x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 1 iulie 2016. Temperează-ţi orgoliul!

Horoscop zilnic, 1 iulie 2016. Temperează-ţi orgoliul!

30 Iun 2016   •   22:00
Horoscop zilnic, 1 iulie 2016. Temperează-ţi orgoliul!

Berbec: Nimereşti într-o situaţie confuză şi îţi este greu să decizi pe ce cale să o apuci. Nu intra în agitaţia altora, impune-le ritmul tău.

 

Taur: Îţi merge bine orice ai face, azi. Chiar dacă alţii încearcă să te denigreze, ştii exact ce să spui pentru a le arăta cât de mici sunt de fapt.

 

Gemeni: Este o zi în care, dacă te pui în valoare, poţi obţine mari succese. Este timpul să îţi pui în practică toate talentele de care dispui.

 

Rac: O zi în care îţi reîncarci bateriile. Totul e stabil în viaţa ta. E o ocazie bună să îţi faci planuri de viitor şi să te bucuri de prezent.

 

Leu: E un conflict mocnit în familie şi ai face bine să-l aplanezi înainte de a face orice altceva, azi. Încearcă să nu mai faci din ţânţar armăsar.

 

Fecioară: Simţi nevoia de libertate, dar nu te poţi bucura de ea pentru că ai pe umeri multe probleme şi responsabilităţi. Strânge din dinţi!

 

Balanţă: Realizezi, azi, că ceea ce spui sau faci este luat mai în serios decât credeai de cei din jurul tău. Simţi nevoia să te porţi mai responsabil.

 

Scorpion: E bine să spui răspicat ceea ce crezi, dar nu te simţi jignit dacă ceilalţi nu iau spusele tale drept literă de lege. Temperează-ţi orgoliul!

 

Săgetător: Încearcă să nu mai fii aerian şi să acorzi mai multă atenţie micilor nemulţumiri care se adună în familie. Sigur nu neglijezi pe cineva?

 

Capricorn: Nu e o zi potrivită să duci lupte. Relaxează-te, ia-o uşor şi gândeşte-te că ai şi lucruri pentru care merită să fii recunoscător.

 

Vărsător: O zi a contrastelor. Faci mult sport, dar şi mănânci peste măsură. Te trezeşti târziu şi te culci devreme. Unii te bârfesc, alţii te admiră.

 

Peşti: Profită de energia pe care o ai astăzi şi rezolvă mărunţişurile pe care le-ai ignorat până acum. Îţi vei simplifica mult viitorul apropiat.

×