x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 4-11 februarie 2024. Berbecii sunt hotărâți. Vărsătorii se află în centrul atenției

Horoscop săptămânal, 4-11 februarie 2024. Berbecii sunt hotărâți. Vărsătorii se află în centrul atenției

de Moira Dună    |    02 Feb 2024   •   16:30
Horoscop săptămânal, 4-11 februarie 2024. Berbecii sunt hotărâți. Vărsătorii se află în centrul atenției
Sursa foto: Hepta

Horoscop 4-11 februarie 2024. Mercur se unește cu Pluto în Vărsător. Venus din Capricorn face careu cu Nodurile Lunare.

Berbec

Nimic nu te oprește

O persoană pe care o placi îți poate spune ceva care îți zguduie lumea. Acesta poate fi un compliment sau o sugestie și va trebui să renunți la ceva. Ai putea avea o epifanie.

Ești foarte hotărât. Știi ce vrei și ce nu vrei, așa că ai imediat o reacție la fiecare ofertă care vine. Nu există cale de mijloc și nici prea multă dorință de compromis.

Taur

Note mari

Ești ca un detectiv care reconstruiește o crimă. S-ar putea să faci niște analize criminalistice asupra unui proiect finalizat pentru a înțelege cum ar fi putut echipa ta să se descurce mai bine. Sau ai putea interpreta ceva ce a spus șeful tău pentru a obține mai multe informații despre direcția companiei. Găsești informațiile pe care le cauți.

Îți cercetezi programul pentru a vedea dacă poți să faci o călătorie rapidă. S-ar putea să cauți destinații calde și însorite care sunt departe, dar poate că o călătorie mai scurtă este tot ce poți gestiona.

Gemeni

Zig-zag

Ai o idee care este o adevărată epifanie. Ar putea fi un citat dintr-un text grecesc antic sau versuri ale unei melodii de la o trupă de băieți, dar aceste informații ar putea să-ți zguduie lumea. Piesele cad brusc la locul lor.

S-ar putea să realizezi că superputerea ta este capacitatea ta de a fi versatil și adaptabil. Acum lumea se schimbă rapid. Nu este atât de necesar să ții pasul, ci să fii dispus să înveți.

Rac

Viitorul pe termen lung

Gândești ca un administrator de fonduri speculative. S-ar putea să analizezi diferite tipuri de investiții, polițe de asigurare sau alte instrumente financiare. Ai putea vorbi cu un bancher despre obținerea unui împrumut sau despre finanțarea întreprinderii tale.

Ai putea lua o decizie importantă cu privire la un parteneriat personal sau relații în general. S-ar putea să decizi dacă vrei să mergi mai departe cu persoana cu care ești sau să aștepți și să vezi ce mișcare face.

Leu

Oportunități interesante

S-ar putea să simți că trebuie să-ți aperi opiniile. Ai putea face față provocărilor care vin de la fiecare persoană cu care vorbești. Pe măsură ce încerci să fii mai precis, alții par să te înțeleagă greșit sau să-ți schimbe cuvintele. 

S-ar putea să iei o decizie importantă cu privire la angajarea ta. Te gândești să cauți un nou loc de muncă sau poate că ai avut deja un interviu și acum cercetezi oferta.

Fecioară

Progrese

Ești mereu în căutarea unei rutine bune. Este ca și cum un bec s-a aprins care a alungat întunericul. Pe măsură ce îți schimbi viața de zi cu zi, viitorul se schimbă.

S-ar putea să începi o nouă poveste de dragoste, ceea ce te pune în fața unei alegeri.

Balanță

Soluție

Ești pe punctul să te îndrăgostești. S-ar putea să te gândești la o persoană din trecutul tău.

O situație de familie necesită o decizie importantă. S-ar putea să te reunești cu membrii familiei pentru a ajuta una dintre rudele tale. Unul dintre copiii tăi ar putea avea nevoie de ajutor sau ai putea decide că trebuie să stabilești o limită între tine și cineva pe care îl cunoști bine.

Scorpion

Schimbări

Ești gata să faci o schimbare acasă. Unul dintre copiii tăi ar putea veni acasă să locuiască cu tine sau ai putea să-ți deschizi casa unui părinte în vârstă. Poate te gândeși să te muți. 

Trecerea către gândirea pozitivă poate fi de mare ajutor, acum mai mult ca niciodată. Ai putea să te ieși dintr-o spirală negativă și să gândești diferit. 

Săgetător

Finanțe

Decizi că vrei să comunici diferit. Asta înseamnă că vei găsi ajutor pentru treaba pe care o ai de  făcut. 

S-ar putea să te uiți la motivele interioare din spatele obiceiurilor tale de cumpărături. Ai putea descoperi că achiziționezi lucruri atunci când ești obosit sau frustrat. Sau s-ar putea să te răsplătești cheltuind bani atunci când ești fericit. Hotărăști că acest lucru nu este în concordanță cu obiectivele tale financiare pe termen lung.

Capricorn

Idei interesante

S-ar putea să ai o idee de un milion de dolari. Acesta ar putea fi ceva care se pregătește de ceva vreme, dar o piesă importantă a puzzle-ului iese la vedere. Deși acest lucru necesită încă puțină gândire, iar implementarea efectivă a planurilor s-ar putea desfășura în mai multe luni.

Si putea căuta să-ți schimbi stilul. Decizi să fii mai nervos sau să ai alt stil vestimentar. 

Vărsător

Atenție

Ieși în evidență. Carisma ta este puternică și te remarci din mulțime. S-ar putea să primești complimente pentru jacheta ta grozavă sau pentru noul tatuaj, dar există mai mult decât atât. Există o lumină interioară strălucind în tine acum. Acesta este un moment bun pentru a urca pe scenă.

S-ar putea să te angajezi din nou la o practică spirituală zilnică, cum ar fi meditația, yoga sau magia. Îți propui să-ți crești puterea repetând o acțiune spirituală la o anumită oră în fiecare zi. 

Pești

Săptămâna aceasta, ai putea câștiga la mai multe niveluri.

Poți începe procesul de a-ți duce intuiția la nivelul următor. Acest lucru ar putea însemna că folosești instrumente precum cărți de tarot sau un pendul. Sau să te înscrii la un curs. Aloci timp pentru a auzi mesajele din Univers.

Un prieten s-ar putea să îți ceară să iei o decizie. Este posibil să nu aprobi direcția în care merge, dar îți cere sprijinul. Ai putea face o alegere dificilă.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop