x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 1 martie 2023. Gemenii acordă atenție propriilor talente. Racii vor recunoaștere

Horoscop zilnic, 1 martie 2023. Gemenii acordă atenție propriilor talente. Racii vor recunoaștere

de Moira Dună    |    28 Feb 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 1 martie 2023.  Gemenii acordă atenție propriilor talente. Racii vor recunoaștere
Sursa foto: Hepta

Berbecii vor să-și schimbe valorile sociale, Taurii doresc haine noi, Leii gândesc altfel, Fecioarele sunt spirituale, Balanțele au probleme personale, Scorpionii trebuie să înceapă dieta, Săgetătorii stau singuri, Capricornii vor să fugă de lucruri presante, Vărsătorii redecorează, iar Peștii se simt presați.

Berbec

Regândește valorile sociale în care ai fost educat și le-ai acceptat fără să le analizezi. Conceptele consacrate de corectitudine merită în special considerație. Însă lucrurile despre care știi că pur și simplu „nu se fac”, nu crezi că ar trebui totuși realizate până la urmă?

Taur

Este o zi ideală pentru a-ți cumpăra haine noi. S-ar putea să găsești stilul tău obișnuit prea convențional. Uneori respingi ținutele care îți plac foarte mult de teamă că sunt prea sugestive ori de modă veche. Poate că ar trebui să iei în considerare  ce dorești tu, în loc să fii atât de preocupat de ceea ce ar putea crede alții.

Gemeni

Tema zilei este cunoașterea și învățarea. Ai studiat domeniul pe care ti l-ai dorit cu adevarat? Dacă ești nemulțumit, amintește-ți că talentele tale au prea puțin de-a face cu diplomele pe care le deții. Găsește modalitățile prin care să îți folosești abilitățile și cunoaștințele. 

Rac

Alinierea planetară îți este favorabilă, iar tu culegi beneficiile. Trebuie doar să devii conștient cum să rezolvi unele chestiuni legate de nevoia ta de recunoaștere socială. Nu fi atât de dornic de aprobare. 

Leu

S-ar putea să te lași purtat de modelele sociale. Pe măsură ce te străduiești să ajungi la propria ta definiție a performanței, alți oameni critică uneori atitudinea ta diferită. Doar pentru că ideile tale nu sunt sincronizate cu ale lor, nu înseamnă că le invalidează pe ale celorlalți. Dacă ideile tale sunt prea radicale, ale lor sunt prea convenționale. Există loc pentru ambele puncte de vedere.

Fecioară

Dacă totul a decurs conform planului, ai dobândit o perspectivă asupra ego-ului tău. Înțelepții budiști spun că drumul către împlinirea spirituală constă în a ști cum să construiești un ego sănătos, în timp ce dezvolți o parte din sine complet străină de ego. Lucrezi la asta?

Balanță

Așteaptă-te la o criză în viața personală. Deoarece nu ești genul de persoană care lasă problemele nerezolvate, nu vei mai putea amâna gestionarea lor. Responsabilitățile sunt împărțite în mod egal cu partenerul tău? Faceți fiecare eforturi egale pentru a menține armonia? A pune întrebările este primul pas pentru a le răspunde.

Scorpion

Trebuie să se schimbe ceva. Ai știut de îndată ce te-ai trezit azi dimineață. Oglinda îți oferă impulsul pentru rezoluții importante astăzi. Este timpul să începi o dietă, să faci sport, să renunți la fumat? Orice faci pentru a-ți îmbunătăți aspectul te va face să te simți mult mai bine cu tine însuți. Cumpără haine noi sau tunde-te. Oamenii vor observa.

Săgetător

Într-o clipă ești sus, în următoarea ești jos. Nu poți să-ți dai seama ce vrei. Este poate momentul să fii puțin singur. Și ceva mai important poate ieși din aceste momente de solitudine!

Capricorn

Poate vrei să verifici deșteptătorul pentru a fi sigur că te-a trezit în această dimineață. Tendința ta este să rămâi în coconul micuței tale lumi de vis, adâncit în propriile gânduri. Astfel crezi că vei putea să alungi unele probleme presante din trecut care au nevoie de rezolvare. E timpul sa te trezesti!

Vărsător

Există ceva în aer care te împinge către schimbare sau reînnoire. Este timpul să redecorezi ori să-ți schimbi garderoba? Dacă ai suficiente resurse, este momentul să scapi de lucrurile în care nu te mai regăsești. Înconjoară-te cu cele pe care le iubești.

Pești

Dacă ești părinte, copiii vor cere câte ceva la fiecare cinci minute și s-ar putea să simți presiune din toate părțile. Nici viața ta amoroasă nu este imună la îndoiala care pare să plutească deasupra capului tău. Niciun compromis nu este posibil pentru tine. Stai liniștiti pentru că vor urma zile mai calme.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic