x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 9 - 15 martie 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Vărsătorii sunt concentrați pe țintele lor

Horoscop săptămânal 9 - 15 martie 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Vărsătorii sunt concentrați pe țintele lor

08 Mar 2020   •   09:07
Horoscop săptămânal  9 - 15 martie 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Vărsătorii sunt concentrați pe țintele lor
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop. Camelia Pătrășcanu a prezentat, duminică, la Antena 3 previziunile astrelor pentru fiecare zodie, pentru săptămâna 9-15 martie 2020.

Horoscop BALANȚĂ. Luni poate fi o zi sensibilă pentru sănătate. Miercuri și joi Balanțele se mobilizează. În weekend aspecte bune legate de bani și distracție.

Horoscop SCORPION. O săptămână care debutează sub aspectul relațiilor publice. Miercuri și joi își fac calcule legate de muncă, sunt atenți la mișcările celorlalți.

Horoscop SĂGETĂTOR. Săptămâna începe sub aspectul carierei. La mijlocul săptămânii contează pe prieteni. În weekend atenție la sănătate.

Horoscop CAPRICORN. Multe planuri, multe gânduri. Miercuri și joi iau decizii și în weekend împărtășesc concluziile, gândurile lor.

Horoscop  VĂRSĂTOR. Se gândesc la ce primesc de la ceilalți. Sunt concentrați pe țintele lor.

Horoscop PEȘTI. Primesc un răspuns de la o persoană importantă pentru ei. La mijlocul săptămânii își dau seama ce pierd și ce câștigă, iar în weekend cer sfaturi.

Citește aici horoscopul integral

×