncă. Aceste informatii pot fi extrem de valoroase chiar dacă sunt putin iritante.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal