x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 22-28 ianuarie 2024. Berbecii sunt în centrul atenției. Balanțele aduc pacea în familie

Horoscop săptămânal, 22-28 ianuarie 2024. Berbecii sunt în centrul atenției. Balanțele aduc pacea în familie

de Moira Dună    |    18 Ian 2024   •   16:00
Horoscop săptămânal, 22-28 ianuarie 2024. Berbecii sunt în centrul atenției. Balanțele aduc pacea în familie
Sursa foto: Hepta

Luna din Gemeni face opoziție cu Venus din Săgetător. Venus intră în Capricorn și face semisextil cu Pluto din Vărsător.

Berbec

Centrul atenției

Ai putea șopti cuvinte de dragoste și faci schimbi de mesaje incitante. Te întâlnești cu partenerul tău pentru nopți fierbinți. 

S-ar putea să cauți un anumit rezultat, dar pierzi prea mult timp și beneficiile sunt sub așteptări. Acest lucru ar putea fi legat de perfecționism sau de sentimentul că este ceva nedrept, dar vezi dacă merită să continui. 

Taur

Planuri

Poți jura că vei opri cheltuielile impulsive. S-ar putea să simți că contul tău bancar este fragil. Din păcate, dorința ta de a cumpăra lucruri este puternică. Ia în considerare doar achiziționarea de lucruri care adaugă cu adevărat ceva în viața ta.

Există multe lucruri pe care le faci, așa că recunoaște că fie nu vei tolera niciun defect, fie trebuie să te mulțumești cu un lucru aproape perfect. 

Gemeni

Comunicare

Este posibil să fi luat o decizie de  curând dar te confrunți cu opoziția partenerului sau a prietenului tău apropiat. Ar putea crede că mergi în direcția greșită. S-ar putea să nu-ți înțeleagă motivațiile. Acesta este un semnal că ar trebui să vă gândiți la alegerea ta.

În general ești deschis la idei noi, dar acum trebuie să fii corect și conservator în comunicare. În e-mailuri, asigură-te că te adresezi persoanei potrivite și că ai faptele clare. Acest lucru este important mai ales dacă este vora despre bani.

Rac

Relație

S-ar putea să ai o listă lungă de lucruri de făcut dar s-ar putea să ai nevoie și de puțin timp de liniște singur. Ai putea să încerci să echilibrezi ceea ce faci pentru alții cu a avea grijă de tine. Încearcă să te pui pe primul loc pentru o schimbare.

Partenerul sau prietenul tău apropiat ar putea fi foarte atent cu privire la un aspect al vieții. Și ți-ar fi foarte ușor să treci acea graniță sau să calci pe un declanșator pentru el. Ar putea fi ușor iritat sau să se simtă dezechilibrat. 

Leu

Discuții

Ai putea fi cu prieteni cărora le place să se răsfețe. Ești generos și iubitor de distracție, așa că s-ar putea să te răsfeți și tu. 

Ar putea fi timpul să  ai o discuție serioasă cu partenerul tău. Dar să știi că vei întâmpina o oarecare rezistență. S-ar putea să vrei să avansezi în această relație sau s-ar putea să vrei să o încetinești, astfel încât să-ți tragi respirația. Tu și partenerul tău nu sunteți sincronizați în ceea ce privește subiectul sau poate că termenii pe care îi folosiți pentru a vă descrie relația viitoare sunt declanșatori deghizați. 

Fecioară

Informații 

S-ar putea să cântărești diferitele beneficii ale muncii acasă față de lucrul la birou. Această energie necesită un compromis, dar asta nu înseamnă că trebuie ca lucrurile să fie egale. Doar un pic mai echilibrat ar fi bine în acest moment.

Dacă ești în căutarea dragostei, s-ar putea să fii prins în detalii care sunt mai puțin importante decât crezi. S-ar putea să vrei să te concentrezi mai mult pe absoluturile pe care le dorești, decât pe nenumăratele calități și trăsături ale unui partener ideal.

Balanță

Echilibru

Este o perioadă bună să călătorești și să te distrezi puțin. Este timpul să te bucuri.

Un membru al familiei ar putea fi iritat sau ar putea exista o ceartă minoră între două rude. Tu ești întotdeauna pacificatorul, așa că s-ar putea să trebuiască să intervii între aceste două părți pentru a găsi o modalitate prin care toată lumea să se înțeleagă. Probabil că ești singurul care îți poate păstra calmul.

Scorpion

Cere ce dorești

S-ar putea să-ți dorești ceva nou, sau poate un obiect din coșul tău de cumpărături online este acum la reducere. S-ar putea să ai niște bani în plus în buzunar pe care vrei să îi folosești pentru a cumpăra cuiva un cadou. Poți găsi ceva pe care îl prețuiești la un preț foarte bun.

Ar putea exista o comunicare stresantă cu un vecin. Este posibil să mergi la o întâlnire a asociației de proprietari și să găsești o mulțime de oameni cu opinii, fiecare cu propria agendă. Dacă ești în consiliul unei astfel de organizații, poate vrei să programezi întâlnirea pentru o altă zi.

Săgetător

Popularitate

Energia relațională este foarte puternică.. Dacă ești în căutarea iubirii, ai putea să întâlnești pe cineva care te incită. Dacă eștideja într-o relație de dragoste, este posibil să vă petreceți după-amiaza în spatele ușilor închise.

Există un pic de conflict între ceea ce ai vrea să cumperi și dorința ta de a aștepta și de a economisi bani. Și o parte din tine știe că articolul este la reducere și nu va fi la vânzare pentru totdeauna. Dar o altă parte din tine a decis să nu facă cumpărături impulsive. Este probabil ca partea ta practică să câștige.

Capricorn

Claritate

S-ar putea să ai o dorință foarte puternică de a-ți lua puțin timp liber. Chiar și o jumătate de zi ar fi foarte benefică pentru tine acum, dar s-ar putea să simți și că vrei să fii la birou sau să participi la întâlnire. Fă alegeri conștiente și acordă-ți permisiunea de a spune nu unor lucruri.

S-ar putea să-ți dorești ceva nou, dar decizi să-l faci din ceva vechi. Este timpul să reciclezi o haină sau pentru a refinisa o piesă de mobilier.

Vărsător

Viitor

Ți-ar plăcea să te distrezi puțin, așa că s-ar putea să te gândești să pleci devreme de la serviciu pentru a putea merge la un film sau la un concert. Un prieten ar putea sugera să vă întâlniți pentru happy hour. Sau poate vrei să ajungi acasă să te joci cu copiii. Ai nevoie de o mică pauză.

Abilitatea ta psihică este puternică și ai putea citi foarte clar ce se întâmplă. Acesta este un moment bun pentru a exersa citirea cărților de tarot sau a cărților de joc obișnuite. Sau ai putea vorbi cu un prieten despre interpretarea viselor.

Pești

Universul îți vorbește

Ai putea surprinde un membru al familiei și să-l duci la o cină specială. Sau ai putea veni acasă devreme pentru a juca jocuri de societate cu copiii. Tu si familia ati putea avea o petrecere improvizata pentru a sarbatori rezultate bune la un test sau la o competiție sportivă. Te poți distra puțin.

Ai putea avea o epifanie spirituală. Îngerii tăi te călăuzesc.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal