x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 29 iulie - 4 august 2024. Taurii se află în centrul atenției. Racii pleacă într-o călătorie. Vărsătorii sunt preocupați de dragoste

Horoscop săptămânal, 29 iulie - 4 august 2024. Taurii se află în centrul atenției. Racii pleacă într-o călătorie. Vărsătorii sunt preocupați de dragoste

de Moira Dună    |    25 Iul 2024   •   08:20
Horoscop săptămânal, 29 iulie - 4 august 2024. Taurii se află în centrul atenției. Racii pleacă într-o călătorie. Vărsătorii sunt preocupați de dragoste
Sursa foto: Hepta

Luna face conjuncție cu Uranus din Taur, luni, 29 iulie și apoi, pe 30 iulie, face conjuncție cu Jupiter din Gemeni.

Berbec

Super erou

Ești impulsiv iar acest lucru ți-ar putea afecta bugetul. Este posibilă o simfonie de cheltuieli. Acest lucru este valabil mai ales când te uiți în jur și simți că lipsește ceva sau vrei să înlocuiești ceva. Dimpotrivă, unii Berbeci ar putea să se elibereze de unele lucruri care nu le mai sunt necesare.

Există multă comunicare. Aceasta poate fi prin mesaje și apeluri video. S-ar putea să vorbești la o întâlnire a personalului sau să ai un interviu de angajare. Totodată, ai putea primi un telefon de la un frate sau un văr.

Taur

Valuri pozitive

Faci o declarație și toți ochii sunt ațintiți asupra ta. S-ar putea să fii pe scenă sau să stai în picioare la o întâlnire pentru a-ți spune părerea. Postările tale pe rețelele sociale au mai multă acoperire. Poți face valuri.

Banii ar putea sosi din mai multe surse iar acest lucru te poate ajuta să te simți norocos. S-ar putea să primești bani care ți se datorează sau un cadou de la un prieten sau o rudă ori poți chiar să găsești bani. Pentru a prelungi acest noroc, ia în considerare să faci puțină magie.

Gemeni

Reînnoit

Ceilalți observă că pari diferit. Faci schimbări în viața ta și este vizibil pentru ceilalți. Unii te sprijină în acest proces, dar alții sunt nervoși în legătură cu direcția în care mergi. Acesta este momentul să ai încredere în tine.

S-ar putea să fii mai emoționat  iar partenerul tău sau un prieten apropiat ar putea simți asta. S-ar putea să nu îți dai seama exact de motivul pentru care emoțiile continuă să clocotească dar este posibil să primești sprijin de la cei din jur. Poți găsi un umăr pe care să plângi dacă ai nevoie.

Rac

Recunoaștere

Ai putea să călătorești cu avionul sau mergi la un spectacol aerian. Te gândești să iei lecții de zbor sau să aplici pentru a lucra pentru o companie aeriană. Sau s-ar putea să trebuiască să iei pe cineva de la aeroport.

S-ar putea să te uiți la numărul 30, care reprezintă faptul că mintea, corpul și spiritul tău devin mai puternice împreună. Ar trebui să crezi în tine și să ai încredere în instinctele tale. Primești mesaje.

Leu

Lumea ta se extinde

Fii foarte atent când postezi impulsiv sau vorbești neîntrebat. Te-ai putea afla într-o situație defavorabilă. Rămâi la cele încercate și adevărate,ceea ce ar putea însemna că postezi videoclipuri drăguțe cu pisoi în loc de opinii politice.

Un prieten îți încălzește inima cu vorbele salefrumoase și sprijinul neclintit. Cineva este alături de tine și arată cât de mult apreciază ceea ce aduci în viața lui. 

Fecioară

Cerul albastru

Încerci să te eliberezi de un tipar de familie sau de așteptările altora, iar asta ar putea duce la o acțiune neregulată. S-ar putea să aplici impulsiv pentru un nou loc de muncă sau școală. Acum ești ghidat intuitiv.

Reputația ta se întărește. Ceva pe care îl trimiți în lume ar putea înconjura globul. Acesta este un moment bun pentru a-ți prezenta noua melodie, o poezie sau pentru a-ți publica romanul. Sau trimiți CV-ul pentru angajare. Lumea te ascultă.

Balanță

Câstig

S-ar putea să-ți anulezi planurile pentru a te putea strecura și a petrece timp de calitate cu persoana iubită. Dacă vă întâlniți, scânteia pe care o simți s-ar putea transforma într-o flacără sănătoasă. Și dacă ești în căutarea dragostei, s-ar putea să găsești pe cineva cu care ai o chimie fizică minunată.

S-ar putea să cauți informații, absorbindu-le ca un burete. Acesta poate fi un nou hobby sau poate deveni o nouă afacere. Acum aduni fapte și cifre și ar putea deveni ceva minunat.

Scorpion

Zâmbete

Un prieten îți poate oferi un ajutor neașteptat. Un coleg ți-ar putea deschide o ușă de carieră. Poți obține ajutor de la cineva cunoscut. Aceasta este o zi bună pentru a cere și a obține favoruri.

Este posibil să primeti câteva informații despre o oportunitate de investiție. Entuziasmul tău ar putea fi mare dar asigură-te că înțelegi atât avantajul, cât și dezavantajul acestui potențial generator de bani înainte de a decide. Nu te lăsa dus de val.

Săgetător

Piatră de hotar

Ai putea petrece ceva timp cu animalul tău de companie, poate ducându-ți câinele la birou sau încercând un ham pentru pisica ta. Acesta este un moment bun pentru a hrăni păsările sau pentru a-ți proteja grădina de veverițe. S-ar putea să adopți un animal de companie.

Popularitatea ta crește. Poți obține invitații atunci când contactezi o persoană pe care vrei să o întâlnești. Oamenii îți vor deschide uși atunci când îți faci timp să bați. Poți face conexiuni bune pe tot parcursul săptămânii.

Capricorn

Steaua ta strălucește puternic.

Vrei să depășești granițele. Vrei să mergi dincolo de ceea ce ai făcut înainte și să simți adrenalina de a trăi doar puțin la limită. Acest lucru nu trebuie să însemne să sari dintr-un avion. Acest lucru ar putea fi la fel de simplu să suni pe cineva cu care vrei să lucrezi.

Ai un impuls pentru bunăstarea ta. S-ar putea să obțini câteva informații care te ajută să vă vindeci și să te simți mai bine în fiecare zi. Poți găsi un medic bun care să te ajute cu recuperarea.

Vărsător

Dragoste

S-ar putea să adăugi tehnologie la casa ta pentru a o îmbunătăți. Ai putea vorbi cu cineva despre energia solară sau un router mai bun. S-ar putea să obțini un televizor mai mare, astfel încât întreaga familie să poată viziona filme împreună.

Dragostea este în aer. Dacă ești în căutarea iubirii, ai ocazia să cunoști pe cineva destul de important acum. Acceptă o întâlnire cu o cafea cu un străin. Ia legătura cu cineva pe un site de întâlniri. 

Pești

Percepția ta este puternică

Fundația pe care stai pare instabilă, așa că aceasta este o perioadă bună pentru a o face mai sigură. Începe prin a stoca alimente în cămară și asigură-te că există benzină în mașină. Lucrurile simple îți pot spori sentimentul de securitate.

Membrii familiei s-ar putea reuni pentru o sărbătoare spontană. Ar putea fi un anunț mare, că cineva se logodește sau cumpără o casă. Cineva din familie ar putea primi o promovare.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal