x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 4 - 10 ianuarie 2021. Racii sunt plini de entuziasm și energie pozitivă

Horoscop săptămânal 4 - 10 ianuarie 2021. Racii sunt plini de entuziasm și energie pozitivă

04 Ian 2021   •   12:32
Horoscop săptămânal 4 - 10 ianuarie 2021. Racii sunt plini de entuziasm și energie pozitivă
Sursa foto: Hepta

Horoscop Berbec

La începutul săptămânii aveți nevoie de o descărcare emoțională. Luni vreți să ieșiți la aer curat, iar prietenii și familia (în special femeile) vor merge  cu plăcere. Marți, miercuri și joi, veți avea o sete de aventură.  Vineri și sâmbătă, trebuie să vă întoarceți la rutină și să vă ocupați de treburile neterminate, dar duminică puteți face ceva mai distractiv. Puteți folosi farmecul pentru a obține ceea ce doriți.

Horoscop Taur

Începeți-vă săptămâna asumându-vă un risc - mai ales unul romantic, dacă sunteți singur. Luni veți avea chef să vă dezvăluiți sufletul, iar alții vă vor răspunde bine la curajul emoțional. Marți, miercuri și joi, încercați să fiți răbdător și rezonabil. Acestea sunt două dintre cele mai mari atuuri pe care le aveți. Vineri și sâmbătă, așteaptă să iubești și să fii iubit. Duminică, liniștește-te și răsfață-te.

Horoscop Gemeni

Te gândești la banii tăi? Pe măsură ce începe săptămâna, s-ar putea să te simți obsedat de problemele financiare, dar este în regulă - luni este o zi excelentă pentru reevaluarea priorităților și a bugetelor. Marți, miercuri și joi, distrează-te la unul dintre sporturile tale preferate. Vineri și sâmbătă ferește-te: abilitățile tale de comunicare nu vor fi suficiente pentru a fermeca cel mai dur public dintre toți - familia ta. Duminică ești un magnet pentru distracție și flirt. 

Horoscop Rac

Ce mod minunat de a începe o săptămână! Ești plin de entuziasm și energie pozitivă luni, așa că nu fi îngâmfat atunci când vine vorba de a merge după ce vrei. Marți, miercuri și joi, aceleași gesturi ar putea câștiga atenția celorlalți. Vineri și sâmbătă, veți descorpei că puteți stăpâni toate detaliile mai mici , dar totuși importante ale vieții, așa că este un moment bun pentru a face planuri ambițioase, chiar dacă acestea sunt complexe. Duminica aceasta stopați orice conflict de pe frontul de acasă. 

Horoscop Leu

S-ar putea să vă pierdeți gândurile pe măsură ce începe săptămâna, dar într-un mod bun! V-ați gândit profund și asta se va reflecta luni în modul în care radiați căldură și mulțumire. Marți, miercuri și joi toate privirile sunt îndreptate spre tine. Vineri și sâmbătă  vă veți căuta un lucru care vă liniștește. Duminica aceasta e posibil să aveți o întâlnire romantică.

Horoscop Fecioara

Organizați-vă! Începeți săptămâna punându-vă totul în ordine, de preferință în compania altor persoane cu aceleași idei. Socializarea va fi energizantă luni. Marți, miercuri și joi s-ar putea să vă simțiți copleșiți de prea multe întâmplări, dar nu disperați. Aveți abilitățile de a jongla cu toate aceste detalii - și flexibilitatea de a vă recupera, după ceva neașteptat. Vineri și sâmbătă, planificarea de care dați dovadă va da roade. Așteptați-vă să terminați proiectele vechi și să începeți cu altele noi. Duminică, rezistați tentației de a face cumpărături. 


Horoscop Balanța

Vă veți confrunta cu o mulțime de distrageri și cereri luni și veți avea nevoie de ajutor de la prieteni pentru a le rezolva. Marți, miercuri și joi, alții se vor uita la tine pentru a prelua conducerea, așa că nu fi îngâmfat și ajută la planificarea și indicarea căii de urmat. Vneri și sâmbătă ieșiți și deveniți sociabili. Socializarea te va face să te simți energizat și s-ar putea să poți ajuta pe alții cu modul tău de a fi  diplomatic și sensibil. Duminică, toate privirile sunt îndreptate spre tine. 

Horoscop Scorpion

La început de săptămână este un moment minunat să mergeți unde vreți. Ziua de luni vă găsește plin de încredere și carismă, iar o conversație profundă v-ar putea duce acolo unde trebuie să ajungeți. Marți, miercuri și joi, aveți grijă la o luptă pentru putere. Ego-ul v-ar  putea duce într-un conflict pe care nu-l doriți. Vineri și sâmbătă încercați să îi faceți o favoare unui prieten și s-ar putea să ajungeți să învațați un secret sau două în domeniul comerțului. Duminică, răsfățați-vă imaginația și petreceți un timp singur.

Horoscop Săgetător

Urmăriți-vă starea de spirit pe măsură ce începe săptămâna. S-ar putea să nu fiți pe aceeași lungime de undă cu toți ceilalți luni, dar acest amestec de energii și perspective ar putea genera idei noi interesante (și provocatoare!). Marți, miercuri și joi profitați de toate șansele de a juca. Norocul este de partea ta acum, iar asumarea riscurilor este calea cea mai rapidă către recompense. Vineri și sâmbătă dă dovadă de prudență. Duminică veți simți dragostea. 

Horoscop Capricorn

Nu evitați problemele. Trebuie să îndepărtați rapid problemele de la început, iar luni ar trebui să fie ocazia perfectă pentru a vă îndeplini responsabilitățile. Marți, miercuri și joi lucrurile nu sunt ceea ce par.  Vineri și sâmbătă fă-ți planuri mari și așteaptă-te să le vezi duse la îndeplinire, datorită cercetării și perseverenței  tale. Duminică ia în considerare lansarea unei idei noi. 

Horoscop Vărsător

Începutul acestei săptămâni ar putea fi dificil dacă nu sunteți flexibil. Nu veți avea de ce să vă faceți griji.  Marți, miercuri și joi așteptați o creștere bruscă a creativității. Vineri și sâmbătă treceți de la creativitatea de ansamblu la o supraveghere atentă a micilor detalii. Duminică ar fi bine să căutați ceva (sau pe cineva) nou.

Horoscop Pești

Dacă fiecare săptămână ar putea începe așa! Așteptați-vă ca ziua de luni să înceapă cu ceva distracție și flirt. Nu fiți timid, oamenii nu se pot sătura de compania dvs.. Marți, miercuri și joi s-ar putea să simți că ai prea multe lucruri de făcut, dar trebuie doar să respiri adânc și să dai dovadă de răbdare. Vineri și sâmbătă fii îndrăzneț. Duminică dă deoparte vechiul și pregătește-te să întâmpini noul.

 

×