x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 4 - 10 noiembrie. Leii vor avea discuții serioase cu partenerul de cuplu

Horoscop săptămânal, 4 - 10 noiembrie. Leii vor avea discuții serioase cu partenerul de cuplu

04 Noi 2019   •   16:09
Horoscop săptămânal, 4 - 10 noiembrie. Leii vor avea discuții serioase cu partenerul de cuplu
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

În această săptămână înveți să muncești în echipă. Petreci mult timp alături de prieteni și colegii de la locul de muncă. Socializezi mai mult decât în mod normal și reușești să creezi legături importante cu cei cu care interacționezi. Ai parte de o săptămână productivă.

Taur

În această săptămână găsești curajul să muncești mai mult pentru lucrurile pe care ți le dorești și să spui tare și răspicat ceea ce crezi. În plus, nu mai accepți compromisuri și vrei ca cei din jur să îți acordă atenție. Spre sfârșitul săptămânii apar și primele reușite.

Gemeni

Apar unele problemele  când vine vorba de viața de cuplu. Intri în tot felul de conflicte minore cu partenerul de cuplu, însă niciunul dintre voi nu este dispus să renunțe la orgoliu. Spre sfârșitul săptămânii, toată această tensiune se trasnformă în pasiune.

Rac

În această săptămână reușești să ieși din zona de confort și să încerci lucruri noi. Te bucuri de compania oamenilor importanți din viața ta și de toate experiențele noi de care ai parte. Mai mult, ai parte și de romantism.

Leu

Ai parte de discuții serioase alături de partenerul de cuplu și, în ciuda faptului că apar și unele conflicte, reușiți să ajungeți la un compromis și să luați unele hotărâri legate de viitor. În plus, toate aceste discuții te ajută să te cunoști mai bine și să îți dai seama în ce direcție vrei să te îndrepți.

Fecioară

Ai multă energie pozitivă și te bucuri de sprijin din partea celor din jur, indiferent de lucrurile pe care vrei să le faci. În plus, începi să ai mai multă încredere în tine când vine vorba de zona financiară și începi să faci niște economii care erau necesare de mai mult timp.

Balanță

Petreci mare parte din timp în compania acelei persoane deosebit de importante din viața ta. Te bucuri de intimitate, liniște și relaxare. În fond, lași la o partea toate responsabilitățile pe care le ai și te concentrezi pe lucrurile pe care ți le dorești.

Scorpion

Te gândești doar la distracție, în această săptămână. Nu reușești să te concentrezi pe lucrurile simple pe care le ai de făcut, ci îți îndrepți atenția doar către distracție:  fie că e vorba de petreceri sau pur și simplu de timp petrecut cu doi – trei prieteni apropiați.

Săgetător

Ești un adevărat lider, în această săptămână. Reușești să transmiți energie pozitivă tuturor persoanelor cu care care interacționezi și să îi motivezi să muncească pentru a-și atinge obiectivele. În plus, schimbi idei cu oameni interesanți, cu multă experiență în domeniul de care ești interesat.

Capricorn

Ai multe lucruri de dus la bun sfârșit, în această săptămână. Muncești din greu și nu prea reușești să iei pauze și, prin urmare, extenuarea o să își spună cuvântul. Încearcă să îți asculți corpul și să acorzi atenție nevoilor pe care acesta le are.

Vărsător

Iei o pauză de la rutină și te bucuri de lucrurile pe care vrei să le faci, dar pentru care nu ai avut timp. Fie că e vorba de activități interactive alături de prieteni, fie că e vorba de o excursie prelungită departe de oraș, te bucuri de puțin timp liber.

Pești

Extenuarea te prinde din urmă. Ai muncit mult în ultima perioadă, iar acum este momentul să te gândești mai mult la tine. În plus, aceste momente petrecute în compania propriei persoane te ajută să te redescoperi.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal 4-10 noiembrie