x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 24 - 30 august 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Atenţie la bani, nu băgaţi mâna prea adânc în buzunar

Horoscop săptămânal 24 - 30 august 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Atenţie la bani, nu băgaţi mâna prea adânc în buzunar

23 Aug 2020   •   11:23
Horoscop săptămânal 24 - 30 august 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Atenţie la bani, nu băgaţi mâna prea adânc în buzunar
Sursa foto: pixabay.com

Următoarea săptămâna va avea întorsături neprevăzute în plan astrologic. Camelia Pătrășcanu a dezvăluit evoluția aștrilor pentru săptămâna 24 - 30 august 2020.

 

Balanţă - urmează o săptămână care începe foarte spornic, luni şi marţi banii întră în buzunar, activităţile sunt plăcute şi sunt felicitate pentru munca lor. Miercuri şi joi, atenţie la acte, drumuri lungi, călătorii. Joi, trebuie să dovedească mai multă înţelepciune în relaţia cu cineva apropiat. La final de săptămnă, multă muncă în casă sau tensiuni în relaţia cu familia. 

Scorpion - sunt într-o formă foarte bună luni şi marţi, iar acest lucru se vede şi în relaţiile sentimentale, dar şi profesional, tot felul de activităţi care trenau parcă merg acum bine şi uşor. Miercuri şi joi, atenţie la bani, nu băgaţi mâna prea adânc în buzunar, dacă vreţi să împrumutaţi, e mai bine aşa. În week-end, atenţie la călătorii!

Săgetător - începutul de săptămână e lejer, poate nu se chinuie prea mult cu munca, dar se rezolvă lucrurile, iar dacă nu au chef, se echivează. Pentru miercuri şi joi, sunt stimulaţi astral să se implice şi au un sentiment al importanţei de sine cam accelerat, de aceea pot fi discuţii cu apropiaţii joi. La final de săptămână, atenţie la bani, nu prea scoateţi din buzunar.

Capricorn - începutul de săptămână e foarte bun, mai ales din ounct de vedere social, primesc consolare şi atenţie în problemele sentimentale, deci e bine să ceară sfatul. Miercuri şi joi, au sentimentul că viitorul le scapă printre degete, că nu ţin pasul. De aceea, sunt mai concentraţi, mai vigilenţi, vineri şi sâmbătă. Şi relaţia cu partenerul are nevoie de atenţie.

Vărsător - au succes luni şi marţi, sunt în formă, au rezultate şi pot primi o propunere fără să facă ei eforturi, astfel că cineva care le apreciază munca, îi vorbeşte de bine. Atenţie la promisiunile pe care le faceţi, să nu fie mai mari decât vă puteţi ţine voi de cuvânt, mai ales joi. Riscaţi să repetaţi o greşeală din trecut. Mai bine daţi dovadă de înţelepciune şi măsuraţi-vă cuvintele. Pentru finalul de săptămână atenţie la sănătate, pentru că se acumulează oboseală.

Peşti - luni şi marţi au zile foarte bune, înălţime morală, simţ estetic, al echilibrului şi mai ales în plan sentimental sau în relaţiile cu oamenii, reuşesc foarte bine. Totodată, sunt şi veşti bune şi acte bune care se pot face luni şi marţi. Miercuri şi joi, tensiuni sau emoţii sau trac, mai ales dacă au nişte sarcini deosebite şi vor să facă lucrurile foarte bine. La final de săptămână pot fi mulţumiţi de rezultatele lor şi mai puţin cu distracţia, pentru că s-a acumulat multă oboseală din cursul săptămânii.

 

Citește aici horoscopul integral

×