x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 1 aprilie 2023. Berbecii caută adevărul. Racii sunt preocupați de o problemă. Scorpionii fac schimbări

Horoscop zilnic, 1 aprilie 2023. Berbecii caută adevărul. Racii sunt preocupați de o problemă. Scorpionii fac schimbări

de Moira Dună    |    31 Mar 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 1 aprilie 2023. Berbecii caută adevărul. Racii sunt preocupați de o problemă. Scorpionii fac schimbări
Sursa foto: Hepta

Taurii sunt intoleranți, Gemenii energici, Leii sunt tensionați, Fecioarele se gândesc la trecut, Balanțele au sentimente contradictorii, Săgetătorii se conectează cu cei din jur, Capricornii se simt urmăriți, Vărsătorii se distrează, iar Peștii au nevoie de o pauză.

Berbec

Cauți adevărul și îl vei găsi. Vestea bună este că răspunsurile sunt acum disponibile. Asigură-te însă că mergi mai în profunzime. În loc să ceri doar răspunsul, cdercetează ce se află în spatele problemei.. În acest fel, este mult mai probabil să ajungi la succes.

Taur

Poate că nu aprobi neapărat comportamentul oamenilor din jurul tău, dar asta nu înseamnă că trebuie să le faci viața mizerabilă. Fii mai tolerant cu ceilalți. Nu crede că trebuie să le dai oamenilor o lecție, pur și simplu pentru că nu le înțelegi modurile de viață. Este posibil să tragi concluzii fără să-ți faci timp să înțelegi situația.

Gemeni

Ești energic, așa că profită pentru a-ți oferi corpului tău un antrenament bun. Mănâncă bine și evită alimentele grase și sărate. Alege carbohidrați, proteine, fructe și legume proaspete pentru a-ți realiza planurile dar fii conștient că ești sensibil. Ai grijă să nu intri în conflicte. 

Rac

S-ar putea să ai mereu aceleași gânduri în cap. În fiecare zi poți elabora un scenariu diferit. Știi că vei ajunge la o decizie critică, la un moment dat în viața ta, așa că de ce să nu experimentezi acum toate soluțiile? Rămâi calm și întoarce-te către ceilalți atunci când te confrunți cu o problemă.

Leu

S-ar putea să simți că ești pe fugă într-un fel sau altul astăzi. Poate părea chiar că cineva te urmărește. Faci tot ce-ți stă în putere pentru a fi cu un pas înainte. Ai încredere în tine. Vei realiza tot ce vrei. 

Fecioară

Fiecare zi este un nou început și o nouă șansă. Nu te supăra din cauza evenimentelor trecute. Nu te opri asupra lucrurilor pe care nu le poți schimba. Întreaga ta viață se poate schimba într-o zi, așa că începe fiecare dimineață cu o perspectivă pozitivă. Pe măsură ce te speli pe față dimineața, gândește-te la asta ca la o reînnoire. Curăță resturile de ieri în timp ce primești prospețimea unei noi zile.

Balanță

Nu te sincronizezi cu cei din jur. Ești schimbător, acum te simți bine cu ceilalți și în momentul următor te retragi în singurătate. Nu este un lucru rău să ai sentimente contradictorii în același timp. Învață să îmbrățișezi ambele stări de spirit. Recunoaște-le ca părți importante ale personalității tale.

Scorpion

S-ar putea să te simți de parcă ești singurul care înțelege nuanțele conversațiilor și acțiunilor din jurul tău. Reacția ta la lucruri este mai mult ca sigur destul de puternică și va avea un impact mult mai mare asupra ta acum. Folosește această zi pentru a schimba lucrurile. Este timpul ca tu să creezi agitație. Fii mai dinamic și orientat spre exterior, astfel încât să ai șansa de a elibera o parte din energia interioară.

Săgetător

O conversație cu cineva va stârni brusc o discuție care se dovedește extrem de valoroasă pentru tine pe termen lung. Mărește-ți capacitatea mintală. Poți învăța multe deschizându-te la adevăr. Conexiunile cu ceilalți îți va deschide drumul spre succes.

Capricorn

Afișează-ți mai multe sentimente astăzi. Nu fi atât de paranoic în legătură cu ceea ce cred alții. Uneori s-ar putea să te simți ca și cum ai fi într-un fel de film de spionaj, cu tine în rolul principal. Oamenii din jurul tău sunt alți jucători și poți simți că uneori nu se poate avea încredere în ei. Poate că lucrează pentru inamic. Este timpul să îndepărtezi aceste gânduri din minte.

Vărsător

Distrează-te dar asigură-te că ești mereu profesionist și politicos. Aspectul și un comportament bun te vor duce departe. Evită comentariile nepoltrivite sau glumele nesărate atunci când te afli în grupuri mari de oameni. Acest tip de comportament nu este întotdeauna privit cu amabilitate. 

Pești

Ziua de azi ar putea fi contradictorie. Picioarele te poartă într-o direcție, în timp ce inima te trage în alta. Nu te lăsa prins într-o situație incomodă. Dacă mergi tot timpul pe pilot automat, poți ajunge să pierzi lucrurile pe care inima ta le vrea cu adevărat.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic