x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 22-28 aprilie 2024. Taurii sunt în centrul atenției. Gemenii și Scorpionii fac schimbări radicale

Horoscop săptămânal, 22-28 aprilie 2024. Taurii sunt în centrul atenției. Gemenii și Scorpionii fac schimbări radicale

de Moira Dună    |    17 Apr 2024   •   16:30
Horoscop săptămânal, 22-28 aprilie 2024. Taurii sunt în centrul atenției. Gemenii și Scorpionii fac schimbări radicale
Sursa foto: Hepta

Soarele a intrat în Taur și îl încadrează pe Pluto din Vărsător. Venus din Berbec face semisextil cu Jupiter și Uranus din Taur.

Berbec

Înainte

S-ar putea să simți niște forțe externe la lucru acum. Există oportunități care se află în afara zonei tale de confort. Poți  găsi un mentor sau un ghid care să te ajute să navighezi în ape noi.

S-ar putea să-ți revizuiești bugetul. Există mulți bani din direcții diferite și, uneori, este greu să ții evidența tuturor, mai ales cu aplicațiile care sunt debitate automat pe cardul tău. Acesta este un moment bun pentru a analiza cheltuielile pe care le poți elimina.

Taur

Eveniment social 

Ești foarte vizibil în acest moment. Este posibil să petreci de ziua ta ori postările tale de pe rețelele sociale să obțină o vizibilitate mai mare, să primești recunoaștere la o întâlnire a companiei ori CV-ul tău să fie ales pentru următoarea rundă de interviuri.

Dragostea este o posibilitate chiar dacă nu te simți pregătit. O oportunitate de relație ar putea fi în fața ta, chiar dacă nu ai timp. Dacă ești în căutarea dragostei, s-ar putea să fie nevoie să-ți rearanjezi programul. Și dacă ești deja într-o relație de dragoste, ia în considerare să petreci timp de calitate cu partenerul.

Gemeni

Priorități

Ai putea face o schimbare radicală. Aceasta ar putea fi o credință limitativă pe care o ai încă din copilărie și, dintr-o dată, poți să te eliberezi și să te desprinzi de lanțurile care te-au reținut.

Lumea pare mai strălucitoare și plină de posibilități. Ești atras de multe lucruri diferite, unele dintre ele bune și altele umplute cu zahăr. Vrei să te joci într-un mall uriaș plin de jucării și distracții.

Rac

Schimbare 

În acest moment, a te ține de modele vechi doar îți face viața mai dificilă. Ești mai puternic decât pentru care îți dai credit. Ai putea să simți un impuls de încredere.

Un prieten și-ar putea exprima interesul de a fi mai mult decât doar prieten cu tine. Și asta te-ar putea lua prin surprindere. Ai ocazia să fii într-o relație mai apropiată dar înseamnă și că prietenia ta se va schimba semnificativ.

Leu

Eveniment fericit

Este o idee bună să-ți ceri iubitului tău sau partenerului de afaceri ceea ce îți dorești. Nu există niciun motiv să fii subtil. Acesta este un aspect simplu care aduce beneficii atunci când ești direct.

Apare o oportunitate, probabil legată de cariera ta, dar poate părea puțin riscantă. Te gândești că vrei să faci doar lucruri în care te simți sigur de succes. În caz contrar, așteaptă ca energiile să se alinieze pentru tine, așa cum se va întâmpla în următoarele câteva săptămâni.

Fecioară

Pas înainte

Ai putea obține un soft care îți uurează munca. Acesta ar putea fi ceva ce ți-ai dorit de mult timp. Ar putea avea ceva de-a face cu locul de muncă sau poate fi un aparat electrocasnic. 

Ai putea să te simți puțin nesigur despre ceea ce știi. S-ar putea să fiți chemat să oferiți niște informații sau o opinie despre ceva, dar amâni. Imediat ce o faci, realizezi că știi răspunsul.

Balanță

Altă cale

Îți poți transforma viața făcând ceva diferit. Chiar și un mic risc acum ar putea deschide posibilități mari. Gândește-te să spui da unei oportunitati care ți se prezintă.

Tu și un partener ați putea să discutați despre finanțe. Dacă aceasta este o conexiune de afaceri, s-ar putea să obțini un mare beneficiu. Dacă aceasta este o relație personală, vă puteți alinia obiectivele economice.

Scorpion

Schimbări de la zero

S-ar putea să nu mai suporți bucătăria ori baia de modă veche, așa că te apuci de renovări majore ori chiar vrei să te muți. 

S-ar putea să te întrebi dacă tu și partenerul tău puteți lucra împreună. S-ar putea să vă gândiți să începeți o afacere și să vă combinați abilitățile umane și organizatorice pentru a deveni un cuplu puternic. Dacă te simți gata  de antreprenorit, ai putea începe o afacere cu partenerul tău sau cu o rudă apropiată.

Săgetător

Obstacolele dispar

S-ar putea să te trezești dintr-un vis știind exact ce trebuie să faci. Dintr-o dată blocajele dispar. Nimic nu te reține. Îți poți face planuri.

S-ar putea să ai o șansă la locul de muncă, care chiar dă roade. Ai putea să oferi o sugestie care economisește tuturor timp și dureri de cap. Important este să nu insiști. Lasă-le oamenilor timp să digere ideea înainte de a trece la conceptul complet.

Capricorn

Concentrat și productiv

Ești gata să preiei controlul asupra banilor tăi și, pe măsură ce o faci, aproape imediat începi să vezi oportunități de a economisi și de a câștiga. Acesta este un moment bun pentru a cere banii care ți se datorează, a trimite facturi și a te pregăti să ceri o mărire de salariu la următoarea întâlnire cu șeful tău.

Romantismul îți bate la ușă. Dacă ești în căutarea dragostei, aceasta este o zi excelentă pentru a cunoaște oameni noi la un eveniment social. Următoarea ta relație ar putea fi într-un nou grup de prieteni. Dacă ești deja într-o relație serioasă, ia în considerare o cină romantică.

Vărsător

Oportunități

Membrii familiei ar putea observa că acum ești mai încrezător. Ai putea câștiga respect de la o rudă mai în vârstă și încurajare de la un frate. Membrii familiei tale te văd așa cum ești cu adevărat.

S-ar putea să fii foarte ocupat. Toată lumea pare să aibă nevoie de tine, iar telefonul tău ar putea să sune toată ziua. S-ar putea să alergi în zece direcții deodată. 

Pești

Știi despre ce vorbești

S-ar putea să descoperi că ești destul de bun la crearea de artă, la uninstrument muzical sau la un joc video care necesită un ochi atent și abilități bune de rezolvare a problemelor. Acest lucru ar putea deschide ușa către o nouă abilitate pe care o poți dezvolta în timp. Ai putea găsi un nou hobby profitabil.

S-ar putea să cauți o mașină nouă sau poate un scuter, motocicletă sau bicicletă electrică. Poți testa un vehicul, dar poate așteptați încă câteva zile înainte de a face achiziția.
 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal