x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 1 septembrie 2023. Taurii dau explicații. Gemenii sunt neliniștiți fără motiv. Racii zâmbesc

Horoscop zilnic, 1 septembrie 2023. Taurii dau explicații. Gemenii sunt neliniștiți fără motiv. Racii zâmbesc

de Moira Dună    |    31 Aug 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 1 septembrie 2023. Taurii dau explicații. Gemenii sunt neliniștiți fără motiv. Racii zâmbesc
Sursa foto: Hepta

Berbecii își valorifică talentele, Leii trebuie să-și asume responsabilități, Fecioarele se bucură de prieteni, Balanțele sunt temătoare în dragoste, Scorpionii sunt ordonați, Săgetătorii au nevoie de timp pentru ei, Capricornii se îndrăgostesc, Vărsătorii sunt emoționali iar Peștii se simt bine.

Berbec

Este un moment bun pentru a deveni mai serios în ceea ce privește arta ta. Probabil te-ai născut cu talent, dar poate că nu îl tratezi cu atât de mult respect ca cineva înzestrat doar cu o fracțiune din capacitatea ta naturală. Privește-ți abilitățile în mod realist și vei ști că ai puterea de a realiza multe atunci când îți pui natura creativă la treabă.

Taur

Nu presupune că persoana la care încerci să ajungi primește mesajele tale. Poate că ai așteptat un răspuns, considerând că această persoană te-a supărat. Poate că această persoană nu înțelege întrebarea pe care încerci să o pui. Când vine vorba de chestiuni de dragoste, va trebui să explici lucrurile.

Gemeni

Ești neliniștit din cauza modului în care ai reacționat la o situație care a ieșit altfel decât ai sperat. Ai încredere că ai acționat în cel mai bun, mai calm și cel mai înțelegător mod posibil. Dacă persoana cu care ai de-a face nu înțelege acțiunile tale, atunci aceasta este probabil mai mult problema ei, și nu a ta.

Rac

Ceva neobișnuit ți-ar putea aduce zâmbetul pe buze. Cauți frumusețea și dragostea în cele mai simple lucruri. Dacă nu o poți vedea, atunci lucrează la ajustarea atitudinii. Starea ta interioară este probabil cea care trebuie remediată, nu lumea din jurul tău. Dacă poți trece la o dispoziție ușoară și înțelegătoare, vei primi râsul și dragostea care cu siguranță îți vor însenina ziua.

Leu

Este timpul să faci un pas înainte și să-ți asumi responsabilitatea pentru lucrurile care vrei să se întâmple. Poți să vorbești despre viziuni și vise grozave, dar concluzia este că acestea vor rămâne concepte abstracte dacă nu te străduiești să le dezvolți în ceva solid și tangibil. 

Fecioară

Sentimentul cald și iubitor pe care l-ai cultivat cu bucurie necesită un pic de practică pentru ca viața ta romantică să se desfășoare așa cum ți-ai dori. Amintește-ți că mai puțin înseamnă mai mult. Să ai dragoste în viața ta nu înseamnă neapărat că trebuie să fii cel mai buni prieten cu fiecare persoană pe care o întâlnești. Acesta este un moment bun pentru a te bucura de mai mult timp de calitate cu mai puțini oameni.

Balanță

S-ar putea să te simți puțin rezervat când vine vorba de probleme de dragoste. Alți oameni ar putea considera acest lucru ciudat, atunci când văd că mișcarea ta curajoasă înainte se oprește brusc. Nu simți că trebuie să te scuzi pentru felul în care te simți. Probabil că e mai bine dacă încetinești puțin, mai ales când vine vorba de dragoste.

Scorpion

Lucrurile rămân destul de ordonate pentru tine. Chiar dacă inima ta poate dori să se ridice în nori, vei descoperi că există o latură stabilă a ecuației care funcționează pentru a menține lucrurile în perspectivă. Poate vrei să iei în considerare un angajament mai mare față de cineva pe care îl iubești.

Săgetător

Angajamentele din calendarul tău social se strâng până la absurd. Asigură-te că programezi ceva timp pentru tine. Simte-te liber să spui nu oamenilor pe care pur și simplu preferi să nu-i vezi.

Capricorn

Doar pentru că inima ta se simte foarte generoasă acum, nu înseamnă că trebuie să trimiți flori pentru oricine întâlnești. Într-o zi ca aceasta ar trebui să-ți canalizezi toată dragostea și afecțiunea incredibilă către o singură persoană specială. Ajut-o să se simtă o parte importantă a vieții tale.

Vărsător

S-ar putea să fii confuz de inima ta. Poate fi extrem de frustrant când nu poți menține un control al emoțiilor tale. Acest conflict intern este un semnal că există o lecție de învățat. Poate că inima ta știe ceva despre care mintea ta conștientă încă nu și-a dat seama.

Pești

Mintea ta îți oferă multă siguranță, care îți permite să explorezi alte lumi. Lucrurile merg foarte bine așa că rămâne doar să găsești noi modalități de a aduce dragostea în viața ta.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic