x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 1 martie 2024. Taurii se răsfață. Gemenii fac acte de caritate. Racii lucrează în echipă

Horoscop zilnic, 1 martie 2024. Taurii se răsfață. Gemenii fac acte de caritate. Racii lucrează în echipă

de Moira Dună    |    29 Feb 2024   •   11:45
Horoscop zilnic, 1 martie 2024. Taurii se răsfață. Gemenii fac acte de caritate. Racii lucrează în echipă
Sursa foto: Hepta

Berbecii și Leii iau o pauză, Fecioarele, Balanțele, Scorponii și Săgetătorii sunt visători, Capricornii au parte de opoziție, Vărsătorii sunt confuzi iar Peștii vor să fugă în lume.

Berbec

Ar putea fi greu să ajungi la rădăcina unei probleme astăzi. În loc să fii stresat din cauza asta, trage un pui de somn lung în această după-amiază. Udă-ți plantele și citește o carte. Evadează într-un fel de tărâm fantastic care te îndepărtează de viața de zi cu zi. A face față oamenilor în condițiile lor se poate dovedi extrem de dificil. Ocupă-te de ei mai târziu.

Taur

Bucură-te de o zi plină de spirit și răsfață-te cu tot ceea ce îți dorește inima. Imaginația te-ar putea duce într-un tărâm cu totul nou, în care joci rolul principal. Trăiește aceste fantezii. Amintește-ți că dacă poți visa, poți să acționezi, așa că gândește mare. Focul din interiorul tău arde puternic și folosește bine această putere înainte de a fi irosită de altcineva care trage sforile.

Gemeni

S-ar putea să te simți deosebit de preocupat de ceilalți astăzi. Gândurile tale sunt la cei mai puțin norocoși. Poate că ar trebui să te gândești să faci echipă cu o biserică locală sau cu altă organizație comunitară pentru a ajuta comunitatea. Bunăstarea ta spirituală este, de asemenea, importantă pentru tine și ar trebui să faci ceva pentru a onora această parte din tine. S-ar putea să-ți fie greu să te menții pe pământ.

Rac

Astăzi este o zi activă pentru tine în care poți lucra bine cu grupuri de alții. Imaginația ta este deosebit de activă și s-ar putea să te trezești interpretând scene din visele tale. Oamenii din viața ta joacă un rol mai important decât în vremuri trecute. Recunoaște-i și apreciază-i. Lucrează cu ei pentru a ridica stratul de ceață care pare să întunece aerul.

Leu

Nu lua nimic prea în serios și abține-te de la a lua decizii majore. S-ar putea să simți că ceva sau cineva lucrează în culise fără știrea ta. Crede în instinctele tale. Vezi ce poți face pentru a reduce decalajul dintre realitate și ceea ce simți din lumea spirituală. Vizitează oceanul sau fă o plimbare lungă în pădure.

Fecioară

Aceasta ar putea fi una dintre acele zile în care uiți să te încalci înainte de a ieși pe ușă. Asigură-te că ai capul pe umeri înainte de a te da jos din pat în această dimineață; altfel l-ai putea găsi plutind în nori. Visele cu ochii deschiși vor pătrunde în conștiința ta, indiferent cât de mult ai încerca să-ți păstrezi mintea concentrată asupra lucrurilor practice.

Balanță

Informațiile care vin la tine astăzi pot fi întunecate și delirante. Verifică programul autobuzului de două ori înainte de a te urca la bord. Altfel, te-ai putea trezi pierdut în partea greșită a orașului. Ai răbdare și încearcă să nu te superi prea mult dacă nu primești răspunsurile pe care le dorești. Adevărul va ieși la iveală destul de curând.

Scorpion

Lumea ta fantastică va fi deosebit de activă și ar trebui să te simți liber să pleci în țara viselor. Lasă-ți imaginația să conducă spectacolul astăzi și vei fi surprins de recompensele pe care le va aduce acest lucru în viața ta de zi cu zi. Poate fi greu să iei o decizie cu privire la ceva practic, așa că nici măcar nu încerca. 

Săgetător

S-ar putea ca lucrurile să nu pară că se potrivesc la locul lor, așa că nu încerca să insiști. Este posibil să simți o dorință puternică de a evada în țara fanteziei și de a nu te mai întoarce niciodată. Rezistă tentației de a te răsfăța cu substanțe recreative care te-ar putea face să te simți mai încurcat decât înainte. Termină-ți treaba și apoi dă drumul. Evadează în adâncurile minții tale și explorează ce fantezii bogate are de oferit sinele tău interior.

Capricorn

Vitalitatea ta fizică este foarte puternică astăzi, deși gândurile pot fi puțin încețoșate. Cineva ar putea obiecta cu tărie la o acțiune a ta. Adună-ți încrederea în tine pentru a te susține în acest moment. Orice s-ar întâmpla, vei fi chemat să acționezi într-un fel sau altul. Fă-ți timp pentru a evalua faptele cu atenție, pentru că s-ar putea să apară o șmecherie.

Vărsător

Ar putea exista un pic de confuzie în lumea ta. Încercarea de a înțelege ceea ce se întâmplă ar putea să nu fie cea mai ușoară sarcină. Gândirea rațională și procesele analitice pot să nu fie cea mai bună modalitate de a găsi soluția. Ar fi mai bine să lașiproblema să stea deocamdată și să o rezolvi mai târziu, când faptele vor fi mai clare. Renunță la control și la dorința de a înțelege totul. În schimb, relaxează-te și lasă ziua să te ducă unde dorește.

Pești

Ți se cere să intri în acțiune astăzi, așa că nu te împotrivi. Fii conștient de faptul că lucrurile pot să nu fie așa cum par. Ar putea exista o fațadă ciudată asupra situației de care ar trebui să fii conștient înainte de a acționa. Capul tău poate părea puțin încețoșat. Lumea fanteziei este deosebit de activă, așa că s-ar putea să simți nevoia de a fugi și de a nu te mai întoarce niciodată. S-ar putea să nu fie o idee rea.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic