x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 29 aprilie - 5 mai 2024. O perioadă minunată pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal, 29 aprilie - 5 mai 2024. O perioadă minunată pentru toate zodiile

de Moira Dună    |    25 Apr 2024   •   09:00
Horoscop săptămânal, 29 aprilie - 5 mai 2024. O perioadă minunată pentru toate zodiile
Sursa foto: Hepta

Războinicul Marte se unește cu Neptun în Pești. Frumoasa Venus intră în Taur pe 29 aprilie 20204, unde va rămâne până pe 23 mai.

Berbec

Creativitate

Fugi de lucrurile banale și, în schimb, ești inspirat de artă, muzică sau teatru. S-ar putea să ai energia să te plimbi printr-un târg sau să mergi la o expoziție de artă locală. Poate participi la un festival de muzică.

Ce rost are să ai bani dacă nu o să-i folosești pentru a obține ceea ce îți dorești? Aceasta ar putea fi atitudinea ta acum, când Venus călătorește prin casa ta de cheltuieli. S-ar putea să fii foarte atrad de obiecte strălucitoare și bilete pentru experiențe distractive.

Taur

Popularitate

Gândește-te să explorezi ceva nou. Ceva îți poate stârni curiozitatea și îți poate excita simțurile. Ia în considerare să spui da atunci când un prieten îți sugerează să mergi la un nou restaurant sau să te plimbi prin magazinele din zona turistică a orașului. Dacă ești în căutarea dragostei, încearcă o activitate nouă.

Popularitatea ta crește. S-ar putea să primești multe complimente de la oameni în această perioadă. Ai putea să faci noi cunoștințe și să te conectezi cu alți oameni.

Gemeni

Oamenii potriviți

S-ar putea să te ocupi de comunicările companiei sau să te pregătești pentru întâlniri. Intuiția ta este destul de puternică și te poate ghida către întrebările, informațiile și proiectele care sunt important. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, aceasta este o zi bună pentru a trimite întrebări.

S-ar putea să găsești bilete la un concert sau să vizitezi un spectacol de artă. S-ar putea să desenezi acasă.

Rac

Beneficii

Ai putea căuta bilete ieftine și o ofertă de cazare pentru o vacanță. Acesta este un moment bun pentru a căuta bagaje, pentru a-ți reînnoi pașaportul sau pentru a te urca într-un avion către o destinație turistică la modă.

S-ar putea să fie câteva vești bune de la locul de muncă. Ai putea obține o creștere de salariu sau un bonus. Poate că un nou procent de comision te ajută să câștigi mai mulți bani. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, s-ar putea să poți negocia un salariu mai mare.

Leu

Dragoste și prietenie

Analizezi investițiile și faci schimbări de active pentru a profita de mișcarea recentă a pieței de capital. S-ar putea să afli despre noi tipuri de investiții și să profiți de câteva oportunități.

Carisma ta este mare, iar popularitatea ta este în creștere. Poți atrage noi prieteni și chiar să te îndrăgostești. Acesta este un moment bun pentru a fi văzut, așa că nu te ascunde. Acceptă invitațiile și fii în preajma unor oameni noi.

Fecioară

Perspectivă nouă

Ai o excelentă energie relațională. Ai putea întâlni pe cineva pentru o relație de prietenie sau de dragoste. S-ar putea să fii invitat la un eveniment social, nuntă sau petrecere. Acesta este un moment bun pentru a întâlni oameni noi și a fi sociabil.

O chestiune legală sau de documente ar putea fi rezolvată în favoarea ta. Acesta este un moment bun pentru a te ocupa de licențe profesionale sau permise legale. Poți găsi persoane utile care să te ghideze, astfel încât să poți obține aprobarea de care ai nevoie.

Balanță

Legătură importantă

S-ar putea să mergi la pescuit cu un prieten. Dar această energie ar putea însemna și să iei masa la cea mai bună cherhana. Acesta este un moment potrivit pentru a vizita oceanul sau a merge cu barca.

Ai putea fi foarte concentrat pe randamentul pe care îl obții din investiții. S-ar putea să muți unele investiții pentru a valorifica schimbările de pe piață.

Scorpion

Oportunități

Tu și partenerul tău ați putea fi foarte interesați de partea romantică a relației voastre. Amândoi s-ar putea să vă simțiți destul de agitați, iar acest lucru ar putea duce la niște nopți foarte distractive. Dacă ești în căutarea iubirii, puoți găsi pe cineva cu care împărtășești o atracție puternică.

Faci legături grozave acum. Atragi oameni pozitivi care ar putea dori să se asocieze cu tine pentru afaceri sau prietenie. 

Săgetător

Emoție

S-ar putea să fii foarte interesat de apă și de casa ta. Acest lucru ar putea însemna că instalezi o piscină sau schimbi baia.

S-ar putea să ai un proiect de lucru pe care îl iubești sau s-ar putea să lucrezi cu oameni încântători. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, poți găsi ceva distractiv. 

Capricorn

Energie pozitivă

Acum este important să te ocupi de documente. S-ar putea să fie nevoie să examinezi un contract, să studiezi o problemă juridică sau să clasifici documentele financiare. S-ar putea să răspunzi la e-mailuri și să returnezi apeluri telefonice.

S-ar putea să întâlnești pe cineva care este foarte interesat de tine. Dacă ești în căutarea dragostei, poți găsi pe cineva de care ești foarte atras. Dacă ești deja într-o relație de dragoste, voi doi s-ar putea să plecați într-o vacanță.

Vărsător

Lucruri bune 

A face puțină magie pentru bani ar putea fi foarte benefic în acest moment. S-ar putea să aprinzi o lumânare de aur pentru a atrage o sumă mare de bani. 

Vrei să-ți înfrumusețezi casa, așa că zugrăvești și redecorezi. 

Pești

Dragoste

Poți folosi puțină magie astăzi. Acesta este un moment bun pentru a medita. Mesajul tău este auzit de Univers.

Cineva s-ar putea să te audă vorbind și să fie încântat. Dacă ești în căutarea dragostei, sunetul vocii tale ar putea atrage dragostea către tine. S-ar putea să te îndrăgostești de cineva ca urmare a expresivității sale poetice, potrivit astrology.com.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal